В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
+8
IVA
хан Ацо
Voivodata
reiter
Prasica
kiBik
defo
osa
12 posters
Страна 7 of 40
Страна 7 of 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
Oooo, Teo, stari druzhe, koja e be ovaa IVA? Neshto pa si zabrsal niz pat???Teo напиша: Namesto da ja komentirate IVA mozhevte da chastite po neshto, a ne se da chekate na gotovo...
kiBik- Број на мислења : 2537
киБик ова ИВА некако ми стои ДИВА ...пие жолта,и сече од прва...се по нејзино да е
kiBik напиша:Oooo, Teo, stari druzhe, koja e be ovaa IVA? Neshto pa si zabrsal niz pat???Teo напиша: Namesto da ja komentirate IVA mozhevte da chastite po neshto, a ne se da chekate na gotovo...
Kaj si bre kiBik prijatele...Se izgubi neshto...
Гостин- Гостин
kiBik напиша:Osa, edno dvojno... kafe. Jas sum nekade na severoistok, ne na severozapad, a mozhebi na jug od tebe. Be chekaj da ti dam koordinatite:42.7000° N, 23.3333° E
Ова се координатите на Крстарица?!
Гостин- Гостин
Pochni ti da vidime kako izgleda toa pa kje dojdeme i nie na red...
Гостин- Гостин
Kje ja vidime ovaa rabota, viteze. Jas i ti kako gentlemeni mozhe i da ljuskame rakijata so nejze. Za drugite nevospitanite ne odgovaram.reiter напиша:киБик ова ИВА некако ми стои ДИВА ...пие жолта,и сече од прва...се по нејзино да е
Se boram be! Ta pushek se diga!!!Teo напиша:
Kaj si bre kiBik prijatele...Se izgubi neshto...
Aaaa,jas sum na posilnata strana, protiv identitet se boram, Luxure. I dobro mi odi.luxor напиша:КиБик до каде сме со борбата за идентитетот?
Последната промена е направена од kiBik на Саб Фед 13 2016, 17:14. Мислењето е променето 1 пати
Be ovoj Delta da ne e ko Kalifo zmija vo dzheb da ima?delta напиша:Ke casti nekoj ili se treznite od sinoka?
Ne sum be samo sum nevraboten. A Osata e skrzava ne dava na veresija.
Гостин- Гостин
kiBik напиша:Aaaa,jas sum na posilnata strana, protiv identitet se boram, Luxure. I dobro mi odi.luxor напиша:КиБик до каде сме со борбата за идентитетот?
Ги научи падежите или те опоменуваат модераторите на Крстарица?
Гостин- Гостин
Eh, ti kaznav deka nemam jas profil na Krstarica, ama ti ne sakash dami veruvash. Vo FB se boram, ko lav gi shtitam interesite na Bugarija!!!
Pa koj ke te zeme na rabota, koa kibichish po meani i bardaci samo, a?delta напиша:Ne sum be samo sum nevraboten. A Osata e skrzava ne dava na veresija.
kiBik напиша:Eh, ti kaznav deka nemam jas profil na Krstarica, ama ti ne sakash dami veruvash. Vo FB se boram, ko lav gi shtitam interesite na Bugarija!!!
Е па ајде малку бори се и на нашата фејсбук страна. Лајкувај, шерувај или како веќе оди тоа.
Гостин- Гостин
On Luxoron se zakacha, posho go uchiv da zboruva srpski. Jas znam samo instrumental: Sa mlekom.
kiBik напиша:Pa koj ke te zeme na rabota, koa kibichish po meani i bardaci samo, a?delta напиша:Ne sum be samo sum nevraboten. A Osata e skrzava ne dava na veresija.
Osata vo meana ona e corbadzikata, za degustator ramen mi nema.
Гостин- Гостин
Ma mora da se boram protivnekoj. A vie mi ste drugari.luxor напиша:kiBik напиша:Eh, ti kaznav deka nemam jas profil na Krstarica, ama ti ne sakash dami veruvash. Vo FB se boram, ko lav gi shtitam interesite na Bugarija!!!
Е па ајде малку бори се и на нашата фејсбук страна. Лајкувај, шерувај или како веќе оди тоа.
kiBik напиша:On Luxoron se zakacha, posho go uchiv da zboruva srpski. Jas znam samo instrumental: Sa mlekom.
Necini nisto so mleko ako sipes rakija vnatre poubavo e se.
Гостин- Гостин
delta напиша:
Osata vo meana ona e corbadzikata, za degustator ramen mi nema.
Aaaa, degustator znachi. Ko pojsheto od nas. Zatoa Osa ke falira. Vadi gi parite ichasti, da si neame problemi!
Be ti kafe ne piesh???delta напиша:
Necini nisto so mleko ako sipes rakija vnatre poubavo e se.
Taka jas go nauchiv instrumentalot pri edna poseta vo Beograd. I Jelen, i Zajacharsko, i slivovacka i dr. polezni materiali zauchenje srpski.
kiBik напиша:Ma mora da se boram protivnekoj. A vie mi ste drugari.luxor напиша:kiBik напиша:Eh, ti kaznav deka nemam jas profil na Krstarica, ama ti ne sakash dami veruvash. Vo FB se boram, ko lav gi shtitam interesite na Bugarija!!!
Токму затоа еден лајк за мелница добро ќе дојде за зацврстување на другарството па ако сакаш и братството и единството.
Последната промена е направена од luxor на Саб Фед 13 2016, 17:30. Мислењето е променето 1 пати
Гостин- Гостин
Страна 7 of 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Страна 7 of 40