В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
+8
IVA
хан Ацо
Voivodata
reiter
Prasica
kiBik
defo
osa
12 posters
Страна 2 of 40
Страна 2 of 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
ауу,нема никој за друштво пианка?Недела вечер баш е пријатна една две чашки...ракија со кисели краставички и цвекло..еве и песна која е безвремена

A kako kje se dogovorime??? Od kogo kje bide rakijata a od kogo krastavichkite??? 

Последната промена е направена од Teo на Нед Јан 31 2016, 19:18. Мислењето е променето 1 пати
Гостин- Гостин
бог да чува,ракијата на нишан за крадење а златото не...еее какви времиња дочекавме...дедо ми на баба и велеше,што сакаш прави ама ракијата и виното не ми чепкај

http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=CCCF157CB57D92438DC652D26C78C603МАСОВНИ ГРАБЕЖИ НА АЛКОХОЛ ОД ДОМАШНИ ВИЗБИ КРАДАТ РАКИЈА ВО ТИКВЕШИЈАТА ЗА ДА ЈА ПРОДАДАТ ВО СКОПЈЕ Украдената ракија завршува на пазарот во Скопје каде литар се продава за 200 денари, а продажната цена во Кавадарци, Неготино и во велешкиот регион е 150 денари, вели Љупчо Аризанов од здружението "Агротиквешија" Стотици литри домашна ракија се украдени изминатиот период во повеќе различни градови низ Македонија за да се продава на црно во Скопје, каде цената е повисока. Лозарите во Тиквешијата кои од вишокот грозје прават домашна ракија живеат во страв дека ќе останат без произведените количини. Изминатите неколку месеци нивните подруми и викендици се мета на разбојници кои им ја крадат ракијата и им прават штета од илјадници евра. "Со ништо не можеме да ги спречиме арамиите. Не помагаат ниту катанци, ниту дополнителни безбедносни брави на вратите. Разбојници влегуваат во подрумите и носат сè до последен литар. Чаршиските муабети се дека ракијата е единствената стока, која во моментот има загарантирана продажба на пазарот, па затоа е и многу примамлива за крадците", вели Аризанов. Според него, кражбите се најмасовни во Кавадарци, Неготино и во велешкиот крај каде литар домашна ракија се продава по 150 денари, а претпоставките се дека завршува на пазарите во Скопје каде цената за литар достигнува до 200 денари. напиша:

Teshki vreminja Reiter...Dobrata rakija stanuva deficitarna...

Гостин- Гостин
еј,јас частам...две-три рак'ии со кисели краставички и цвекло...нема збор за тоа..Teo напиша:A kako kje se dogovorime??? Od kogo kje bide rakijata a od kogo krastavichkite???

се нека ми земат ама старата ракија НЕ!!ај да додадам и пинџурот лут да не ми чепкатTeo напиша:Teshki vreminja Reiter...Dobrata rakija stanuva deficitarna...

Mozhe...Ti chastish denes, jas utre, a Osa kje plati...

Гостин- Гостин
не може така...ако се приклучи оса во друштвото вечер јас ќе платам..и утре и задутре..не е фер женско да вади пари на маса покрај машки нели..

Chekaj bre...Ona e gazdaricata na meanata...Polna e kako brod...A im dava minimalni plati na cucite...

Гостин- Гостин

Teo напиша:Chekaj bre...Ona e gazdaricata na meanata...Polna e kako brod...A im dava minimalni plati na cucite...
ја незнам,у подрум сум бил

reiter напиша:
ја незнам,у подрум сум бил![]()
![]()
Vo onoj vo koj se chuvaat vinoto i rakijata ili vo drugiot kaj shto se chuva zimnicata???

Гостин- Гостин
Teo напиша:reiter напиша:
ја незнам,у подрум сум бил![]()
![]()
Vo onoj vo koj se chuvaat vinoto i rakijata ili vo drugiot kaj shto se chuva zimnicata???![]()

Teo напиша:Chekaj bre...Ona e gazdaricata na meanata...Polna e kako brod...A im dava minimalni plati na cucite...
Cicija golema da ti bila.

Гостин- Гостин
zoshto mi vadite muabet ....eve po edna zolta od mene da ne mislish deka sum cicijadelta напиша:Teo напиша:Chekaj bre...Ona e gazdaricata na meanata...Polna e kako brod...A im dava minimalni plati na cucite...
Cicija golema da ti bila.![]()

osa- Број на мислења : 16404
hej?
deka mi e avatarot be?
imah avatar! izbrisale go ?
deka mi e avatarot be?
imah avatar! izbrisale go ?
imah avatar ama nekoi mi e fleznal v profila I brisal mi e avatarot!
fer li e be ?!
pa tova e privatnihescka rabota, coveci.! uleznale ste mi v sifrata!
fer li e be ?!
pa tova e privatnihescka rabota, coveci.! uleznale ste mi v sifrata!
viscki koito sa vlast na foruma tuk,modove I supermodove, ako iskat shte si vleznat v profila i chetat si privatnickheskite chatovi , da menuvat profilite I avatarite ni?
samo kaj men e taka ili?
samo kaj men e taka ili?
Сега внимавај и внимателно прочитај го ова што ти го пишувам. На овој форум никој никому никогаш не му влегол во профилот нити нешто му правел. Ти реков да ги прочиташ правилата. Ако не ти се допаѓаат не мора да пишуваш. Лично го проверив системот. Нема никаква акција преземена кон тебе од ниеден модератор или администратор. Уште една лага и јас лично ќе те банирам. Како награда за лажењето од денес ти е забрането пишување со прокси адреса. Ако наредниот пост го напишеш од прокси следува бан.
Гостин- Гостин
bratko
au sega ti kazi mi kako e mozhno imah si avatar,
a sega nyama go?
tova mi go kazhi I sam shte si zaminam, vizhdam che ne iskas da pishuvam na foruma
az ne sam gresil nishco, da kaznuvas me, kako iskash taka cini.
au sega ti kazi mi kako e mozhno imah si avatar,
a sega nyama go?
tova mi go kazhi I sam shte si zaminam, vizhdam che ne iskas da pishuvam na foruma
az ne sam gresil nishco, da kaznuvas me, kako iskash taka cini.
Немој да лажеш. Имам увид во секоја акција на модовите и админите. Овој пат ќе ти попуштам. Стави нов, или стави го стариот аватар да видиме како изгледа тоа. И престани со проксито. Следи бан од форум.
Гостин- Гостин
Страна 2 of 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Страна 2 of 40