Хрватска со нов претседател
3 posters
Страна 1 of 1
Хрватска со нов претседател
nov pretsedatel na Hrvatska Graber Kitanovich ...vo svoeto obrakanje ,prepoznaen nacionalistichki govor ....
osa- Број на мислења : 16597
Re: Хрватска со нов претседател
ajde sega da prasham na glas ,a zoshto da ne e govorot nacionalen ,normalno sekoj si ja brani nacijata ,no toa e normalno spored mene ,a ne" nacionalistichki govor "
Pa taa e od HDZ , normalno deka govorot ke bide nacionalisticki i populisticki. Ekonomskata kriza tamu si go zede danokot i javnoto mislenje se preorientira kon desno.Sepak razlikata e premnogu mala za da se davaat poprecizni ocenki na situacijata.Najvazno , Kolinda e prvata zena pretsedatel na drzava od poranesnite YU republiki...
Последната промена е направена од luxor на Вто Јан 13 2015, 01:09. Мислењето е променето 1 пати
Гостин- Гостин
osa напиша:ajde sega da prasham na glas ,a zoshto da ne e govorot nacionalen ,normalno sekoj si ja brani nacijata ,no toa e normalno spored mene ,a ne" nacionalistichki govor "
I sto e ova sega , zenska solidarnost.Ajde zirni ovde i ke doznaes zosto govorot bil nacionalisticki...
http://www.makedonski.info/show/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC/%D0%BC
Гостин- Гостин
Novata pretsedatelka na Hrvatska.
LEPA LIDERKA: Predsednica Hrvatske u kupaćem pokazala da je BOMBA
Kolinda Grabar Kitarović tek što je postala predsednica Hrvatske, a muškarci su već počeli da češće gledaju vesti! Taman što je sela na tron seksi državnice, liderka komšijske zemlje ima ozbiljnu konkurenciju - na svetskoj političkoj sceni se pojavila još jedna rasna plavuša.
.24sata.rs/lepa-liderka-predsednica-hrvatske-je-bomba-ali-ugrozila-je-druga-rasna-plavusa-foto/1951
Гостин- Гостин
e ubavo momiche nema shto ....ti po taa klasa si ...mislev po toj tip de ...plavi .smegi ili crnki
Teo напиша:Novata pretsedatelka na Hrvatska.LEPA LIDERKA: Predsednica Hrvatske u kupaćem pokazala da je BOMBA
Kolinda Grabar Kitarović tek što je postala predsednica Hrvatske, a muškarci su već počeli da češće gledaju vesti! Taman što je sela na tron seksi državnice, liderka komšijske zemlje ima ozbiljnu konkurenciju - na svetskoj političkoj sceni se pojavila još jedna rasna plavuša.
.24sata.rs/lepa-liderka-predsednica-hrvatske-je-bomba-ali-ugrozila-je-druga-rasna-plavusa-foto/1951
Оваа плавушава ај што ги покажа своите сексипилни атрибути, почна да покажува и заби...
Претседателката на Хрватска Колинда Грабар-Китановиќ одлучила да ја отстрани бистата на Тито од претседателскиот двор, но се уште го бара најдобриот начин да се реши од „непосакуваниот гостин“.
http://sky.mk/svet/431157-kolinda-go-rushi-tito-novata-hrvatska-pretsedatelka-saka-da-ja-otstrani-bistata-na-tito-od-pretsedatelskiot-dvor
Го гледав интервјуто на лидерот на нјаголемата позициона партија Зоран Малиновиќ, Социјал демократска партија, на РТЛ Хрватска, човекот за економија зборуваше во минато, свршено време. Додека бил премиер до пред една година човеко донел, звучни имиња од областа на туризмот, кои реновирале стари хотели, имал конкретни резултати.
Едино проблем се јави на крај, на интервјуто, кога, како кај сите балкански народи се јавуваат духовите од минатото и национализмот, усташи, афера Хрватски шпион во Србија и слично.
Едино проблем се јави на крај, на интервјуто, кога, како кај сите балкански народи се јавуваат духовите од минатото и национализмот, усташи, афера Хрватски шпион во Србија и слично.
Страна 1 of 1