Каква работа сакам?
+2
Delta
TRAJCHE
6 posters
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Каква работа сакам?
Се чудим. Размислуваjки до сега не сум имал свесен шеф умен и човек со достоjнство. Се е некаков двуличен лицемер и по глуп од мене. Ja нели не можем многу да крием и он рано или подоцна чувствува дека го немам за чоек. И тоа конечно води до конфликт со него. Оти он може да нема никакви изкуства и да е глуп ама сепак е шеф со големо его.Ja до сега основно сум се занимавал со компjутери. Преде прогармиранJe основно на вебстраници поврзани со бази данни на англиски databases.На последната работа бев системски администратор, подржувач на 40 компJутера и 5 принтера освен тоа примав служебните имеjли поставува прикачените фаjлови на сервер а самите имеjли печат и носенJе на шефот демек совместував 2 должности па накраJ сакаа да ми дадат и трета повразна со сметководителство, договори и така натаму што не е моja специалност и за тоа и напуштив.Нема Jа да рабпотам како вол тоа што не е моJа работа а некои други цел ден да седат само оти се со протекции.И сеа се чудим шо да работим? И каде да биде тоа.
Гостин- Гостин
Re: Каква работа сакам?
Поjави ми се мисла да станем хероj ке се престорам на дискриминиран етнички македонец во Бугариja ке си уредим гостуванjе во емисиjата на миленко и ке го утепам во живо. Ама ке оставим деца сироти па не сум и убиец. A и ова е работа на некоj бугарин од РМ сепак со србоманските простотии треба да се сложи краj, Ako беше искршил албански споменик до 3 дена ке бидеше мртов ладен во тоа не се сомневам.
Гостин- Гостин
Да навистина 50 години железна завеса и удбашко слободно антибугарско говоренjе шо продолжува и ден денеска веке не е истото време и не е толку безопасно. Но ова нема да се разбере докле не се утепа некоJ jавен србоман "глупите бугари" "бугарска работа" "бугарите губитници" и тоа да ми го говореше некоj американец а то бугарски клонинги со античко србомански софтвер.Но се отплеснав во погрешна насока.
Да земам да напишам софтверот на првиот навистина вештачки интелект? Да го пуштим во интернет он да преземе сите компJутери и да направи фабрики за роботи? глупо. Уште нема такви 100% роботизирани фабрики они се тесно специализирани ке изклучат интернет и вештачкиот интелект ке умре
Да земам да напишам софтверот на првиот навистина вештачки интелект? Да го пуштим во интернет он да преземе сите компJутери и да направи фабрики за роботи? глупо. Уште нема такви 100% роботизирани фабрики они се тесно специализирани ке изклучат интернет и вештачкиот интелект ке умре
Гостин- Гостин
Уште еден промашен ден со работата. Се занимавам со глупостите на неебената мирка и другите фашисти од ДПМНЕ.Мора да се земам во раце.
Гостин- Гостин
Така. ако одам во софиjа може и да наJдам работа за 1000 евро.ама од нив баре 250 ке треба да плакJам кириjа за стан.емиграциjа му е маjката ке почнам да учим германски имам некаква основа.И ке се изселим еднаш и засекогаш!
Гостин- Гостин
I се пак ке пробам во софиjа. Голема е вероJатноста да сожалувам ама германскиот не ми се удава аjнен баjнен путки маJнен. ама па тие сакат англиски.Ja знам малку технички ама да зборувам не можам.
Гостин- Гостин
ti na muki si bre prijatele ,gleam bez rabota si ostanal ,pa to neznaci da go okupiras forumov, pisues na site temi i sto cini i sto necini ,da ne te plakat od bukva ebago
TRAJCHE- Број на мислења : 687
poveke sakam da vrijam o0d pari,//.zaebi rabota.,od nea nikoj ne se zbogatil,./;,.;
Delta- Број на мислења : 606
Сакам да се занимавам со ракетарство.Ама никоj нема да ми плати за ова. Станува конечно збор за мирни ракети. коJ е ставил бомба на ракета е наJголемиот педер во човечката историja.
Гостин- Гостин
Odi vo Shvedska...Tamu izgleda najdobro e da rabotish...
Шведски политичар предлага пауза за секс во работното време
Шведски политичар предлага пауза за секс во работното време
Teo- Број на мислења : 5093
Кje se greesh na pauzata za seks...
Ja сум си отебал за неколку животи. Сеа сакам пари и признаванJе и почитуванjе.
Гостин- Гостин
Na Balkanot takvo zhivotno nema...Ako toa ti e celta begaj shto poskoro...
знам.Ама и таму никоj не ме чека со отворени раце. Не знам Jазик да му мамето ебам!
Гостин- Гостин
ако англиJскиот и германскиот беа како античко македонскиот батко ти уште утре бега
Гостин- Гостин
Pa shto ne sednesh i ne nauchish??? Mislish deka ostanatite koi odat nadvor od Bugarija se rodile naucheni???
Kako bre ne mozhesh??? Ako dovolno se trudi chovek mozhe da nauchi se shto saka...
Ja сум по инженериJата, физика, математика. Едно време на учителката по литература и ги гледав цело време сиските и го дрвев како стап.
Гостин- Гостин
E pa kje uzhivash na Balkanot i bez pari i bez zdravje...
Najdi si pomlada uchitelka...Kje imash posilna motivacija...
Да, и ке научим jазикот колку што jа научив литературата. Мани мани бевме на еден одмор со таа учителка па ние 3jца така по развиени се качивме на едно дрво да Jа гледаме гола како се купа и троjцата со десна рака правивме едни гнасни манипулации и паднавме од дрвото имам скршена кост на рамото тогаш беше високо...
Гостин- Гостин
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Страна 1 of 3