Околу цивилизацијата

Go down

Околу цивилизацијата Empty Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:15 pm

Не е лошо да се погледне...

Тажна приказна за модерниот свет пренесена во 16 моќни илустрации

Лондонскиот уметник Стив Кутс го прикажува модерниот свет на еден поинаков начин.


Последната промена е направена од luхor на Сре Сеп 16, 2015 6:20 pm. Мислењето е променето 1 пати

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:16 pm

Околу цивилизацијата 55d6458a34c8b

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:16 pm

Околу цивилизацијата 55d6458a85949

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:16 pm

Околу цивилизацијата 55d6458ad553e

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:16 pm

Околу цивилизацијата 55d6458b38cba

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:17 pm

Околу цивилизацијата 55d6458bc3862

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:17 pm

Околу цивилизацијата 55d6458c22453

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:17 pm

Околу цивилизацијата 55d6458cafbe0

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:17 pm

Околу цивилизацијата 55d6458d09530

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:18 pm

Околу цивилизацијата 55d64587e00f1

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:18 pm

Околу цивилизацијата 55d64588d506c

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:18 pm

Околу цивилизацијата 55d64589d2dfa

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:18 pm

Околу цивилизацијата 55d645879cf5a

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:18 pm

Околу цивилизацијата 55d645883fbd8

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:19 pm

Околу цивилизацијата 55d645892edb4

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:19 pm

Околу цивилизацијата 55d645898f60f

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Гостин on Сре Сеп 16, 2015 6:19 pm

Околу цивилизацијата 55d6458753319

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Околу цивилизацијата Empty Re: Околу цивилизацијата

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот