ЗЕЛЕНО

Go down

ЗЕЛЕНО Empty ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:31 pm

Зелена уметност: Најубавите скулптури од жива ограда

Ако некогаш Античка Грција била синоним за скулптури од мермер и камен, денес тие може да се изработат од најразлични материјали.

На плажа, со вашите најмили можете да ги направите најубавите песочни скулптури и дворци на кои тие многу ќе се радуваат, а во зима можете да ги направите најубавите снешковци.

Но, ако имате голема градина со многу зеленило и растенија, ова се скулптурите кои со сигурност ќе посакате да ги имате во неа:
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:31 pm

ЗЕЛЕНО 2q8cx0j
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:32 pm

ЗЕЛЕНО Opzfcz
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:32 pm

ЗЕЛЕНО 33k39d5
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:33 pm

ЗЕЛЕНО 5oh2jp
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:33 pm

ЗЕЛЕНО 33dzk2q
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:34 pm

ЗЕЛЕНО 15ycayp
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:34 pm

ЗЕЛЕНО 33lm8u1
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:35 pm

ЗЕЛЕНО 4scxe9
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:35 pm

ЗЕЛЕНО 2mmahpt
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:36 pm

ЗЕЛЕНО F5c1v5
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:37 pm

ЗЕЛЕНО Wj9gqp
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:37 pm

ЗЕЛЕНО 2n8r1op
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:38 pm

ЗЕЛЕНО 2zrdb2b
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:39 pm

ЗЕЛЕНО 25sl6y8
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:39 pm

ЗЕЛЕНО 15ew7wp
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:40 pm

ЗЕЛЕНО 2dsr69k
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:40 pm

ЗЕЛЕНО 2m622gx
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:41 pm

ЗЕЛЕНО Nco7sg
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:41 pm

ЗЕЛЕНО Idyiw9
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:42 pm

ЗЕЛЕНО 14t604h
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by luxor on Вто Ное 29, 2016 7:42 pm

ЗЕЛЕНО 2ajtd08
luxor
luxor

Број на мислења : 4291
Join date : 2016-10-02

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

ЗЕЛЕНО Empty Re: ЗЕЛЕНО

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот