?????

Страна 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

????? Empty ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:05 pm

Отворање школки

Како најлесно се отвораат школки?
-Ги ставаш пред телевизор и чекаш малку додека не почнат да се прозеваат.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:06 pm

Зошто морето не се прелева

Зошто морето не се прелева преку сите брегови?
- Бидејќи во него има сунѓери.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:06 pm

Погрешно

Кој збор секогаш се изговара погрешно?
- Погрешно.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:07 pm

Камуфлажа

Кое куче се огласува со „Мјау“?
- Камуфлирано полициско куче.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:07 pm

Мал си за тоа!

Што му рекол големиот оџак на малиот?
- Премногу си мал да пушиш!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:07 pm

Познајник

Што е познајник?
- Особа која доволно добро ја познавате за од неа да позајмите пари, но која недоволно ја познавате за вие нејзе да ѝ позајмите пари.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:07 pm

Темна комора

Зошто глупак чува прегорени сијалици?
- За да ги употребува во темна комора.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:07 pm

Ни да имаш, ни да изгубиш

Што е тоа што ниеден маж не сака да има, но не сака ни да го загуби?
- Ќелава глава.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:08 pm

Прасе за Нова година

Што најмногу ве радува при дочекот на Новата година?
- Тоа што не сте прасе.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:08 pm

Фрустрираното девојче

Кој ги измислил чевлите со високи потпетици?
- Девојчето коешто малку пред тоа го бакнаа в чело.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:08 pm

Будност

Што треба да се прави за да се остварат сништата?
- Треба да се остане буден.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:08 pm

Тело во вода

Што се случува кога човечкото тело ќе се потопи во вода?
- Заѕвонува телефонот.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:09 pm

Тесни чевли

Како своите маки да ги сведете само на една?
- Облечете тесни чевли.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:09 pm

Спиење на волан

Што треба да правите за никогаш да не остарите?
- Треба да спиете на волан.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:09 pm

На прсти

Како монструмот брои до петнаесет?
- На прсти.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:09 pm

Уф, уф, уф!

Кој при чекорењето зборува: „Уф, уф, уф, уф, уф, уф, уф, уф“?
- Октопод во тесни чевли.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:09 pm

Излегување од мода

Какви чекори се слушаат од шкафот?
- Женските чевли излегуваат од мода.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:10 pm

Варени јајца во кревет

За што служи папокот?
- За солта, кога во кревет јадете варени јајца.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:11 pm

Куп шталско ѓубриво

Како да се извлече мува од кујна?
- Се истура куп шталско ѓубриво во дневната соба.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:11 pm

Кесичка чај

Што влегува суво, излегува влажно, и задоволува двајца?
- Кесичка чај.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:11 pm

Едно око?

Што има дванаесет нозе, едно око и четири опаши?
- Три лилјаци и пола риба.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:11 pm

Најдлабоката книга

Која е најдлабокота книга кога било напишана?
- „Дваесет илјади милји под морето“ од Жил Верн.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:12 pm

Газот-меридијан

Што е врв на суетата?
- Да ја сметаш линијата меѓу твоите сопствени половини на газот за почетен меридијан на планетарниот систем.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:12 pm

Како се тушираат рибите?

Како се тушираат рибите?
- Скокајќи од водата кога врне дожд.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:12 pm

Има причина

Што значи кога мажот купува цвеќе без посебна причина?
- Значи дека има причина.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

????? Empty Re: ?????

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 1 of 3 1, 2, 3  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот