Љубчо Георгиевски
+17
трендафил
Естир
Arhimed
kiBik
Sotir
tmoro
Пат
Фири4
Фири2
Hamad bim Khalifa
Боко
reiter
Фири
хан Ацо
osa
haskov
Broz
21 posters
Страна 5 of 21
Страна 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Љубчо Георгиевски
Фири напиша:Во што е разоткриен , дека не е србоман до коска како тебе ли? Ке го ставаш во затвор и ке го протераш од работа како тоа се правело од времето на српската окупациja па до ден денеска?haskov напиша:
Од оваа твоја реакција јасно ми е дека си разоткриен.
И овој: србите па србите, ебале ве србите, само српски ви е во уста.
haskov- Број на мислења : 135
Broz напиша:
duri i koga ne go priznavaat jazikot, nacijata i istorijata???
И тоа се решава со бугарофобија?Со србоманство?Зошто тогаш поддржуваш договор со Грција, кога тие исто така не ти признаваат ни јазик, ни народ, ни име, ни држава?
Гостин- Гостин
eve, ne plasete se. jas sum makedonec. nikakvi srbi, ni grci ni bugari ne ni se prijateli- se dodeka negiraat makar eden del od makedonskiot bit.
ne cekam da me prasa nekoj i kazuvam sam.
a sto e problemot, nekoj ovde se plasi da kaze?
ne cekam da me prasa nekoj i kazuvam sam.
a sto e problemot, nekoj ovde se plasi da kaze?
Broz- Број на мислења : 78
Коj го не признава бе? След 1944 врие од Македонци, македонски jазик и македонска нациja има. Илjадници документи. Ама пред тоа каде се? Еве што збори бившиот и последен вистински шеф на ВМРО. Да ме извинат застапниците на Лjубчо ама тоj не може и на малиот прст да се фати на Ванчо. Оти последниот не само зборел наспроти србоманството Гарантирано не е фалсификатBroz напиша:cekaj sega reiter, istoto prasanje e i za tebe: dali si bugarofil, i pokraj toa sto istite ne ni go przinavaat jazikot, istorijata, nacijata...,>?
Broz напиша:cekaj sega reiter, istoto prasanje e i za tebe: dali si bugarofil, i pokraj toa sto istite ne ni go przinavaat jazikot, istorijata, nacijata...,>?
аха тука сум еве..ДРУЖЕ БРОЗ со задоволство ќе ти одговорам ако ти самиот се преставиш за која политичка определба си.Јас сум ВМРО-НП и со респект кон првиот основач на ВМРО(ДПМНЕ) и Независна Македонија Љубчо Георгиевски..ете .А се надевам дека нема да се преставиш дека си неопределен а излеваш да гласаш.Сигурен сум дека имаш правено спискови од пријатели,роднини,комшии и си ги броел по ГЛАВА како овците што се бројат за да гласаат.Во едно и никогаш нема да ја заборавам подадената рака од бугарија кога Србија и Грција ни ставија ембарго како и подадената рака од страна на бугарија во тешката 2001 година со подарок на оружје.И може ли да ми дефинираш по твое што е бугарофил или бугароман.
Последната промена е направена од reiter на Вто Јан 27 2015, 17:52. Мислењето е променето 1 пати
Сепак нема да поминеш така Броз.Како модератор ја читам темата.Те прашаа, а сега и јас ке те прашам.Што според тебе е бугарофил?
Гостин- Гостин
Не збори неверни работи. Со нас имате спор само како насилно менувате коj како се осекjавал кога е веке умрен и при тоа го напишал 100 пати каков се осекjавал!luxor напиша:
И тоа се решава со бугарофобија?Со србоманство?Зошто тогаш поддржуваш договор со Грција, кога тие исто така не ти признаваат ни јазик, ни народ, ни име, ни држава?
luxor напиша:Сепак нема да поминеш така.Како модератор ја читам темата.Те прашаа, а сега и јас ке те прашам.Што според тебе е бугарофил?
i , sekako deka ke kazam ( iako e vekje kazano.)
nema potreba vaka ili onaka da sum pominuval, jas nikade ne begam.cekam odgovor od tie sto izbegaa od prasanjeto.
Не може така.Прашањето е едноставно и треба да одговориш кратко.Што е бугарофил?Или само млатиме празна слама, и зборуваме за работи за кои ти појма немаш?
Последната промена е направена од luxor на Сре Јан 28 2015, 04:15. Мислењето е променето 1 пати
Гостин- Гостин
Dovolno chitav.Prvo raschistete za shto zboruvte,posle mozhe da prodolzhite.Ako temata e Ljubcho vo red, moderatorite ne se tema na razgovor.Admin
Ti znaes da chitash,ili se pravish glup? Admin
znachi ti imash zelba da se izjasnish kako srbin ,vo red poveli :
zatoa ja peevte onaa sramnata srpska pesna po zelba na kosana" devet jugovicha "...TOA TI SE DOKAZITE ???
ha ha ha ,me iznasmea ,srbin ...potochno srboman ...pottochno grchko srpski cigan mele za MAkedonshtina !!!!!!!
neprijateli ?
so kogo ?
osa- Број на мислења : 16597
грешка си,јас сум Македонец и еве слободно си пишувам
Ajde odmori 24 chasa.Posle mozhebi ke bidesh popameten.Admin
Sakash da mu se pridruzhish na banja? Admin
haskov- Број на мислења : 135
kako znaev deka e BRATMU na Andrej ...ha ha ha ...
barem pesnata da mu ja pushtev !!!!! mnogu e muzikalen !!!
ajde vo meanata ke mu ja pushtam ,i ke poigram na nea ,eh za merak .....
a ti si pomisli deka sum ja "zaboravila "pesnata ..ne bre SRBOMANSKO GRCHKOCIGANSKI makedonec i toa so malo m .
barem pesnata da mu ja pushtev !!!!! mnogu e muzikalen !!!
ajde vo meanata ke mu ja pushtam ,i ke poigram na nea ,eh za merak .....
a ti si pomisli deka sum ja "zaboravila "pesnata ..ne bre SRBOMANSKO GRCHKOCIGANSKI makedonec i toa so malo m .
[/quote]reiter напиша:
грешка си,јас сум Македонец и еве слободно си пишувам
ama ti si Makedonec ,oni se srpski makedonci ,pa zatoa im smeta se shto e makedonsko
Последната промена е направена од osa на Вто Јан 27 2015, 18:24. Мислењето е променето 1 пати
после ова мислев да отворам тема за никос грујакис ама не е вреден за толку ...и подобро да не се нервирам
reiter напиша:после ова мислев да отворам тема за никос грујакис ама не е вреден за толку ...и подобро да не се нервирам
Не ти објаснија што е бугарофил...И мене ми викаат оти сум бугарофил а питам да ми го објаснат значењето на поимот бугарофил никој не знае да ми објасни
Боко- Број на мислења : 66
osa напиша:reiter напиша:после ова мислев да отворам тема за никос грујакис ама не е вреден за толку ...и подобро да не се нервирам
eh pa ti ke se nervirash ,bash ubavo se zabavuvavme ,samo ushte lepa lukich faleshe
Боко напиша:Не ти објаснија што е бугарофил...И мене ми викаат оти сум бугарофил а питам да ми го објаснат значењето на поимот бугарофил никој не знае да ми објасни
Па затоа што не знаат.Мора некако да го бранат Грујо, па смислуваат глупости...
Гостин- Гостин
Е да...Единствено "лошо" na Љубчо е што секогаш ја кажува вистината а друго е прашањето дали некој сака да ја слушне вистината.luxor напиша:Боко напиша:Не ти објаснија што е бугарофил...И мене ми викаат оти сум бугарофил а питам да ми го објаснат значењето на поимот бугарофил никој не знае да ми објасни
Па затоа што не знаат.Мора некако да го бранат Грујо, па смислуваат глупости...
Боко- Број на мислења : 66
Боко, ние Македонците сме познати по тоа што го слушаме само она што ни се допаѓа.
Гостин- Гостин
Страна 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Similar topics
» ВМРО -НП НА ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ КЕ ГИ ПОДДРЖИ КАНДИДАТИТЕ НА СДСМ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2017 Г
» Георгиевски: Кога јас бев ВМРО, Иванов беше СДСМ
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКАГеоргиевски
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
» Георгиевски: Кога јас бев ВМРО, Иванов беше СДСМ
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКАГеоргиевски
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
Страна 5 of 21