ЉУБОВ ???

Страна 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:13 pm

Ортаци

Во љубовта е незгодно што таа е злочин во кој не можеш без ортаци.

Шарл Бодлер

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:15 pm

Сами на себе

Луѓето лесно ѝ се препуштаат на заљубеноста и еднакво лесно ве оставаат самите на себе.

Милан Кундера

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:15 pm

Кусогледи и далековиди

Љубовта е средба меѓу двајца кусогледи коишто времето ќе ги направи далековиди.

Роберт Сабатие

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:18 pm

Зборување за гревови

Кога мажот на жената ѝ зборува за гревови, обично има намера да придодаде уште еден.

Ерик‒Емануел Шмит_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:19 pm

Страв ми е

Велиш дека саќаш цвеќе, а го кинеш, велиш дека сакаш кучиња, а им ставаш јаже, велиш дека сакаш птици, а ги затвораш во кафез... е па, страв ми е.

Жан Кокто_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:19 pm

Рибар

Да ги познаваш жените без притоа да им бидеш љубовник, тоа е како рибар кој си умислува дека ги познава рибите откако низ река ја прошетал својата јадица.

Жил Ренар

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:20 pm

Познавање

Французите никогаш не зборуваат за своите жени. Работата е во тоа што им е страв за нив да зборуваат пред луѓе што ги познаваат подобро од нив.

Монтескје

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:21 pm

Допаѓање и кажување

Ако сакате да се допаднете на некоја жена, кажете ѝ го она што не би сакале некој маж да ѝ го каже на вашата сопруга.

Жил Ренар

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:22 pm

Идиоти или кретени

Дали љубовта нè прави идиоти или само кретени се заљубуваат?

Орхан Памук

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:22 pm

Цигара

Да морам да избирам меѓу последна жена и последна цигара, ќе изберев цигара: полесна е за фрлање!

Серж Гинзбург

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:23 pm

Смеење

Не се исплати да бидеш духовит со жените бидејќи многу повеќе се смеат кога ги скокоткаш.

Филип Бувар

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:24 pm

Пикантност

Ако љубовниците ти се досадни, омажи се, тоа ќе им даде на пикантност.

Жан Ану

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:24 pm

Убавина

Убавина. Моќ која на жената ѝ овозможува да маѓепса вљубен маж и смртно да го преплаши својот маж.

Емброуз Бирс

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:25 pm

Присутност

Допирот на жената е прекрасен, а нејзината присутност неподнослива.

Албер Генон

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 10:25 pm

Единственото заедничко

Единственото заедничко што го имаме мојот маж и јас е што сме венчани на ист ден.

Филис Дилер

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:36 pm

Непознавање

Не сте запознале некоја жена сè додека не сте ја сретнале пред судија.

Норман Мајлер_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:37 pm

Порота

Се оженив пред судија. Требаше да барам порота.

Гручо Маркс

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:37 pm

Испразно искуство

‒ Сексот без љубов е испразно искуство.
‒ Да, но од испразните искуства тоа е најдобро.

Вуди Ален

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:38 pm

Мастурбација

Не зборувајте лошо за мастурбацијата. Конечно, тоа е начин да водите љубов со некој што навистина го сакате.

Вуди Ален

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:38 pm

Страдање

Сакањето е страдање. За да се избегне страдањето, треба да не се сака. Но потоа се страда поради несакањето.

Вуди Ален

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:39 pm

Кејф

‒Што правевте пред да се ожените?
‒Правев што ми е кејф.

Марсел Жухандо

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:39 pm

Краставче

Првиот бакнеж што се добива од некоја жена е како првото краставче што се извлекува од стаклена тегла. Другото си доаѓа само по себе.

Марк Твен

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:40 pm

Двајца не се доволни

Двајца луѓе не се доволни за среќен пар.

Лео Кампион

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:40 pm

Љубовник

Жена која има љубовник е ангел, жена која има двајца љубовници е чудовиште, жена која има тројца е жена.

Виктор Иго_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by osa on Чет Окт 15, 2015 11:41 pm

Заедно

Не можеме со жените, но ни без нив.

Лорд Бајрон

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат


верувај во владата ,со неа одиме кон светла иднина
osa
osa

Број на мислења : 14302
Join date : 2015-01-11

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЉУБОВ ??? - Page 3 Empty Re: ЉУБОВ ???

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот