Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Страна 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Hamad bim Khalifa on Сре Јан 21, 2015 10:57 pm

Shega e na bosanski a na makedonski dupejne Very Happy
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Број на мислења : 2745
Join date : 2015-01-16

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 10:58 pm

Буквите не можел да наjде, па има и фонетик бе, да не мислиш дека пишувам на БДС и на моjата тестатура нема букви на кирилицаSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Hamad bim Khalifa on Сре Јан 21, 2015 11:00 pm

Abe firi, ne e deka bash nemozam da pisam na kirilica, ama kako togash ke te nerviram??? Very Happy
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Број на мислења : 2745
Join date : 2015-01-16

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:04 pm

Хаха  или навистина си неписмен или се шегувашSmile
Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 2n7qvcm

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Гостин on Сре Јан 21, 2015 11:08 pm

Фири која е новата членхка на АллБг , Селфсејм и ли така некако...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:09 pm

Во овоj речник jа нема шалаSmile Значи ти не збориш на македонскиSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Hamad bim Khalifa on Сре Јан 21, 2015 11:10 pm

Pak nisto ne pratis! Ostai recnicite, ne se apdejtuvani od proshli vek.
Nego slusaj vamu: Koga ke se shegacis so nekogo, na bosanski mu velis:
"shega ba!" a na makedonski: "te dupam"!
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Број на мислења : 2745
Join date : 2015-01-16

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:13 pm

luxor напиша:Фири која е новата членхка на АллБг , Селфсејм и ли така некако...
Чоек ало-ало.бг ми требе за да доjдам тука, таму кликам од темата што jа отвори балканец, ако не веруваш види од коjа страница доагjам тука и ке се увериш. Smile Ако бев таму штеше да разбереш и не саму ти, како почнат да врискат и се секjаваш дека сум тамуSmileСега е спокоjно како во селски клозет, тишина и хармониja:)

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:15 pm

Навици, не е како да неможам да jа ставам адресата во фаворитс или дури да си jа ставим на десктоп како иконаSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:19 pm

Еве ти малце да видиш со што се замарам не сум некоj неписмен селанец како некоиSmile
<?php
include ("sesiq.php");
$ref = $userreferer;
$pos = strpos($ref,'newza.php');
if ($pos === false)
 {
  header("Location: login.php?gr=4");
  exit;
 }
function vm($dd,$mm,$gg)
{ if(!is_int($dd) or !is_int($mm) or !is_int($gg))
  { return false;
    exit;
  }
if($dd<1 or $dd>31 or $mm>12 or $mm<1 or $gg<2010)
  { return false;
    exit;
  }
if(($dd>30)and($mm==2))
{
 return false;
 exit;
}
if(($dd>30)and($mm==4))
{
 return false;
 exit;
}
if(($dd>30) and($mm==6))
{
return false;
exit;
}
if(($dd>30)and($mm==9))
{
return false;
exit;
}
if(($dd>30)and($mm==11))
{
return false;
exit;
}
if(($dd==30) and($mm==2))
{
 return false;
 exit;
}
if(($dd==29)and($mm==2)and (int)($gg/4)*4<>(int)$gg )
{
 return false;
 exit;
}  
return true;
}


if(!is_shef($shef))
    {
   header("Location: login.php?gr=4");
       exit;
}

$d=(int)($_POST['i_d']);
$m=(int)($_POST['i_m']);
$y=(int)($_POST['i_y']);
$resd=vm($d,$m,$y);
if(!$resd)
 {header("Location:newza.php?gr=7");
  exit;
 }
$ch=(int)($_POST['i_ch']);
$coment=htmlspecialchars($_POST['i_coment']);
if(strlen($coment)>1998)
{$coment=substr($coment,0,1998);}
$mi=(int)($_POST['i_min']);
$nor=(int)($_POST['i_nor']);
$td= date('d.m.Y',time() + GROTM * 60 * 60);
$tdarr=explode(".",$td);
if($y<$tdarr[2])
{header("Location:newza.php?gr=1");
  exit;
}
if(($y==$tdarr[2]) and ($m<$tdarr[1]))
{header("Location:newza.php?gr=1");
  exit;
}
if(($y==$tdarr[2]) and ($m==$tdarr[1])and ($d<$tdarr[0]))
{header("Location:newza.php?gr=1");
  exit;
}
if(!($nor==0 or $nor==1))
{header("Location:newza.php?gr=2");
  exit;
}
if($ch<0 or $ch>23 or $mi<0 or $mi>60)
{header("Location:newza.php?gr=8");
  exit;
}

$sql = 'SELECT data_zas,chas_zas FROM maintab WHERE (data_zas='.'"'.$y.'-'.$m.'-'.$d.'"'.' AND chas_zas ='.'"'.$ch.':'.$mi.':00")';
$result = mysql_query($sql);

if (!$result) {
 print('<FONT COLOR="#f50808"><font size="-1"><strong>Не може да се изпълни заявката '.$sql.' за базата данни!</strong></FONT><br>');
   print(mysql_error());
   exit;
}
if (mysql_num_rows($result) <> 0) {
     mysql_free_result($result);
     header("Location:newza.php?gr=4");
      exit;
 }
 
$sql1 = 'INSERT INTO  maintab (data_zas,norizv,komentar,aktivno,chas_zas) VALUES ("'.$y.'-'.$m.'-'.$d.'",'.$nor.',"'.$coment.'",0,"'.$ch.':'.$mi.':00")';
$result1=mysql_query($sql1);
if (!$result1) {
 print('<FONT COLOR="#f50808"><font size="-1"><strong>Не може да се изпълни заявката '.$sql1.' за базата данни!</strong></FONT><br>');
   print(mysql_error());
   exit;
}
$ia=mysql_insert_id();
header('Location:redza.php?id='.$ia);
?>

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:23 pm

Аjде сега допишуванjеSmile Чао на ..италиано-бугарски. На српски маj чао значи и нешто како здраво како сиSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Сре Јан 21, 2015 11:37 pm

A и уште нешто ми текна сега па се вратив (луксор не излегувам оти ме мрзи да се логирам инаку не висим тука по 24 часа) "Промашени ликови" ми звучи како да некоj е целен со камен по лицето па не е уцелен (како вриштеше српскиот коментатор "Каков промашаj, каков промашаj") инаку разбрав дека е во смисол на дискредитираниSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Чет Јан 22, 2015 8:22 pm

Ja за себеси открив дека сега не ми е толку важно да покажам со се дека моjoт став е наjверниот или единствениот коjшто би можел да постои. Повеке ми е интересно да слушнем и што мисли другиот човек како му "работи" мозокот.

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Гостин on Чет Јан 22, 2015 8:23 pm

А што ако наидеш на некој кому мозокот не му работи? Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Happy-smiley28

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Чет Јан 22, 2015 8:34 pm

Да ти кажам ова е првото што ти пада напамет како некоj не е согласен со тебе, нема што да се лажеме. Навистина има и вакви случаи ама во големиот процент тоа не е така.Не дека човекот е во право туку има различни причини и претпоставки за да мисли вака и ако се не потрудиш да го разбереш,а направо го класифицираш како глупак губитникот ке бидеш ти оти така и нема ниту да го разбереш, ниту да научиш нештоSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Фири on Чет Јан 22, 2015 8:51 pm

Аjде до пишуванje:)

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Фири
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by misterija on Саб Aвг 25, 2018 4:00 pm

Живееме во незрело и искомплексирано друштво каде се врши терор на младост и виткост, друштво каде што на жената и се "забранува" да остари а кога ќе остари и се забранува да се однесува како да е млада...лудило!!!
Дискриминација поради години на старост е најголемата неправда во животниот циклус на секој човек, а нарочито, пред се, е неправдата кај жената!

Ова друштво не ја поднесува староста а женската не ја опростува. Evil or Very Mad

_________________
Не излегувам на референдум Razz
misterija
misterija

Број на мислења : 453
Join date : 2016-12-30

Вратете се на почетокот Go down

Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете - Page 3 Empty Re: Тема за се онака може и без врска, текнало ви нешто па сакате да кажете

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот