АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:12 pm

Фотографка од Сан Франциско го редефинира терминот „Американска убавина“!

Фотографката Кери Фрут од Сан Франциско решила да го редефинира значењето на терминот „Американска убавина“ со низа фотографии кои го носат истото име. Фотосесијата содржи 14 фотографии од жени со различни типови тела кои позираат во романтичен кревет исполнет со ливчиња од цвеќиња. Инспирацијата за оваа фотосесија била сцената од истоимениот филм од 1991 во која Кевин Спејси фантазира за една од пријателките на неговата ќерка.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:13 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 1-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:13 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 14-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:13 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 13-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:14 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 12-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:14 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 11-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:14 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 10-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:14 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 9-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:15 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 4-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:15 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 5-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:15 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 6-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:16 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 7-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-683x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:16 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 8-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:16 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 3-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Гостин on Нед Окт 04, 2015 9:16 pm

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА 2-fotografka-od-san-francisko-go-redefinira-terminot-amerikanska-ubavina-kafepauza.mk_-687x1024

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

АМЕРИКАНСКА УБАВИНА Empty Re: АМЕРИКАНСКА УБАВИНА

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот