MIGRACIJA

Go down

MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:53 am

Afrikanski bivol


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:54 am

Beli ibisi


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:54 am

Beli pelikani


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:54 am

Crveni rakovi


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:55 am

Gjavolska razha


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:55 am

Flamingo


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:56 am

Gnu


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:56 am

Juzhnoafrichka antilopa


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:57 am

Svetulki


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:57 am

Peperuga monarh


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:58 am

Boliviska peperuga


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:58 am

Losos


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:58 am

Meduzi


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:59 am

Peperugi monarh


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:59 am

Morzhovi


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 11:59 am

Liljaci


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 12:00 pm

Skakulci


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 12:00 pm

Vitoroga antilopa


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 12:00 pm

Manti


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 12:01 pm

Zhdralovi


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Гостин on Пон Окт 05, 2015 7:13 pm

Миграцијата е начин за опстанок. Истото се случува и со луѓето. Стара е колку што е стар и светот и така ќе остане.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: MIGRACIJA

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот