Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OD ZHIVOTOT

Страна 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

OD ZHIVOTOT Empty OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:36 pm

20 работи кои никој не ми ги кажа: Некогаш ќе ти недостасува токму денешниот ден

Илустраторот Алекс Нориега се соочувал со проблеми на работа и решил да направи блог како начин да открие што прави погрешно и како може подобро да се соочува со секојдневните ситуации.

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-01

„Сакав да го ставам на лист хартија сето она што го имав научено дотогаш како животна лекција на наједноставен можен начин“ - вели тоа.

Така, произлегла една прекрасна серија на илустрации кои можат да секому да му послужат како животни совети и лекции.

Неговиот блог „Stuff No One Told Me“ се состои од низа лекции кои тој морал самиот да ги научи на потешкиот начин, a кои можат да послужат на секој кој сака да дојде до мали „зен“ мудрости за животот.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:36 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-2

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:36 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-3

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:36 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-4

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:37 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-5

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:37 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-6

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:37 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-7

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:37 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-8

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:38 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-9

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:38 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-10

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:38 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-11

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:40 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-12

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:40 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-13

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:41 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-14

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:41 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-15

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:41 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-16

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:41 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-17

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:42 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-18

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:42 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-19

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:42 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-20

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 12:42 pm

OD ZHIVOTOT 20-mudrosti-niz-ilustracii-ne-mozete-da-se-oslobodite-od-stravovite-tuku-da-naucite-da-ziveete-so-niv-21

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 1:06 pm

20 универзални женски вистини

Жените се неверојатни, убави и многу непредвидлива суштества. Понекогаш тие се изненадуваат дури и самите себеси со она што го прават и кажуваат.

Сето она кое се случува во главите на жените е толку сложено и испреплетено што понекогаш ни самите не знаат како стигнале дома со нов фустан и штикли, а тргнале по нов сет чаши за вино.

И ако жените успеваат да се изненадат самите себе, тогаш воопшто и да не зборуваме за степенот на изненаденост и збунетост кој тие го предизвикуваат кај мажите.

Следните 20 изреки се апсолутни вистини во кои ќе се препознае секоја жена:

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 1:07 pm

OD ZHIVOTOT 20-apsolutni-vistini-koi-vazat-za-site-zeni-1

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 1:07 pm

OD ZHIVOTOT 20-apsolutni-vistini-koi-vazat-za-site-zeni-2

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Гостин Вто Мај 31, 2016 1:08 pm

OD ZHIVOTOT 20-apsolutni-vistini-koi-vazat-za-site-zeni-3

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

OD ZHIVOTOT Empty Re: OD ZHIVOTOT

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот