Кучиња

Страна 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 6:59 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 6:59 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 6:59 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 6:59 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:00 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:00 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:00 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:00 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:00 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:01 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:01 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:01 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:01 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:01 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:02 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:02 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:02 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:03 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 17, 2016 7:03 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 24, 2016 7:16 pm

Најверните раси кучиња

Кучињата умеат одлично да се социјализираат со луѓето и да се приврзат кон нив. Со кучињата делиме заедничка потреба за друштво, наклонетост и верност и затоа можеме со нив да формираме силни врски кои траат додека сме живи. Овде избравме неколку раси кои најлесно се приврзуваат кон луѓето и остануваат верни, иако секое куче може да биде најлојалното на светот ако е третирано како дел од семејството.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 24, 2016 7:17 pm

Шкотски овчар

Филмовите со Леси направија легенда од шкотскиот овчар, но неговиот углед е сосема заслужен. Тој е едно од најинтелигентните кучиња, многу се приврзува за сопственикот и секогаш е пријателски настроен кон децата. Него го краси смиреност и индивидуалност. Никогаш не му здодева човечко друштво.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 24, 2016 7:18 pm

Германски овчар

Германскиот овчар има репутација на опасно куче поради тоа што се користи во полициските акции благодарение на неговата интелигенција. Претпазлив е кога пред него ќе се појави странец и може да го заплаши. Но, штом еднаш запознае некој, со него ќе формира силна врска која ќе трае додека е жив. За да дојде до израз неговата добра страна, неопходно е да биде добро дресиран.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 24, 2016 7:20 pm

Лабрадор ретривер

Лабрадор ретриверот е најпопуларен од семејството на лабрадори, меѓу другото поради неговата исклучителна верност. Лесно ја освојуваат околината со својот жив темперамент, бескрајна енергија, интелигенција и пријателски однос кон децата. Многу е добар со луѓе, но ако неговиот сопственик е нападнат, нема да се колеба да го одбрани.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Гостин on Сре Фед 24, 2016 7:21 pm

Бретански шпаниел

Бретанскиот шпаниел знае да заврши одлична работа кога оди во лов на птици, но тој исто така е еден од најдобрите другари на човекот. Многу се лојални, лесно се учат на добри навики и обожаваат да се галат.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Кучиња

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 4 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот