DRVJA

Go down

DRVJA Empty DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:20 pm

Ова се најубавите дрвја во светот!

Има многу причини зошто да ги сакате дрвјата - тие ни го прочистуваат воздухот, прават совршена сенка на жежок летен ден и се одлични домови за најразлични птици и животни. Но, има уште една причина - изгледаат прекрасно.

Иако некои од овие на листата технички спаѓаат во категории на грмушки или лозници, сепак заслужуваат да се најдат на листата на најубави дрвја во светот. Уживајте во нивната убавина!
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:21 pm

125 годишен poдодендрон во Канада

DRVJA 151355-amazing-trees-7-880-7a8422f6ea-14846342340
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:21 pm

144 годишна вистерија во Јапонија

DRVJA 150555-amazing-trees-1-2-880-512649c2f0-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:22 pm

DRVJA 151505-bt-klq1ceaawun-880-44ba027bd0-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:22 pm

Дрвја извиткани под влијанието на силните ветришта, Нов Зеланд

DRVJA 150805-amazing-trees-18-880-29ba0b8564-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:22 pm

Јапонски јавор, Орегон, САД

DRVJA 151055-amazing-trees-21-880-9c7e41aa17-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:23 pm

DRVJA 151405-amazing-trees-8-880-01f7d8b163-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:23 pm

Бука прекриена со мов, Орегон, САД

DRVJA 151155-amazing-trees-23-880-36125576e9-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:24 pm

Расцветани цреши, Германија

DRVJA 150955-amazing-trees-2-880-80028255c4-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:24 pm

Дрвото кое го нарекуваат "Ангелски даб" во Јужна Каролина

DRVJA 151105-amazing-trees-22-880-61b5d600cb-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:25 pm

Делоникс регија, Бразил

DRVJA 150705-amazing-trees-15-880-67c70542a7-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:25 pm

Дрвјата "Змејска крв" во Јемен

DRVJA 150655-amazing-trees-14-880-a6f6c5befa-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:25 pm

Тунел од јавори во Орегон, САД

DRVJA 151205-amazing-trees-4-880-4fea43a7d6-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:27 pm

Еукалиптус во боите на виножитото, Хаваи

DRVJA 150855-amazing-trees-19-1-880-3691c66dde-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:27 pm

DRVJA 150905-amazing-trees-19-2-880-1495d5ac75-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:28 pm

Дрвјата Џакаранда во Јужна Африка

DRVJA 151455-amazing-trees-9-880-2be087c7d6-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:28 pm

Дабовата долина во Јужна Каролина

DRVJA 150755-amazing-trees-17-880-4b9501a9a9-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:29 pm

Баобаб дрвја во Мадагаскар

DRVJA 150605-amazing-trees-11-880-236c429764-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:30 pm

Долина на буките во Северна Ирска

DRVJA 151255-amazing-trees-6-1-880-011ce58a7d-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:30 pm

DRVJA 151305-amazing-trees-6-2-880-815bede77d-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Teo on Чет Јан 26, 2017 4:31 pm

Третото најголемо дрво во светот - џиновска секвоја во Калифорнија

DRVJA 151005-amazing-trees-20-880-e2c71e9c23-1484634234
Teo
Teo

Број на мислења : 4185
Join date : 2016-11-25

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

DRVJA Empty Re: DRVJA

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот