ПАСТЕРИЗИРАН КАРФИОЛ
Страна 1 of 1
ПАСТЕРИЗИРАН КАРФИОЛ
Pasterizovani karfiol
Sastojci
Karfiol, mirodjija,slačica , biber u zrnu.Šećer, so, 1l alkoholnog sirceta
Pasterizovani karfiol Karfiol oprati,ocistiti i izdeliti na cvetice. Poredjati u tegle. Preko staviti zacine: mirodjiju,slacicu i biber u zrnu. Presol: 4l vode,150g soli i 100g secera staviti da provri. Skolniti sa vatre i ohladiti. Zatim dodati 1l alkoholnog sirceta i preliti karfiol. Dobro zatvoriti tegle i poredjati ih u vecu serpu. Ova kolicina presola je dovoljna za oko 15 tegli,vi naravno mozete smanjiti kolicinu. Na dnu serpe staviti neku krpu. Preliti tegle vodom i pasterizovati. Kad provri ostaviti 5min da kljuca i skloniti sa vatre. Ostaviti da se ohlade u toj vodi.
Sastojci
Karfiol, mirodjija,slačica , biber u zrnu.Šećer, so, 1l alkoholnog sirceta
Pasterizovani karfiol Karfiol oprati,ocistiti i izdeliti na cvetice. Poredjati u tegle. Preko staviti zacine: mirodjiju,slacicu i biber u zrnu. Presol: 4l vode,150g soli i 100g secera staviti da provri. Skolniti sa vatre i ohladiti. Zatim dodati 1l alkoholnog sirceta i preliti karfiol. Dobro zatvoriti tegle i poredjati ih u vecu serpu. Ova kolicina presola je dovoljna za oko 15 tegli,vi naravno mozete smanjiti kolicinu. Na dnu serpe staviti neku krpu. Preliti tegle vodom i pasterizovati. Kad provri ostaviti 5min da kljuca i skloniti sa vatre. Ostaviti da se ohlade u toj vodi.
TRAJCHE- Број на мислења : 663
Join date : 2016-11-20
Страна 1 of 1
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот
|
|