Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

3 posters

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:01

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 16hvoef
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:02

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 W0idxf
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:02

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 15qwy2a
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:03

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2dqow7q
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:03

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 15p48iq
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:04

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Eqtksi
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:05

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Ngwryo
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:05

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2lcfpt
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:06

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 X4oh2r
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:07

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 I75403
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:07

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 312a5ib
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:08

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2irt5yo
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:09

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2q1wk08
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:10

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 29vxpmr
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:10

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2epr2me
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Нед Дек 04 2016, 23:11

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2nrg8xd
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by defo Пон Дек 05 2016, 07:46

Епа види вака...ќе собере ама како..во 15 часот вчера во Скопје на дрводекор, два автобуси, сите седнати во автобус, сликање внатре во автобус пред тргање. И две кути со сендвичи и газоза.

_________________
Да ја подржуваш Русија е исто како да ја подржуваш Бугарија во спорот со нас.
defo
defo

Број на мислења : 3417
Join date : 2015-01-13

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Пон Дек 05 2016, 17:43

A ova se nekolku slikichki od mitingot na opozicijata vo Skopje istiot den...IMA RAZLIKA...

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 5
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Пон Дек 05 2016, 17:44

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 4
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Пон Дек 05 2016, 17:44

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 3
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Пон Дек 05 2016, 17:44

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 2
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Пон Дек 05 2016, 17:44

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 1
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by трендафил Пон Дек 05 2016, 21:22

Не знам дали на болната психа ви погодува кога најпопуларниот политичар во Македонија го споредувате со пријателот на Тито, Николае Чаушеску, но не сум психијатар па нема да дискутирам за таа будалаштина освен што ја нотирам за да не помисли н некој дека сите во Македонија имаат проблеми со менталното здравје. По обичај повторно споредувате баби и жаби. Митинг во Скопје, кое е дваесетина пати поголемо со митинг во Струмица. Реално се споредува митинг во Струмица со митинг во Струмица и митинг во Скопје со митинг во Скопје. Мое лично мислење е дека вие летоска имавте најмалку два пати повеќе митингаши отколку сега.
Ајде да ве прашам и зошто Оливер Спасовски на митингот беше пијан, од среќа или од разочарување.

_________________
Негација на негативното       Смрт на фашизмот, слобода на народот!         Слобода или смрт

Ќе не има ли тогаш кога ќе не нема – ако не немаше токму тогаш кога требаше да не има?
трендафил
трендафил

Број на мислења : 11003
Join date : 2015-04-23
Местолокација : Скопје

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Teo Пон Дек 05 2016, 22:33

Tito, Chaushesku, Grujoshesku...Ne mozhesh bez starite dobri vreminja, diktaturi i diktatori neli Trendafile???
Teo
Teo

Број на мислења : 5085
Join date : 2016-11-25

Вратете се на почетокот Go down

KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA - Page 2 Empty Re: KOLKU LUGJE SOBRA GRUJOSHESKU VO STRUMICA

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 2 of 2 Previous  1, 2

Вратете се на почетокот

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот