Мрзеливост

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:24 pm

Луди и смешни факти во врска со мрзливоста

Да се биде мрзлив е потребно многу напор! Тоа е како зависност од која не можете да се откажете. Но, ако ја согледувате оваа карактеристика од научен аспект, ова во основа е мит. Значи, совршената научна дефиниција гласи дека мрзливоста е објаснување на човечкото однесување кое е практично бескорисно, каде што има недостиг на интерес, дисциплина, изобилува со емоционална поддршка и само-ефикасност. Да се биде мрзлив од една страна е забавно, но секако, тоа треба да има и свои граници, затоа што преголемата мрзеливост може да биде сериозен проблем. Во продолжение погледнете некои луди и смешни факти во врска со овој феномен.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:24 pm

1. Луѓето чијашто околина не е средена, лесно може да ги пронајдат потребните предмети за кратко време. Ако некој друг им ја организира собата или воопшто нивната околина, тие не можат да го пронајдат она што го бараат без нечија помош.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:25 pm

2. 3546783628876 – сигурно сте премногу мрзливи за да го прочитате овој број!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:25 pm

3. Морате да отидете до тоалет, но ве мрзи да станете од кревет.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:25 pm

4. Ако има настан за доделување награди за мрзливост, мрзливите луѓе ќе испратат некој да ја подигне нивната.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:25 pm

5. Мрзливоста е мајка на сите лоши навики, но сепак, таа е мајка, па неа мора да ја почитувате.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:25 pm

6. Мрзливоста значи да не учите преку целиот ден и да чувствувате вина, но сепак да не направите ништо за да го промените тоа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:25 pm

7. Ако ви падне нешто, а не можете да го достигнете, најверојатно и не ви треба.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:26 pm

8. Мрзливите луѓе остваруваат повеќе ако нивната мрзливост им дозволува да го најдат најлесниот начин за да ги завршат работите.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:26 pm

9. Мрзливите луѓе всушност и не се мрзливи, туку тие само ја штедат својата енергија.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:26 pm

10. Никогаш не ги читате условите при зачленување на некоја страница, туку едноставно одбирате „Се согласувам и ги прифаќам.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:26 pm

11. Средувањето на креветот е бескорисно. Зошто секојдневно да го правите тоа кога секоја вечер повторно ќе го растурате?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:26 pm

12. Ако истурите вода, не грижете се. Таа ќе се исуши како и да е.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:26 pm

13. Ако доцните, тогаш воопшто и не одите…

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:27 pm

14. Ако ви падне коцка мраз на земјата, најлесно ви е да ја турнете под фрижидерот.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:27 pm

15. Ако далечинскиот управувач е далеку од вас, тогаш нема ништо лошо и во гледањето реклами и глупави реални шоуа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:27 pm

16. Не мора да ги миете долните делови од вашето тело, гравитацијата ќе го направи тоа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:27 pm

17. Напорната работа се исплаќа во иднина, мрзливоста се исплаќа сега.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:27 pm

18. Во текот на денот си зборувате дека е подобро да учите ноќта, кога сте поактивни, а кога ќе дојде ноќта велите дека треба да учите наутро, кога сте свежи.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:27 pm

19. Истражувањата велат дека мрзливоста е само природна карактеристика на тинејџерите, таа не е лоша навика.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:28 pm

20. Премногу сте мрзеливи да ја држите чашата, па пиете со долга цевка.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:28 pm

21. Ако резултатот што го барате го нема на првата страна од Гугл, тој најверојатно и не постои.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:28 pm

22. Ако некој ве праша дали слушате, вие ќе кажете „Не.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:28 pm

23. Го постелувате чаршафот на душекот, но ако тој не се совпаѓа на некој од краевите, тогаш не е важно, можете да спиете и без него.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Гостин on Саб Окт 22, 2016 9:28 pm

24. Мрзливоста е навика за одморање, пред да се уморите.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: Мрзеливост

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот