MRZA
5 posters
Страна 1 of 1
MRZA
Диета за мрзливи
Пробајте ја оваа напивка која е вкусна, лесна за подготовка, а го забрзува метаболизмот и ви помага да се ослободите од вишокот килограми додека удобно седите во вашата фотелја.
СОСТОЈКИ:
2 супени лажици мед
1 супена лажица цимет
250 мл вода
НАЧИН НА ПОДГОТОВКА:
Зовријте ја водата. Ставете ја врелата вода преку циметот. Прекријте го садот и оставете го да се олади до температура на која може да го консумирате пијалокот.
Додајте го медот кога пијалокот е изладен. Никогаш не ставајте мед во врела вода, бидејќи топлината ги уништува ензимите и другите хранливи материи на медот.
Испијте половина од пијалокот пред спиење. Другата половина оставете ја во фрижидер и испијте ја наутро – но без претходно да ја подгревате.
Тоа е сè! И запомнете – овој рецепт делува само кога се конзумира на празен стомак.
https://skopje24.mk/dieta-za-mrzlivi/
Пробајте ја оваа напивка која е вкусна, лесна за подготовка, а го забрзува метаболизмот и ви помага да се ослободите од вишокот килограми додека удобно седите во вашата фотелја.
СОСТОЈКИ:
2 супени лажици мед
1 супена лажица цимет
250 мл вода
НАЧИН НА ПОДГОТОВКА:
Зовријте ја водата. Ставете ја врелата вода преку циметот. Прекријте го садот и оставете го да се олади до температура на која може да го консумирате пијалокот.
Додајте го медот кога пијалокот е изладен. Никогаш не ставајте мед во врела вода, бидејќи топлината ги уништува ензимите и другите хранливи материи на медот.
Испијте половина од пијалокот пред спиење. Другата половина оставете ја во фрижидер и испијте ја наутро – но без претходно да ја подгревате.
Тоа е сè! И запомнете – овој рецепт делува само кога се конзумира на празен стомак.
https://skopje24.mk/dieta-za-mrzlivi/
Bosonoga- Број на мислења : 973
Re: MRZA
Ne mi se veruva bas, sedis, jades sto sakas, ne vezbas a slabees. Poveke zvuci kako bajka.

hmmm....shto znacheshe "go zabrzuva metabolizmot" ?????
osa- Број на мислења : 16360
Мене некако не ми оди во глава рецептов, оти една голема лажица цимет е премногу?
Трчање и вежбање му Е МАЈКАТА!!
Трчање и вежбање му Е МАЈКАТА!!

misterija- Број на мислења : 468
Страна 1 of 1