?????

Страна 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:12 pm

Шкотски туш

Што е пипета?
Шкотски туш.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:12 pm

Носач на авиони

Што е небо?
Носач на авиони.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:13 pm

Бигамист

Што е бигамист?
Љубител на споредби.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:13 pm

Пријатноста на младиот пар

Што на младиот пар му е попријатно од виски со сода?
- Виски со софа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:13 pm

Триесет и пет

Треба ли жените да имаат бебиња после 35?
- Не, 35 бебиња се доста.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:13 pm

Проширени вени, сино

Што е тоа мало, црно, со сини риги?
- Мува со проширени вени.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:14 pm

Сè уште не сум!

Што напишала љубителката на пластични операции кога ја прашале дали е невина?
- Сè уште не сум!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:14 pm

Библиотека

Кога мажот почнува да ги чита жените како книга?
- Кога е премногу стар за да создава библиотека.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:14 pm

Причина за развод

Која е најчестата причина за развод?
- Бракот.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:15 pm

Валкани прсти

Зошто црнците не сакаат да јадат бели чоколади?
- За да не ги извалкаат прстите!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:15 pm

Гасеница

Што била мадам Батерфлај во младоста?
- Гусеница.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:15 pm

Брусхалтер и 16 нозе

Што има 16 нозе, брусхалтер, и свирка во шума?
- Снежана и седумте џуџиња.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:15 pm

Слон или банана

Како да разликувате слон од банана?
- Обидете се тоа да го подигнете. Ако не можете, тогаш веројатно е слон. Но можеби е и некоја тешка банана.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:16 pm

Цицки и раце

Зошто кокошките немаат цицки?
- Бидејќи петлите немаат раце.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:16 pm

Слухот на глувите

Зошто смрди прдежот?
- За да го слушнат глувите.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:16 pm

Слонот и теглата пекмез

Што се добива кога ќе се вкрстат слон и тегла пекмез?
- Слон што се лепи за непце, или пекмез со добра меморија.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:16 pm

Зебрата и леопардот

Што се добива кога ќе се вкрстат зебра и леопард?
- Ноти.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:17 pm

Кравата и октоподот

Што се добива кога ќе се вкрстат крава и октопод?
- Крава којашто самата се молзе.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:17 pm

Иднината на песимизмот

Кој најреално ја проценува ситуацијата?
- Оној што со оптимизам гледа на иднината на песимизмот.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:17 pm

Губење нерви

Зошто никогаш не вреди да се губат нервите?
- Бидејќи на ниту еден наоѓач не му се потребни.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:17 pm

Дупките како храна

Кои животни се задоволуваат со најмалку храна?
- Молците, оти јадат само дупки.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:18 pm

Кисело се смешка

Кое животно личи на куче, има жолти петна по телото, и кисело се смешка?
- Хиена без смисла за хумор.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:18 pm

Крзно

Што е крзно?
- Кожа која го променила животното.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:18 pm

Торта при тоа

Како фригидна жена да најде задоволство во сексот?
- Треба да јаде торта при тоа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Гостин on Вто Окт 13, 2015 6:18 pm

Волна и лекови

Што е тоа: околу волна, а внатре лекови?
- Овци трчаат околу аптека.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: ?????

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот