IDNINA

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Go down

IDNINA Empty IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:05 pm

Godishen horoskop za 2016 spored brakjata od istokot i prijatelite od severot...Tie od zapad i jug ne gi priznavame...IDNINA Happy-smiley17 IDNINA Happy-smiley17 IDNINA Happy-smiley17

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:05 pm

Овен Годишен Хороскоп 2016. Хороскоп Овен 2016.

За 2016 година първоначалните планове на голяма част от вас ще са свързани с жилищно устройване, стабилизиране с нов дом, вила, допълнителен имот. Грижи около друг имот, който може да е притежание на родители или на дете. Всичко в този план ще става по различен начин и рядко ще съвпада с това, което вие имате като очакване. Всъщност лошите неща ще са свързани само с това разминаване с вашите очаквания и желания, тъй като цяло годината ще е стабилна за вас в личен и материален план.
Възможни са обаче неуредици, повреди, аварии вътре в дома ви, в жилище или офис, които притежавате като ваша собственост или собственост на семейството ви.

През годината може да очаквате финансова подкрепа от жена, която живее/работи в друго населено място или с която имате/ще имате лични или професионални/бизнес отношения. Женското присъствие в живота ви през 2016 определено ще се отрази добре на финансовите ви дела и на бюджета ви като цяло.
Възможни са доходи чрез пътуване или работа надалеч, като това да има връзка с жени по някакъв начин.
Получаване на пари от жена, което може да е регулярно, тоест да е всеки месец или на някаква определена дата/ определен срок от време.

През годината може да се вълнувате по един или друг начин около личния живот на брат или сестра и най-вече около тяхна романтична връзка. Ще възникват моменти, които ще създават безпокойство в цялото ви семейство.
Неприятна новина свързана с пътуване или пътен инцидент на ваш приятел, роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.
Ново значимо за живота ви приятелство, което обаче ще започне при някакви неблагоприятни обстоятелства или ще има трудно начало.
Раздяла с човек от приятелското ви обкръжение поради невъзможността да комуникирате помежду си по нормален начин; усложенена или твърде натоварваща ви връзка.

Година, която ще запомните с няколко важни събирания в дома си, с роднини или приятели, като поводите винаги ще са много важни, но за всеки от вас ще са различни.
Силна връзка с дома на родителите или със самите родители поради развитието на важни събития в семейството ви.
Възможно е преместване свързано с тях или с вас под различна форма или за различен период от време, включително окончателно напускане на родния дом.
Тук може да се каже, че е възможно не само напускане на родния дом, но и завръщане в родния дом или в родината.
Освежаване/ремонтиране на родния дом с цел бъдещо преживяване там.

През 2016 може да преживеете временна професионална криза или неблагополучие свързано с кандидатстване за нова работа, преместване на нов пост и др.
Ще се преживее една неприятна ситуация или разочарование, но впоследствие във времето ще се види, че това е било вид подтик от съдбата да видите някои неща в друга светлина, да наберете смелост за определени реакции или решения.
Възможно е някой да се оплаче от вашата работа, да изрази недоволство или несъгласие с вашите методи на работа.
Неприятна новина свързана със здравето на близък човек или пътуване във връзка със здраве/лечение, някакъв вид терапия.
Неблагоприятна година за диети, особено ако не са ви специално препоръчани от лекуващия ви лекар.
Пазете домашните си любимци от чуждо посегателство или от загуба на обществено място, в непознат за тях район.

През 2016 изпитание ще преживеят брачните ви отношения, като ще постави под въпрос бъдещето на брака ви. Причината за това може да е най-различна и не е задължително да бъде свързана с изневяра, нещо което всеки ще си помисли в първия момент. Всъщност много рядко точно изневярата е причина за развод при Овните, по-скоро различни други фактори могат да окажат въздействие за едно такова решение. Тук обаче става дума за различни други обстоятелства, които ще провокират търпението ви, ще ви предизвикат да вземете много по-категорични решения за личния си живот и бъдеще. Самото изпитание, не означава раздяла, а просто сътресение, което ще покаже, че имате проблем и той може да бъде разрешен единствено със съдействието на партньора ви, с компромиси от негова/нейна страна и с някои наложителни промени в начина ви на живот. Осъзнавайки сложността и сериозността на една такава криза и подхождайки разумно в нея, то резултата може да се окаже стабилизиране на брака ви и дори повод за подновяване на съпружеския ви обет.
Добре е да се знае, че брака ви също така може да бъде атакуван от думи или действия на странични хора, които ще имат свой собствен интерес да дестабилизират вашата връзка.

През тази година не ви се дават лишения, неблагополучия, кризи, с които да не можете да се справите сами.
Получаване на пари или друга облага, чрез наследство, завещание, рента от наследствен имот и др.
Благополучно развитие на съдебно дело (ако сте ангажирани с такова) от финансов характер.
Несемейните представители на Овен ще създадат връзка с човек, който работи в сферата на финансите, в съдебна институция, инвестиционна компания и др.
Интересно и благоприятно за вас развитие на лични, роднински и професионални отношения с представители на Водолей, Близнаци или Везни.
Сключване на благоприятен за вас финансов договор, споразумение, кредит.

През годината често ще се сблъсквате с хора, с различни възгледи от вашите предимно тези, които касаят живота, смъртта, духовния свят и законите в него. Това, че някой има различно мнение и виждане от вас не би трябвало да ви провокира към грубо отношение или конфликт. Другите хора приемат нещата от нивото, до което са стигнали в своето развитие. Вие или сте малко по-напред или изненадващо за вас сте изостанали, но не можете да го осъзнаете.
Успех за тези, които са ангажирани с по-висока степен на образование или се занимават с писане/издаване на книга и др.
Благоприятна година за далечни пътувания, независимо около напрежението, което ще възникне заради него.
Нова връзка или ново развитие на създадени вече отношения с някой, който живее и работи зад граница.
Добра година за фермери, които се занимават с животновъдство.

През годината особена нужда от вашето внимание, помощ или грижи ще има ваша дъщеря или внучка, независимо дали открито ще поиска такава или от криворазбрана гордост ще я отхвърли, дори тогава когато я предлагате.
По-деликатни ще са нещата с малките деца, където ще трябва да разчитате единствено на своята интуиция.
Раздяла на работното ви място с жена, която изцяло напуска сферата в която е работила досега.
Трудни отношения с жена, която е във вашето ръководство или на по-висока позиция от вас, но по-млада по възраст, която има големи амбиции и самочувствие, което създава проблем (вероятно не само със вас.)

Лесно ще създавате приятелства и контакти с мъже независимо от вашия собствен пол. Благодарение на роднинските ви връзки с мъж (баща, дядо, брат, син и др.) може да станете член на някаква партия, организация, група от хора с общи интереси и цели и др.
Раждане на момче във фамилията или раждане на близнаци.
Може да инвестирате в образованието, кариерата или друга важна дейност на син, внук или друг мъж от семейството ви.

Среща с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог ще е началото на един нов етап от живота ви, в сфера или област, която ще е строго индивидуална за всеки (лична, професионална, политическа, спортна и др.)
Много бракове или бурни любовни връзки с хора Скорпион, Риби или Рак.
Възможност за пътуване в чужбина, среща с непозната, но странна личност или място, което ще промени схващанията ви за живота и живота във Вселената като цяло.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:06 pm

Телец Годишен Хороскоп 2016. Хороскоп Телец 2016.

През 2016 родените под знака на Телец ще преживеят събитие от важно значение свързано с жена Риби, Рак или Скорпион.
Не е задължително тя да бъде ваша роднина, но с каквото и конкретно да е свързан този момент, то той ще рефлектира предимно в личен план за вас, ще касае личния ви живот по някакъв начин.
През годината важна подкрепа, съдействие ще имате от жена независимо от вашия собствен пол. Благодарение на едно такова присъствие в живота ви, ще успеете да извоювате правото си да обичате някого, да работите работа, която ВИЕ искате, да отидете някъде, където е ВАША мечта.
Основните ви средства през годината ще идват от вашата работа или бизнес. Парите/заплащането може да се причина за смяна на работа, приемане на пост/позиция единствено поради по-доброто заплащане. Възможно е заминаване на работа в чужбина с цел по-високи доходи.
Промени може да настъпят и в бизнеса ви с цел по-добра печалба, но там ще сте зависими и от някой друг, било партньор или моментна ситуация на пазара.
Ще очаквате извънредни пари от депозит, рента, наем и др.

Неприятни събития или сложни отношения с брат или сестра. Може да изживеете много силни емоции в отношенията си с тях, особено ако живеете разделени, в различни градове или държави.
Трудно ще планирате пътувания през годината, защото различни събития и обстоятелства често ще променят плановете ви, ще са причина за отлагане, забавяне или категоричен отказ.
Внимавайте с коментарите си, особено когато имате проблем и причина да обвините някого за него. Възможно е да имате тотално погрешна представа и да нараните някого с несправедливо обвинение.
През годината може да възникне необходимост от специални грижи за здравето на близък човек/родител, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Деликатни отношения с брачен или интимен партньор на ваш родител.
Самите вие може да създадете проблеми на родителите си с приятелска връзка, с човек който има сериозни недостатъци или се намира в неясна житейска ситуация.
Покана за годеж или сватба на млад мъж или от страна на съпруг (ако сте жена).

Ще получите повече новини или ще се зарадвате на повече раждания на момчета през годината.
Силни изяви на син или внук в области като театър, спорт, вид забавления за обществото. Възможна е и неочаквана печалба от лотария/тото чрез дете.
При някои ще има емоционално труден момент свързан с годеж или сватба на бивш романтичен/интимен партньор.
Ако сте взели решение или имате желание да опитате късмета си в друг град или държава с цел работа, подгответе се за неочакван проблем или разминаване в очакванията ви, в това което са ви обещали. Преминавайки през един кратък, но труден период ще успеете да попаднете на точното място и да се зарадвате на късмета си и да възможността да реализирате своите планове, мечти и желания.
Може да имате прекалено много подозрения, а те да се окажат излишни или обратното, да имате прекалено големи очаквания, а те да се окажат нереални. Както казах, ще има един кратък период на трусове и изпитания, но след това ще се появи вашия шанс да намерите своето място.
Внимавайте при покупка на личен автомобил или друго превозно средство.
Ще има забавяне около получаването на голяма сума пари или документ свързан с тях, но за това ще има основателни причини, сериозни обстоятелства.
По-големи разходи около роднина Близнаци, Везни или Водолей или сложни, деликатни отношения от паричен характер с тях.
Като цяло ще сте с по-големи очаквания и надежди за финансовите си приходи през годината, отколкото всъщност ще имате, но това съвсем не означава, че ще имате проблеми.
При мъжете през тази година ще има неприятни или сложни моменти в отношенията с интимна приятелка, независимо от вашето собствено положение: тоест дали сте женени или не. Истината е, че връзката ви е много емоционална и има някакво бъдеще, но очакванията и желанията на вашата партньорка са трудно реализуеми на този етап от ваша страна.
Ново романтично запознанство при Телците, което ще създаде неприятности с роднини от женска страна, с дъщеря или внучка според вашата собствена възраст.
Раждане на момче през годината в семейството ви или в близкото ви роднинско обкръжение, което ще се случи на специален ден или ще е свързано с някакви спциални, неочаквани обстоятелства.
Година, в която синове и внуци ще преживеят някаква житейска метаморфоза, в която и вие ще имате някакво участие, намеса. По-важното е, че ще е за хубаво.
Мъжете Телци ще дадат важна подкрепа или ще получат помощ в труден момент от дете или внуче.
2016 може да се запомни с наследство, прехвърляне/отдаване на собственост от страна на родител или роднина от същия пол като вас самите.
Промяна на дом, като продажба или покупка, замяна или даване под наем и др.
Трудна година за тези, чийто бизнес е свързан с продажба на имоти или строителство. Преди всичко внимавайте какви средства влагате и избягвайте заеми, обвързаване с други хора, банки и т.н.
Труден момент ще има в кариерата (работа или образование) за човек от дома ви.
Специален подарък или жест на внимание от страна на приятел, който ще получите в специален, важен за вас ден, рожден ден и др.
Неочаквано може да решите да вземете участие в благотворителна дейност свързана със събиране на помощи за хора от друга страна или от друга част от обществото ви.
Нови мебели или нова техника в дома ви.
Успешна година за съдебно дело от имуществен характер, като избягвайте да притискате хора и обстоятелства в този план.
Неочаквана придобивка за дома ви.
През годината деликатна ситуация ще засегне личния ви/интимен живот, като може да предизвика ревност, конфликт, временна загуба на доверие. Помнете, че това е изпитание и много внимавайте с думите и решенията си.
Не се месете в любовния живот на близките си хора, защото вината за усложненията там, може да бъде ваша.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:07 pm

Близнаци Годишен Хороскоп 2016. Хороскоп Близнаци 2016

През 2016 година за вас най-важното нещо ще бъде семейството, като различни, но с особено значение ангажименти свързани с родители, по-възрастни родственици, деца или други млади хора от фамилията ви. Година, която ще се запомни с няколко важни събития от семеен характер.
Предстоят ви много планирани и непланирани срещи с приятели, с групи от хора, с които ще имате общи интереси или обща цел за реализация. Ще сте повече ангажирани, отколкото през 2015 защото сега вие ще сте тези, които ще събират хора, съмишленици и сподвижници.
Начало и развитие на ново приятелство с човек роден под знака Риби, Рак или Скорпион.
2016 ще бъде запомнена с появата на нови източници на доходи. Нова по-добре платена работа или неочаквана печалба от ваша дейност, ангажимент, бизнес.
Когато тези събития се случат в живота ви, те ще ви накарат да се замислите каква ирония е понякога живота ви. Сега може да затворите врата през която нещо важно и ценно за вас се опитва да влезе. Но може да отворите друга, на чийто праг така и нищо няма да се появи...
Така или иначе във финансови и дори в материален план 2016 ще бъде годината на приятните изненади.
Очаквайте важно събитие свързано с дете на ваш брат, сестра или друг близък родственик. То може да има връзка с раждане, сватба, нов дом, преместване и др.
Интересна, полезна и приятна за вас ще бъде комуникацията ви с по-млади от вас хора.
Конфликт с майка, баба или сестра свързан с важно за вас пътуване за вас или за тях. Може да възникне несъгласие около преместване по местоживеене, работа в друго населено място и др.

Ще възникне сериозна причина за безпокойство около дъщеря или внучка. То може да има връзка със съдбовна промяна в нейния живот, съдебно дело или друг важен и съдбовен за бъдещето момент.
Любовни проблеми при дете или любовни тревоги за младите жени Близнаци, които имат връзка с партньор роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Може да ви изненада любовна афера на работното ви място. Въпреки, че ще ви зреди с много силни емоции, тя ще е в основата и на много сериозни проблеми, трудни решения и дори може да е причина за преместване.
Нова любов с човек, с когото имате общи професионални интереси, запознанство чрез агенция, виртуално запознанство или случайно запознанство на обществено място (без предварителна уговорка или очакване).
В семейството си очаквайте важно събитие с мъж "въздушен" (Близнаци, Водолей, Везни) или "земен" знак (Телец, Козирог, Дева).
Нов човек в дома ви, който ще бъде роден под някой от тези по-горе споменати знаци, като това може да има връзка с раждане на дете под такъв зодиакален знак или тази личност да е бъдещ зет, снаха и др.
Разрешаване на деликатен проблем свързан с роднина до 35 годишна възраст.
През 2016 година голяма част от Близнаците ще сменят своята работа или работното си място. Възможна е промяна в техника, с която сте работили досега или начало на нова дейност. Във всичко това ще имате силна подкрепа, протекция на важен за вас човек или група от хора.
Семеен имот ще ви натовари емоционално, както вас самите, така и близките ви хора Оставете някои неща да следват своя естествен ред и не се опитвайте да оправите/разрешите нещо, защото по-скоро ще го объркате. Много от нещата свързани с имот или жилище през тази година няма да зависят от вас.
Мъжете Близнаци с престижна кариера, висок пост в обществото или в политиката да бъдат особено внимателни. Грешка или действия от миналото ви, сега може да са в основата на една загуба или провал. Сега сами себе си можете да провалите.
Неприятна новина свързана с мъж над 35 години, който живее в друго населено място.
През годината внимавайте с всякакви документи, свързани с имот, жилище или строеж. Проверявайте всякаква документация, дори тя да идва от страна на ваши роднини.
2016 за вас ще бъде време на сериозни разходи. Някои от тях могат да възникнат от нищото, тоест да не са планирани или очаквани и да са значителни като сума. В добрите си времена се стремете да спестявате повече, за да може по-лесно да преминавате през трудните периоди.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:07 pm

Рак Годишен Хороскоп 2016. Хороскоп Рак 2016

2016 ще е динамична, разнообразна година за вас с много нови контакти, по-чести пътувания основно в страната, където живеете.
На успехи ще могат да се надяват тези от вас, които работят в сферата на комуникациите, в средствата за масова информация, туризма или транспорта. Предстоят ви промени и нова нагласа според бързо променящите се условия за бизнес и работа.
Ако започнете съдебно дело за да защитите свои права или имущество, тази година определено ще ви донесе късмет.
Време за промяна във всяко едно отношение, но след добре обмислен план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде на ваша страна.
Предстоят промени, които в никой случай не бива да бъдат започвани емоционално и прибързано.
Неприятности могат да възникнат с родител или финансов партньор, роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Срещите и разговорите ви с тях по тези въпроси ще са напрегнати, сложни, продължителни. Винаги обаче ще има някакво разумно, рационално разрешение.
Динамиката на годината не бива да ви прави прекалено доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва, примамливо предложение или интересна връзка. Особено внимателни в това отношение да бъдат младите жени Рак.

Внимание в отношенията ви с млада жена Водолей, Близнаци или Везни, с която може да възникне сериозно недоразумение в отношенията ви. Възможна е ситуация, в която тя да си помисли, че използвате лъжа или измама спрямо не, както и обратното.
Мнозина от вас ще се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки родственици.
Възможни са събития или действия свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др.
В някои случаи наследствен имот може да бъде причина за проблем или оспорване на права, особено когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.
Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка не пропускайте да си направите такава своевременно.
В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Ще сте склонни лесно да се обиждате или да приемате всеки коментар, забележка като търсене повод за раздяла.
Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви.
Като цяло 2016 не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна или от страна на партньора ви.
През тази година може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото където се намирате в момента (град или държава). Тази тенденция ще е особено силна при мъжете Рак.
Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятна на сегашната ви позиция или бизнес.
Неочаквано пътуване свързано с работа или лечение при мъжете над 35 години.
Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, за които вече писах ще се развиват в рамките на това, което имате като база преди началото на 2016.
Повод за радост свързан с жена над 35 години, които ще празнува юбилей, голям успех, популярност, печалба и др.
При жените Рак е възможна радост свързана с нов дом или нов член в семейството ви: дете, внуче, зет, снаха и др.
Година, в която мнозина ще се зарадват на нов домашен любимец.
Сватба, която може да има връзка както с вас самите, така и с човек от семейството на вашия брачен или интимен партньор.
Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично.
Това може да е събитие свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви.
Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви.
През 2016 мнозина ще търсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност особено ако между вас има далечно разстояние. Отношенията ви ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения.
Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, които ще забави или усложни, някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом.
През 2016 при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, вид загуба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд. Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др.
Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение свързано с парични отношения с човек роден под знака Телец, Козирог или Дева.
Ще възникне неприятна ситуация свързана с работата или образованието на жена от семейството ви, като майка, сестра, дъщеря, племенница и др.
При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място свързан с жена: колежка или ръководител, който ще ви създаде напрежение или паника за даден период от време.
Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я предствят или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място.
Изненадата за 2016 година ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:09 pm

Лъв Годишен Хороскоп 2016. Лъв Хороскоп 2016

През тази година ви предстои разрешаване на важни за вас лични отношения. Ще създадете нови връзки, ще имате повече яснота по отношение развитието на създадени вече такива с хора родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв.
Ще преживеете емоционално житейска драма в живота на ваши приятели.
2016 ще донесе конфликт на финансови интереси с млад мъж. Спорове или конфронтация по финансови въпроси със син, внук или друг млад мъж от семейството ви.
За младите мъже 2016 ще се запомни с неочакван шанс за финансов успех, печалба, получаване на пари от неочаквано място и др.
Ако сте собственици на няколко имoта, вила, ваканционен имот и други ще възникне сложна и изнервяща ситуация, проблем, който няма да е по вашите сили да го разрешите. Може да потърсите чужда помощ, но като цяло това ще е проблем с бавно развиващ се процес на разрешаване.
Проблем може да възникне и около подялба на някакъв имот с ваши роднини, като брат, сестра, братовчеди, чичо, леля и др.
Ако купувате имот през 2016 ще срещнете пречки и затруднения от всякакъв вид.
Едни от най-важните ви ангажименти през тази година ще са свързани с баща, дядо или със син. Особено силна връзка и общи действия между мъжете от различни поколения в семейството ви, които съхраняват традицията на името: от дядо на внук...
Нова работа, кариера, по-висока степен на образование за момче или мъж от семейството ви.
Тази година ще бъдете канени на повече от една сватба, а мнозина от несемейните представители на знака ще канят гости на собственото си сватбено тържество.
Важни събития, които ще са повод за събиране в дома ви или в дома на ваши роднини. Нов човек в дома ви или нов домашен любимец.

Ако сте в процес обмисляне на нова работа, позиция, бизнес 2016 ще донесе благоприятни възможности за такава промяна.
Стартиране на нова дейност, с нови клиенти или партньори.
Ако имате съдебно дело през 2016, то ще получите най-благоприятното за вас развитие на съдебния процес или споразумение.
Неочаквано събитие свързано с документ от имотен характер, прехвърляне на права върху собственост, отдаване под наем, получаване на наследство и др.
Предложение за нов строеж, нов дом или общо съжителство.
Неочаквано нови съседи или хора, които ще останат в дома ви за някакъв период от време.
За семейните представители на знака от важно значение ще бъдат и отношенията с роднини от страна на партньора. Взаимни гостувания (ако живеете на разстояние), взаимопомощ при необходимост, финансови общи действия, подялба на пари или други ресурси.
Пътуване в чужбина свързано с партньора ви, с роднини от страна на съпруг или съпруга и др.
Очаквайте голям разход на средства свързани с чужбина, разход за благотворителност или за друго добро дело. Ще сте склонни да бъдете в помощ на хора, които имат голяма нужда от такава. Ще сте в по-голяма степен състрадателни и съпричастни към чужда болка или трагедия.
В обществения ви живот ще срещнете неразбиране или някакъв вид съпротива от страна на хора Риби, Рак или Скорпион. Ако се занимавате с политика бъдете нащрек спрямо амбициите на хора Козирог, Дева или Телец.
Трудности или по-голями грижи за майка или роднина по майчина линия. Може да изживеете тревога или уплаха свързани с тях, както и с друга ваша близка жена/приятелка. Основния проблем ще е липсата на яснота или точна диагноза в началото. Хубавото е, че всичко ще приключи благополучно.
Прелом в отношенията ви с майка, баба или друга роднина от женски пол.
Изненадата на 2016 по някакъв начин ще бъде свързана с развитието на отношенията ви с друга жена или с група от жени.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:09 pm

Дева Годишен Хороскоп 2016. Дева Хороскоп 2016

2016 за вас ще бъде една трудно предсказуема година защото винаги ще има възможност за промяна "в последния момент" преди нещо да ви се даде да го преживеете.
Ако имате очакване за развитие на въпроси и планове свързани с имот или по-скъпо имущество - въоръжете се с търпение. Някой друг също ще има сходно като вас желание и ще се получи някакъв вид конфликт на интереси или противопоставяне.
Пазете се от кражба или посегателство върху имущество, което ви се полага по право.
През тази година може да очаквате значителна промяна в работата си, която ще се отрази за хубаво или за лошо най-вече на заплатата ви. В повечето случаи промяната ще е за добро, но все пак има малък процент от Девите, които могат да пропилеят своя шанс в очакване на нещо по-добро.
Край на някаква степен на образование или завършване на обучение, квалификация, което ще е значителна стъпка в кариерата ви.
Получаване на пари от наследство или благоприятни възможности за добри доходи от наследствен имот, рента, обезщетение, застраховка и др.
Предстои ви да създадете множество контакти с хора от различни градове и държави, а с някои от тях ви предстои и реална среща през годината. Пътуване с такава цел ще е основно в държавата, където живеете. В някои по-редки случаи е възможно пътуване зад граница с такава цел.
Събиране с роднини свързано с фамилна среща, голям празник или друг важен повод.
При несемейните Деви романтично запознанство с човек от разстояние, което ще се развие много бързо и неочаквано за вас.
При жените Дева до 35 години важни отговорности свързани с родители или роднини от мъжки пол.
Нов човек в дома ви, най-вероятно момиче или жена.

Сватба в роднинското ви или приятелско обкръжение, като вие ще сте родственици/приятели с булката.
През годината ще се родят повече момичета родени под знака на Дева.
Любовния ви живот ще е твърде непредсказуем, на приливи и отливи, с преминаване през различни сътресения, помирение, начало и край или край и след това ново начало...
Благоприятно разрешаване на сложен проблем свързан с дете.
Възможни са гинекологични или урологични неразположения, но с възможност за бързо и ефикасно лечение/възстановяване.
Възможности за стабилна кариера и успешен бизнес ще имат младите мъже Дева. Ще се наложи да вложите средства в някакъв вид обучение или квалификация. Инвестиция, която ще си струва да бъде направена.
Възможно е начало на нов бизнес или помощ в бизнеса на млад мъж от семейството ви.
Ако имате брачен партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион 2016 може да се окаже нелека за вашето семейство. Преди всички ще сте атакувани от различни интриги, клюки, опити за намеса в личния ви живот под най-различна форма.
Сега ще бъде важно да покажете стабилност и да запазите самообладание независимо какво ви предстои да преживеете. Всяко събитие сега ще има значение, но то трябва да се развие от само себе си, с твърде малка или почти никаква намеса от ваша страна.
Трудности от здравословен или личен характер свързани с мъж, роднина от страна на съпруг/съпруга или интимен приятел/приятелка.
Житейска раздяла свързана с мъж, който има някаква връзка със семейното ви или съседско обкръжение.
Поява в живота ви на нов човек или нови хора от друга националност/религия.
Конфликт с такава личност родена под знака на Козирог, Телец или Дева.
Затруднения или различни спънки при пътуване зад граница, но те ще са повече от личен характер, като конфликт с човек от близкото ви обкръжение.
Годината ще е сложна и проблематична ако сте въвлечени в някаква форма на обществен или политически живот. Трудно ще реализирате това, което имате като идея или план. Конфронтация с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец свързана с важен документ, договор, компромат и др.
Радостно събитие свързано с майка или роднина по майчина линия.
Неочаквано събитие в любовта, за ваши приятели, което може да е като малка приказка или тема за филмова история.
Изненадата на 2016 ще е свързана с раждане на дете/момиче, с ваша дъщеря или внучка.
Действия на жена Близнаци, Водолей или Везни мога да внесат големи, кардинални промени в живота ви под една или друга форма.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:10 pm

Везни Годишен Хороскоп 2016. Везни Хороскоп 2016

През тази година ще ви бъде трудно да планирате каквото и да било свързано с пътуване. Ще ви се наложи да отменяте или "прекроявате" планове свързани с пътуване, да правите нови или да ви се наложи внезапно да тръгнете на път.
Неприятна новина от далечно разстояние.
Житейска раздяла, с човек който живее надалеч от вас.
Може да преживеете нещо неприятно по време на пътуване, да станете свидетел на неприятен инцидент или случка.
Силата ви тази година ще се окажат финансите и материалните придобивки като цяло. В голяма степен успехите ви ще се дължат на хора земни зодиакални знаци (Телец, Дева или Козирог) или въздушни знаци като вас (Водолей, Везни и Близнаци).
Възможно е да имате общи планове, проекти и интереси.
Важно събиране по семейни причини. Възможно е то да е свързано с радостен или тъжен повод, възможно е да има няколко подобни събития, както и да проведете динамични срещи свързани със семеен бизнес.

Нова работа или ново обучение за човек от семейството ви.
Женско присъствие в дома на родителите ви ще създаде интриги и проблеми.
Жените Везни да внимават с хора от приятелското си обкръжение, които чрез интрига или друг вид негативна намеса могат да създадат големи главоболия в семейството.
През годината внимавайте в очакванията си, които имате спрямо мъже от приятелското ви обкръжение. Вие може да си правите едни планове, а те други. Разочарованието ще е за ваша сметка.
Проблеми могат да възникнат със син, внук или племенник преди всичко свързани с техния любовен или брачен живот.
Както писах в началото 2016 ще е много благоприятна за вас по отношение на финанси и парични дела. Може чрез късмет да спечелите нещо, да получите право върху имот или пари, за които не сте имали очакване.
Неочаквана печалба, бонус, премия, комисионна от сделка и др.
Възникване на възможност за работа или бизнес с много добро заплащане/печалба.
Може да опитате късмета си в лотария, но е важно да се знае, че нищо няма да стане насила. Парите, за които споменавам тук определено ще са изненада.
В семейните ви отношения може да възникне конфликтна ситуация свързана с преместване, наемане или закупуване на ново жилище, допълнителен имот.
Конфликтна ситуация около някаква подялба на семейно имущество или общ имот.
Вероятност от съдебно дело или разрешаване на юридически казус от семеен характер.
Неочаквана интимна или романтична авантюра при мъжете, която ще е кратка, но последствията след нея може да окажат дълготраен ефект върху личния ви живот.
Важно събитие свързано с жена от страна на семейството на брачния ви или интимен партньор.
През 2016 на успехи свързани с чужбина(работа, учение, бизнес, женитба) могат да разчитат предимно мъжете до 35 годишна възраст, но това ще е бавен процес, с моменти на объркване и несигурност в правилността на решението, което сте взели. Така или иначе нещата ще се увенчаят с успех, просто бъдете по-търпеливи.
Успех в чужбина за син, внук или друг млад мъж от близката ви семейна среда.
2016 може да се запомни с раждане на дете, което ще се появи на специален ден. Ще има знамение или някакъв вид послание в неговото раждане. Следете знаците...
Успехи за дете или внуче в обществена изява, изява пред публика, в политиката и др.
Успешна година за тези от вас, които използват алтернативни методи, лечение за бъдещо майчинство.
Във финансовите си отношения бъдете предпазливи и се подсигурявайте с договор или документ, когато трябва да защитити или подсигурите личните си ресурси. Може да възникне неприятна ситуация с човек роден под знака Риби, Рак или Скорпион свързана с пари.
Очаквайте подкрепа или разумен съвет от страна на Лъв, Овен или Стрелец.
Неочаквано здравословно неразположение, което ще обърка важен за вас план, събитие в личен план.
Помнете, че 2016 ще е проверка на важни за вас лични, семейни и професионални отношения.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:11 pm

Скорпион Годишен Хороскоп 2016. Скорпион Хороскоп 2016

2016 ще се окаже твърде различна от това, което ще имате като идея за нея в нейното начало. Бъдете готови за всякакви промени и изненадващи събития.
Голяма промяна ще има в живота на жените над 35 годишна възраст. Тя може да има връзка с преместване в друг дом, друг град или друга държава. Възможно е пребиваване в друг дом за известен период от време и др. Всички промени, които ще ви сполетят през годината са за хубаво и са част от физическото ви устройване на едно по-добро ниво.
На значителни финансови и материални придобивки през годината ще могат да се радват мъжете над 25 години. Това няма да стане без помощта на цялото ви семейство, което ще е част от тези успехи.
Силна подкрепа може да получите през годината от страна на баща, дядо, съпруг или друг мъж от семейството ви.
Важни промени ще настъпят в живота и на ваши брат/сестра или други много близки родственици, като тези промени ще дадат определено отражение и върху вашия собствен живот.
Пътувания при несемейните представители на знака свързани с романтични срещи, запознанства, почивка с интимния партньор.
Годината е благоприятна както за започване, така и за завършване на по-висока степен на образование.

Благоприятна година за творците, които ще издадат своя книга, ще открият своя изложба или друг вид представяне пред обществото.
Действия свързани с наследство, уреждане на наследствени имоти и друг вид собственост идваща от млад човек в семейството ви.
Много млади хора ще направят кардинална стъпка в живота си, напускайки бащиния дом и устройвайки се в друго населено място, а в повечето случаи и в друга държава. Обратно на това, тези които вече са извън родината си ще обмислят варианти за своето завръщане, което ще се случи през тази или следващата година поради различни причини и обстоятелства.
Много силна емоционална връзка с баща, който е в Отвъдното. Ще имате своите съновидения или странни събития, които да ви покажат неговото присъствие около вас.
Предстои ви очакван завършек на една отдавна изчерпала се любовна връзка. Време е за успокоение, почивка преди ново начало в живота ви. Не избързвайте...
Трудности и грижи свързани с дете или внуче, бременност. Преди всичко ще възникват здравословни неразположения, които ще покажат проблеми, на които ще трябва да се обърне по-сериозно внимание.
Неприятна новина свързана с ваша стара любов или романтична афера.
Предстои ви разговор с нов началник, ръководител, бизнес партньор или клиенти, което ще сеотрази положително на заплатата и доходите ви като цяло.
Получаване на пари от неизвестен все още източник.
Уреждане на финансови отношения или общи парични действия с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Ако работите съвместно с брачния си или интимен партньор през 2016 са възможни конфликти поради техни действия или атака от страна на колеги, ръководители, клиенти спрямо вашата връзка. Такива едни отношения в работата ви ще бъдат под известно напрежение за даден период от време.
Конфликт с бизнес партньор, роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
През годината не ви очакват някакви особени затруднения или ограничения. Добри доходи може да се очаква и от страна на брачен партньор, наследства или от развитието на други неочаквани обстоятелства във ваша полза.
Нечия загуба на вас ще донесе полза. По естествен път...
Ще ви шокира новина или събитие свързно с кардинална промяна във възгледите на ваш приятел, смяна на религия, партия, позиция.
Новина свързана със сериозно съдебно дело за човек от приятелското ви обкръжение.
Неприятна новина от чужбина свързана с човек, когото познавате.
Сложно развитие ще имат и романтични връзки с чужденци, като са възможни различни спънки, забавяния, грешки и недоразумения.
Неочаквано пътуване по работа, с цел обществена или професионална изява.
Получаване на признание, награда, което ще ви накара да пътувате.
Възможна е нова работа свързана с пътуване, преместване, туризъм или да пътувате за да работите някъде за даден период от време.
Всяка намеса на пари в приятелските ви отношения ще е за тяхна сметка - загуба или охладняване на контактите ви с тях. При някои дори ще има опит за вид измама, подвеждане, манипулиране с цел парична или друга облага.
Далечно пътуване, емиграция, брак в чужбина е твърде вероятно за младите представители на знака.
И много хубавите и много лошите неща в живота ви ще дойдат по някакъв начин чрез хора родени под знака Везни, Водолей или Близнаци.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:11 pm

Стрелец Годишен Хороскоп 2016. Стрелец Хороскоп 2016

За вас Стрелци, 2016 ще е година на възход, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.
Възможност за ново начало в нова област или бизнес.
В материално - имуществен план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи.
Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер свързана с дете, внуче, племенник родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Опит за измама, манипулиране свързано с пари и по някакъв начин свързано с дете или млад човек от близкото ви обкръжение.
Разговори с брат или сестра родени под знака на Телец, Козирог или Дева свързани с общи финанси, парични интереси или задължения.
Такива разговори може да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси.

Пътувания свързани с уреждане на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.
Годината ще бъде благоприятна за успех и печалба от интелектуален труд.
Начало на нова образователна степен, свързано с преместване в друг град или държава.
Ако все още живеете при родителите си, 2016 може да е вашето начало на самостоятелен живот. При тези от вас, които вече живеят разделено от родители е възможно точно обратното, завръщане в "бащиния дом" или полагане на грижи за такъв, ремонтиране и др.
Годината не изключва получаване на наследство, за което не сте имали предварително очакване/надежда.
Ако работата ви е свързана с вид изкуство, са възможни неочаквани сривове, отлагания, неприятности и проблеми преди всичко идващи от хора Лъв, Стрелец или Овен.
Годината няма да ви даде много време и възможности за удоволствия, защото ще имате важни приоритети, които не може да отлагате или омаловажавате.
На неочаквани изпитания ще бъдат подложени любовни/романтични връзки, както ваши собствени, така и на вече пораснали собствени деца (ако имате такива).
Избягвайте всякакви форми на хазарт и спекулации.
Както писах в началото, това е година в която ще преминете през някаква промяна в работата си, свързана с растеж, възход, нова позиция, нов бизнес.
На особено добри възможности ще се зарадват младите жени Стрелец.
Добри доходи от работа в семейството ви, ако имате брачен партньор Везни, Близнаци или Водолей.
Жените ще изразходват доста средства за козметично лечение, зъболечение и друг действия свързани с външния им вид.
В брака и в семейството ви като цяло ще възникне напрежение около необходимостта от грижи, специално лечение или диета за роднина. Противоречия и спорове свързани с различни деликатни теми от ежедневието ви.
Свръхчувствителност ще е в основата на повечето конфликти в дома ви.
Проблеми ще възникнат и с бивш брачен партньор около издръжка или по друг финансов въпрос.
Преди да продължа нека да ви успокоя, че през 2016 няма даденост за разводи или раздели при Стрелците. Проблемите и изпитанията са с цел да нагодят различни характери, да изчистят и хармонизират противоречията помежду ви.
Определено ще имате причина да се радвате и да се чувствате обичани както от страна на партньора си, така и от страна на неговите близки.
Финансови приходи от страна на партньора ви или роднини от негова страна (вкл. наследство).
Различни странни преживявания или сънища, които ще ви накарат да повярвате, да се уверите, че има нещо повече извън реалния свят, в който живеем.
Успешно и продуктивно развитие на връзките с чужбина за мъжете Стрелец. Създаване на нови приятелства и бизнес контакти. Предложение за работа зад граница. Покана от страна на роднина или приятел за гостуване в друга държава.
Начало на висше образование или друга по-висока степен.
През 2016 ще се радвате и на благополучен обществен/политически живот ако сте публична личност или ангажирани с политическа партия, инициатива.
Успех в бизнеса на жена от семейството ви ще е повод за гордост или празник в дома ви.
Важна роля на родител: при жените - майката, а при мъжете - бащата, независимо къде са те.
2016 ще ви обогати с нови приятелства отблизо и далеч. В определени моменти ще получавате помощ от тях, но и вие ще сте в помощ на своите приятели.
Година, в която ще се включите в някаква благотворителна дейност или събитие свързано с хуманитарна дейност.
Реализиране на очаквания и планове свързани с пътуване, със срещи с приятели и роднини отдалеч.
Ако имате бизнес, то той ще се разшири извън границите на населеното място, където живеете.
За тези, които планират преместване в друга държава, емиграция, там където ще отидете или трудно ще си намерите работа или ще работите нещо съвсем различно от това, с което сте се занимавали до момента.
Възможен е неприятен инцидент в работата ви.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:12 pm

Козирог Годишен Хороскоп 2016. Козирог Хороскоп 2016

2016 година ще е година на любовта, на различните любовни вълнения и бури, както ваши лични, така и на пораснали вече деца.
Раждане на повече момичета в близкото ви и приятелско обкръжение.
Много млади жени ще станат майки.
Ще сте склонни обаче с лекота да пропилявате придобитото или даденото ви, като това може да се дължи на желанието ви да поемете излишен риск, без да прецените реалните си възможности. Ако сте разумни в действията може да си осигурите достатъчно стабилност. В противен случай ви очакват неочаквани загуби и сривове на плановете ви.
Парите като цяло ще са твърде несигурна материя за вас през годината. Не ви заплашват затруднения, но стига да сте разумни и разсъдливи, когато разпределяте бюджета си и когато поемате някакви ангажименти.
Годината ще е сложна по отношение на планове свързани с покупка на имоти и скъпо струващи вещи. Внимателно следете за качество, условия по договор, гаранция и др.
Здравословен проблем свързан с брат/сестра и други роднини.

Предстои ви важна комуникация или лична кореспонденция, която не бързайте да афиширате преди да имате сигурност в това, което се случва. Ще имате много шансове през годината, късмет също няма да ви липсва, но всичко ще трябва да става бавно, дискретно, без много афиширане преди финалния завършек.
Очаквайте през годината годеж или сватба в дома си или в роднинското си обкръжение. При всички случаи ще сте част от едно голямо събитие от семеен характер.
Важно събитие ще има и в живота на родител, което също ще е повод за събиране.
Благоприятна година за разрешаване на проблеми свързани с подялба на недвижима собственост.
Завръщане в родния дом или подготовка за такава след период на учение/работа надалеч от дома. Сега много силно ще се усеща връзката между семейството и Родината особено при тези от вас, които живеят надалеч.
Много успешна година за хората на изкуството, творците и артистите. Ако получите възможност или покана за публична изява, не я отказвайте само от страх или неудобство. Това е вашата година, когато ще можете да покажете своя потенциал.
Пътуване с цел туризъм, почивка за което може да получите специална награда, бонус, промоция.
Добре ще се развият романтични връзки с партньори от друго населено място/държава.
Раждане на дете в дом, където то е отдавна дългочакана радост.
През 2016 мнозина млади мъже ще опитат късмета си чрез работа в друг град или държава. Ще възникне за това възможност чрез ваш директен контакт, интервю за дадена позиция, от което ще се възползвате успешно.
Завръщане на син или внук след по-дълъг престой в друг град/държава свързан с работа, учение и др.
Устройване с нов дом или жилище, но едва ли ще е чрез покупка...
Ще имате по-сериозен натиск в работата си от страна на мъж, но това е донякъде защото тази личност ще иска да покажете своя пълен потенциал, възможност и да се освободите от някои ограничения, задръжки, които вие самите си налагате поради някаква причина.
При мъжете над 35 година е възможен флирт/авантюра на работното място или чрез професионалните контакти, които имат.
Възможни са конкретни действия при някои вас свързани с подялба на наследство идващо по линия на баща, дядо или друг роднина от мъжки пол.
Неприятно събитие/ситуация свързано с близка жена родена под знака на Стрелец, Овен или Лъв, която живее или работи в чужбина.
Инцидент или друго нежелано събитие може да се случи и с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей, която живее надалеч от вас ( не живете заедно).
Благоприятна година за пътуване или престой зад граница.
Конфликт с родител свързан с пари, общи финанси и др.
Проблеми от финансов характер могат да възникнат между вас у работодател (заплата, оборот и др.), шеф, представител на органите на властта.
Неприятна новина, събитие, инцидент свързано с човек от приятелското ви обкръжение.
Бъдете предпазливи в контактите си с хора родени под собствения ви знак, както и такива родени под знака на Телец и Дева.
Неискреността ще е причина за чести конфликти, разочарования, провали.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:13 pm

Водолей Годишен Хороскоп 2016. Водолей Хороскоп 2016

2016 ще ви предложи възможности за финансово и материално стабилизиране. Приключване на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер.
Житейска раздяла с мъж над 35 години.
Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се любовна връзка или брак. Решението ви ще бъде категорично, независимо от цената, която ще трябва да платите за една такава раздяла.
Конфликт с млад мъж, който ще се опита по някакъв начин да се възползва от вашите идеи или възможности за добри доходи, печалба.
Вероятен е опит от такава личност да ви ощети по някакъв начин.
Трудни финансови отношения с мъже родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Затруднения ще възникнат ако имате да получавате пари от тях.

През годината ще възникнат важни събития, новини свързани със сестра или друга жена от роднинското ви обкръжение. Възможно е да имате общи действия свързани с документи и други общи интереси.
Покана за гостуване от страна на жена, което ще е причина за пътуване извън вашето населено място.
Успешна година за жените Водолеи, които се занимават с писане, образование и всякакъв вид обучение.
Брачни проблеми при младите жени може да са в основата на леко захлаждане на отношенията с родители, игнориране на тяхната намеса в личния ви живот или обратното.
Всякаква намеса на родители в личния ви живот ще е причина за поява на неискреност в отношенията ви, тайни или опити за манипулация.
Събитие свързано с брак, за който ще бъде съобщено след свършен факт.
Ще сте склонни да харчите повече средства за удоволствия, да участвате в различни игри/лотарии с цел печалба. Годината не вещае такива "успехи" затова по-добре внимавайте колко средства използвате за подобни забавления.
Разходи свързани с вече пораснали деца, които ще ви натоварят твърде много. Понякога ще имате нужда от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания.
Ако ви предстои лечение свързано с желанието ви за майчинство, внимавайте къде и на кого и за какво давате пари.
През годината ви предстои подмяна на техника, с която работите, нов вид производство (ако сте производители), отказ от старо производство и др.
Ако имате материална отговорност в работата си, бъдете внимателни и нащрек. Вероятност от вид кражба или злоупотреба, за която да се наложи да плащате или да поемете наказание.
Ако имате в работата/бизнеса си съдружник Риби, Скорпион или Рак очаквайте да възникне една деликатна ситуация, която ще постави на изпитание отношенията ви. Положително развитие обаче ще имат делови отношения с представители на знака Лъв, Овен или Стрелец.
Ако планирате през годината брак с една личност, може да се окаже, че ще я завършите с друг човек. В този план са възможни всякакви изненади.
Семейните Водолеи ще се радват на екзотично или специално пътуване с брачния си партньор, на място или в държава, където ще изживеете незабравими спомени и емоции.
Възможни са събития свързани с наследство, получаване на придобивка от страна на роднини на брачния партньор и др.
През годината развитие ще имат вашите окултни и мистични интереси или способности. Няма причина за уплаха от това, което ви предстои да преживеете.
Промяна в някои ваши философски или религиозни възгледи, което ще е свързано с мястото/средата, където ще се чувствате в "свои води". Събития, за които имате усещане като вече преживени в един друг ваш живот.
Успешно развитие за тези, които са ангажирани с по-висока степен на образование.
Успехи в съдебно дело, чието начало идва от миналата година.
Ако предприемете пътуване зад граница с цел работа, брак - предстои ви да имате трудно начало, но ще останете там, за където ще пътувате.
Ако имате дете или внуче родено под знака на Козирог, Дева или Телец през годината ще изживеете притеснение около негова обществена/публична изява. Може да се зарадвате на един труден успех, заслужено признание или почит за извършена геройска постъпка.
При младите родители кариерата често ще "страда" от по-важните ви грижи свързани с малкото ви дете. По-добре ще са тези от вас, които ще могат да разчитат на родителска помощ. Останалите е добре да изчакат по-добро време и да не ощетяват детето си с нужното му внимание.
Ако сте публична личност възможно е ваше дете или внуче да бъде използвано по някакъв начин за "атака" срещу вас.
Годината е благоприятна за начало и развитие на бъдещи ваши проекти свързани с нови социални или професионални цели. Може да срещате затруднения или спънки от "доброжелатели", но не се отказвайте, нито си губете времето за обяснения с тях. Всеки си има своя пътека...
2016 ще е благоприятна за всякакви далечни пътувания, емиграция, преместване по местоживеене, събиране на семейства. Може да ви изненада неочакван източник на пари, да откриете забравени или скрити предмети, пари.
През тази година е важно да помагате, да раздавате от себе си от сърце. Тогава съдбата ще ви изненада със събития и възможности, за които не сте имали смелост да мечтаете.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:13 pm

Риби Годишен Хороскоп 2016. Риби Хороскоп 2016

Тази година ще ви донесе много приятни емоции, срещи и нови запознанства. Важна роля или въздействие в живота ви ще има от страна на хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.
Те може да са причина за важно събиране или поредица от събирания свързани с определена тема за разговор, събирания по интереси или обща кауза.
През годината ще имате добри доходи, достатъчно за да помогнете с определена цел на дете или внуче или да предприемете пътуване свързано с тях. В някои случаи ще има парични преводи или финансови отношения с дете, които ще са с някаква положителна цел, инвестиция, помощ.
Благоприятна година за грижи около имот извън вашето населено място или за закупуване на такъв.
Радостна вест свързана с раждане на дете, което ще се роди в празничен/специален ден.
Ако сте ангажирани със съдебно дело, в което има участие на брат, сестра или други роднини, подгответе се за емоционална борба, конфликти без полза за никого, допълнителни неприятности или усложнения. Какъвто и да е проблема, съдебния казус, то той едва ли ще се разреши тази година.
Като цяло 2016 ще бъде неблагоприятна за съдебни и юридически дела независимо какво се разрешава или урежда чрез тях.

През годината ще възникне конфликт с родител роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Каквата и да е причината на напрежението помежду ви, то това ще е от временен характер и в края на краищата ще се постигне съгласие, успех. Но ще се премине през няколко месечно изпитание на отношенията ви.
Ще сте много стабилни, борбени и неотстъпчиви, когато се налага да защитвате своите собствени/преди всичко материални интереси.
Придобиване на някакъв вид собственост, с леки усложнения или проблеми. Ще се зарадвате много, защото това ще е част от вашия план за годината.
Възможно е завръщане в дома на родители или в Родината и устройването ви за постоянно. През 2016 мнозина ще се завърнат по родните си места като затова ще има не само лична, но и някаква друга причина.
На успех сред публика, в обществото, чрез публични изяви ще могат да се зарадват мъжете над 35 години. Предстои ви предложение за някаква изява, участие в мероприятие, голямо събитие, което ще ви възнагради за участието ви със силни и незабравими емоции.
Благоприятна година за развлечения, за почивка на специално място илв чужбинаи . Независимо от вашия собствен пол през годината ще бъдете зарадвани от награда, бонус, подарък, придобивка чрез мъж.

Възможна е материална придобивка чрез лотария за мъжете Риби.
Придобиване на собственост, права върху имущество чрез мъж (баща, дядо, съпруг, свекър и др.)
Стабилност в професионален или бизнес план. Възможност за начало на самостоятелна дейност/бизнес със съдействието/участието на хора от семейството ви.
Нов домашен любимец.
Година, в която много любовни връзки ще бъдат узаконени и ще се постави началото на ново семейство, нов дом. Промяна по местоживеене поради създаване на ново семейство.
Нов човек в дома ви или нов домашен любимец.
Ще възникне нова за вас възможност за развитие в личен или професионален план и тя ще дойде чрез сравнително млад мъж. Появата на мъж роден под знака на Водолей, Близнаци или Везни в живота ви ще окаже благотворно влияние, независимо дали връзката ще има интимен/личен характер или ще е на друга основа.
При мъжете Риби ще има много силна сексуална връзка с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей. Докъде ще доведе ще зависи преди всичко от нейното желание.
Добри финансови възможности ще осигури 2016 на мъжете до 35 години, в повечето случаи благодарение парите на другите, наследство, брачен партньор, развитие на мистични интереси и др.
Внимавайте, когато давате/инвестирате пари в неща, които имат връзка с чужденци или пътуване в чужбина. Не се доверявайте всекиму.
Неблагоприятна година за съдебни и юридически казуси свързани с пари. Ако възникнат такива то те ще продължат доста дълго във времето...
Проблем със здравето на момиче или млада жена, попадане в инцидент, което ще изиска специализирано или по-дълго лечение.
Младите момичета да внимават с кого се показват и общуват в обществото. Опасност от въвличане в неприятна ситуация, загуба на репутация, а оттам и други лични/професионални загуби.
Неочаквано ново приятелство с жена над 35 години, която тепърва ще бъде ваш покровител или ще ви помага в определени ситуации. Тук не става дума за пари, а за протекция в една социална или професионална среда.
Жените Риби ще имат възможност да намерят своята желана и комфортна работа през годината, което ще се случи по изненадващ, неочакван начин за тях.
Нови проекти или бизнес идеи, които ще имат възможност за реализация през годината.
Майка или друга жена роднина също може да изиграе положителна роля във вашето образование, кариера или бизнес.
Не се доверявайте на хора Стрелец, Лъв или Овен, когато планирате или работите по проекти/планове свързани с далечно пътуване. Емиграцията в чужбина за тези от вас, за които е цел, може да се окаже твърде разочароваща като резултат и мечта, която предварително сте имали.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:16 pm

HOROSKOP OVAN 2016.

Ovnovi će imati predivnu godinu budući da su planete Ovnovima naklonjene. Ipak, važno je da odredite svoje prioritete i da se koncentrirate na ostvarenje ciljeva. Budite inovativni i napredovati ćete. 2016. godina će biti izazov onim Ovnovima koji imaju puno problema, ali uspješno ćete savladati sve poteškoće svojim pozitivnim stavom. Emotivno ćete biti jači što će pridonijeti uspjehu.

LJUBAV

Imati ćete puno prilika za ulazak u novu vezu ako ste samci. Vaša potraga za srodnom dušom završava do kraja godine i biti ćete u ozbiljnoj vezi u prosincu. Postojeće veze postati će jače a moguća je i prinova u obitelji. U vezama će biti više strasti i bez ikakvog problema ćete privlačiti suprotni spol, biti ćete privlačni i atraktivni. Između veljače i svibnja vaše romantične prosudbe neće biti najbolje i nemojte se upuštati u avanture.

KARIJERA

Od travnja do rujna 2016. godine ulazite u nove izazove i suradnje. Održavajte dobre odnose sa suradnicima, radnim kolegama i sa nadređenim osobama.  Razradite plan koji će vama dugoročno koristiti i slijedite taj plan. U poslu budite uporni i strpljivi i ostvariti ćete uspjeh. Pomoći će vam kreativnost i društvene aktivnosti. Društveni krug i poslovna partnerstva proširite, mogu pomoći razne organizacije ili okupljanja iz određenih poslovnih interesa.

NOVAC

Kroz prva četiri mjeseca 2016. godine odlično ćete zarađivati. Prijašnja ulaganja donose vam odličan profit. Moći ćete vratiti posuđeni novac. Financijska situacija postaje boljom. Odlično ćete raspolagati novcem i odluke koje ćete donositi vezano za novac biti će dobre. Rujan je mjesec u kojem morate pripaziti na sklonost pretjeranom trošenju.

ZDRAVLJE

Istaknut je utjecaj Marsa sve do travnja 2016. godine. Biti ćete vitalni, energični i tražiti ćete nove aktivnosti. Uz ovakvu energiju uspješno ćete prebroditi sve zdravstvene probleme bez većih poteškoća.
Ovnovi koji se bave sportom istaknuti će se zbog povećane energije. Planet Jupiter pomoći će vam da postanete više svjesni svojih mogućnosti. Ovo je dobra godina i za duhovni razvoj.

OBITELJ

Ovnovi koji su u braku mogu očekivati harmoničan odnos sa partnerom tokom 2016. godine. Ipak, izbjegavajte potrebu da dominirate u vezi ako želite izbjeći sukobe sa partnerom. Posvetite pažnju potrebama partnera i onome što vam govori. U drugom djelu godine pojačana je strast a može se očekivati i prinova u obitelji. Odnosi sa ostalim članovima obitelji biti će sjajni.

Rođeni od 21. ožujka do 29.ožujka

Poslovnim osobama savjetujemo da unesu inovativne metode kako bi poboljšali svoje poslove. Period od siječnja do lipnja 2016. biti će profitabilni vaš posao će cvjetati uz pomoć prijatelja.Vaša marljivost pomoći će vam da ostvarite izuzetne rezultate. Vaši prijašnji napori donijeti će dobre rezultate.

Rođeni od 29. ožujka do 5. travnja

Položaj planeta donosi nestabilnosti u vašem životu. Ovo će vas natjerati da upotrijebite domišljate metode kako bi riješili probleme. Koncentracija neće biti najbolja i vaš trud neće donijeti očekivani uspjeh. Ako treba, tražite savjet stručnjaka za rješavanje određenih problema. Slušajte svoj unutarnji glas koji će vam reći koji je pravi put koji trebate odabrati.

Rođeni od 2. travnja do 9. travnja

Poslovne osobe trebati će pomoć i usmjerenje profesionalnih osoba kako bi ostvarili željeni uspjeh. Nemojte ulaziti u rizične poslove, jer su mogući veći gubici. Dobrotvorni rad donosi vam zadovoljstvo a vjera i duhovnost dati će vam potreban unutarnji mir.

Rođeni od 9. travnja do 14. travnja

Moći ćete ostvariti zavidne rezultate u suradnji sa drugima. Razmislite o planovima koje imate i provedite potrebne promjene kako bi napredovali. Pobijedite frustracije i iskoristite svoj kapacitet mudro ako želite ostvariti ciljeve.

Rođeni od 13. travnja do 20. travnja

Obitelj će vam biti velika podrška tokom godine i izvor snage u teškim trenucima. Pomrčina Sunca u siječnju 2016. godine snažno će utjecati na vas i donijeti vam važne promjene u profesionalnom životu. Vrijeme je da analizirate prijašnje pogreške.

Mjesečni horoskop za 2016.

Siječanj 2016. - Odličan progres u karijeri. U vezi ćete morati donijeti važne odluke.

Veljača 2016. - Mjesec financijske stabilnosti. Uzbuđenja, ali i komplikacije očekujte u ljubavnom životu. Posvetite pažnju zdravlju.

Ožujak 2016. - Mjesec promjena. Dobro je vrijeme za detoksikaciju i da više pažnje posvetite zdravoj prehrani.

Travanj 2016. -Mjesec u kojem ćete pokušati ostvariti balans na poslu i u ljubavi. Ako uspijete u tome, ovo će biti sjajan mjesec.

Lipanj 2016. - Mjesec koji donosi prosperitet. Povoljno je vrijeme za putovanja sa obitelji i prijateljima.

Srpanj 2016. - Biti ćete metodični u poslovima. Ovo je mjesec u kojem ćete se više posvetiti druženju sa obitelji i pripremati se za nadolazeće mjesece.

Kolovoz 2016. - Mjesec ispunjen zabavom i opuštanjem. Zdravlje će biti odlično. Financijska situacija i ljubavni život biti će dobri.

Rujan 2016. -Donosi dosta drame u vaš život. Morati ćete poraditi na važnim promjenama, posebno vezano za zdravlje. Ovo je vrijeme iskušenja za vašu vezu.

Listopad 2016. - U privatnom i poslovnom životu dolazi do poboljšanja odnosa.

Studeni 2016. - Mjesec pun strasti, ovo je mjesec transformacije i stupanja u novi životni ciklus.

Prosinac 2016. - Biti ćete vitalni i puni energije. Vrhunac karijere i odnosa sa drugima. Pripazite na stres.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:17 pm

HOROSKOP BIK 2016.

Tokom 2016. godine suočiti ćete se sa sukobima unutar sebe i vanjskog svijeta. Morate se usredotočiti na jačanje svoje snage i kontroliranje emocija pri postizanju materijalnog uspjeha u vašem životu. Mogli bi osnovati udruženje osoba koji su istomišljenici i zajedno trebate raditi prema postizanju veće dobrobiti za društvo. Možete ostvariti izuzetan uspjeh ako ćete izdržati i ako ćete se moći suočiti sa izazovima koji će iskrsnuti. Tada ćete uspješno napredovati i kroz naredne godine.

LJUBAV


Tokom 2016. godine naći ćete ljubav u društvenim krugovima ili u krugu prijatelja. Bikovi koji su u ozbiljnim vezama trebaju razmisliti o ljubavnom odnosu tokom ove godine. Do završetka godine vaš brak postati će stabilniji i kvalitetniji. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, morati ćete ostvariti neke promjene u svom stavu kako bi privukli suprotni spol i ušli u novu vezu. Kraj godine nije povoljan za ulazak u novu vezu.

KARIJERA


Poduzetnici će pokrenuti nove poduhvate i naći jedinstvene načine za promociju proizvoda. Koncentrirajte se na poboljšanje komunikacijskih vještina kako bi ostvarili što bolje rezultate. Bikovi koji rade za druge imati će izazova u poslu i trebati će pomoć i podršku nadređenih kako bi ostvarili ciljeve. Društvene vještine su važne Bikovima i uz pomoći upute drugih osoba ostvarujete uspjeh u poslu.

NOVAC


U prvom djelu godine pratite vaše financijsko stanje. Poduzetnici moraju pažljivo raspolagati sredstvima, prihodima i troškovima kako bi održali stabilno stanje. Pri kupovini opreme ili odlukama o investiranju tražite savjet stručnjaka.

ZDRAVLJE


U prvom djelu godine biti ćete vitalni. Ipak, morate pripaziti i više odmarati između stresnih perioda na poslu. Nakon srpnja morate se više odmarati, odvažite se za putovanje koje će vam omogućiti opuštanje i udaljiti vas od stresnih okolnosti. Sport i vježbanje omogućiti će vam da ostanete u dobroj formi.

OBITELJ


Kada se radi o obiteljskim odnosima, morati ćete se posebno potruditi kako bi odnosi bili što bolji sa članovima obitelji i sa voljenom osobom. Moguće su vijesti o trudnoći ili trudnoća za parove koji žele djecu.


Rođeni od 20. do 28. travnja


Gubitak samopouzdanja možete doživjeti zbog poteškoća s kojima ćete se morati suočiti, no ako ste spremni boriti se i ustrajati, imati ćete uspjeha. Nemojte se obazirati na kritike drugih. Odredite prioritete i budite ustrajni kako bi ih ostvarili. Izbacite sve nepotrebne aktivnosti i držite se ciljeva.

Rođeni od 29. travnja do 5. svibnja


Ove godine položaj planeta za vas je povoljan, možete biti optimistični. Vaša veza će napredovati i imati ćete posve novi pogled na životne okolnosti uz entuzijazam.  Nastojati ćete biti inovativni i iskoristiti ćete svoj kapacitet u potpunosti. Pravo je vrijeme da krenete u nove poduhvate i slijedite svoj unutarnji glas koji će vam biti pravo vodstvo. Ako ste poduzetnik, vaš trud i talenti će se cijeniti, imati ćete zasluženu promociju i odlične financijske rezultate.

Rođeni od 4. do 9. svibnja


Težiti ćete duhovnom razvoju i unutarnjim spoznajama. Vjera i duhovnost biti će u prvom planu i to će se vidjeti i kroz vaša djelovanja. Uključiti ćete se u humanitarne aktivnosti i nastojati ćete naći nove načine da to proširite. Sve vaše frustracije će nestati, biti ćete ispunjeni mirom i uživati ćete u osjećaju povezanosti sa Univerzumom. Svoje kreativne talente iskoristiti ćete i tako proširiti svoje horizonte.

Rođeni od 9. do 17. svibnja


Morati ćete odlučiti da li ste vi ta osoba koja upravlja svojim životom ili puštate da sve ide kako ide. Razmislite o tome što vam je važno u životu i riješite se svega nepotrebnog. Razmotrite postojeće i ozbiljne veze, ukoliko vas odnos iscrpljuje ili sprječava u kreativnosti i ostvarenju zelja, tada morate donijeti važnu odluku. Ako odgađate donošenje odluke i djelovanje, tada će sudbina djelovati i dovršiti razrješavanje nepotrebnih stvari u vašem životu. Ovo je nužno kako bi napredovali, zato sagledajte ove promjene kao nešto pozitivno.

Rođeni od 15.  do 21. svibnja


Ovo je vrijeme kada se možete opustiti i uživati u pozitivnim rezultatima vaših prijašnjih napora. Vaši radni kolege i nadređeni će cijeniti vašu predanost poslu i nagraditi će vas. Održite nivo energije i iskoristite za postizanje boljih ciljeva.Mjesečni horoskop za 2016.

Siječanj 2016. - Ovo je odličan mjesec, koncentrirajte se na karijeru. Ljubavna situacija je sjajna.

Veljača 2016. - Raditi ćete na najvažnijim projektima. Povoljne okolnosti očekujte vezano za ljubavni život i vaše zdravstveno stanje je dobro.

Ožujak 2016. - Ovo je mjesec druženja. Okupirati će vas važna obiteljska pitanja.

Travanj 2016. - Financijska situacija napreduje,ali budite oprezni oko emotivnih pitanja.

Svibanj 2015.- Pripazite na svoje zdravlje i na određene poteškoće poput bolova u nogama.

Lipanj 2016. - Morati ćete donijeti važne odluke vezano za posao.

Srpanj 2016. - Ljubavna situacija i intelektualne aktivnosti poprimaju novo značenje. Nemojte rasipati novac.

Kolovoz 2016. - Uživati ćete u preuređenju svog doma. Mogli bi imati zdravstvenih poteškoća poput bolova u trbuhu.

Rujan 2016. - Ovaj mjesec događa se dramatična promjena u vašem životu.

Listopad 2016. - Mogli bi ući u novu ljubavnu vezu ili partnerstvo.

Studeni 2016. - Povoljno je vrijeme za gubitak težine i za proučavanje duhovnosti.

Prosinac 2016. - Vrijeme je napretka i osobne transformacije.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:19 pm

HOROSKOP BLIZANCI 2016.

2016. godina idealno je vrijeme za razrješavanje svega što ste odgađali ili iz nekog razloga niste dovršili do sada, prije nego što krenete s novim projektima. Razmotrite dosadašnje planove i odredite nove ciljeve. Sve sagledajte iz praktičnog kuta gledanja. Studenti će se ove godine istaknuti. Napredak ćete postići i kroz duhovnost. Aspekti Jupitera i Saturna ka Vašem natalnom Suncu donose različite vibracije. Jupiter donosi poboljšanje financijske situacije i pojačanu strast, kada je riječ o ljubavnom životu. Put u inozemstvo i kraća putovanja sastavni su dio događanja tokom 2016. godine. Saturn vam donosi više ozbiljnosti i osjećaja za praktično.

LJUBAV

Tokom godine očekujte turbulentan ljubavni život. Nestabilne veze pucaju a prema novim vezama imati ćete posve drugačiji pogled. Očekujte veće promjene. Kolovoz donosi nešto mirniju atmosferu i zadovoljstvo kroz ljubavni život. Listopad je povoljan mjesec za planiranje trudnoće.

KARIJERA

Koncentrirajte se na sakupljanje novih informacija i na razvijanje novih metoda koje će vam pomoći u poslu te planiranja vaš budućnosti. Poduzetnici će se posvetiti dovršavanju poslova i rješavanju problema. Trebali bi uložiti više novca u projekte i tražiti savjet stručnih osoba u poslu koji vas zanima. Poboljšati ćete svoj status u poslovnom i društvenom svijetu.

NOVAC

Imati ćete mogućnost riješiti određene dugove ili pozajmice. Povoljno je vrijeme za planiranje bolje raspodjele novca. Novac ćete morati uložiti u neke preinake i uređenje doma. Isto tako imati ćete i dodatnih troškova unutar obitelji. U listopadu ćete većinu problema uspješno riješiti i uspješno ćete raspolagati novcem na posve drugačiji način.

ZDRAVLJE

Biti ćete odličnog zdravlja tokom cijele godine. Nakon srpnja vaša energija će se povećati. vrijeme je da se riješite loših navika. Kreativne aktivnosti poput glazbe opustiti će vas i povoljno utjecati na vaše zdravlje.

OBITELJ

Kada je riječ o obitelji a posebno o voljenoj osobi, morati ćete se potruditi i pokazati više brižnosti i takta.

Rođeni od 22. svibnja do 29. svibnja

Saturn i Jupiter pomažu vam ostvariti ciljeve, uz naporan rad i kreativnost. Tečajevi ili predavanja mogu vam pomoći da proširite svoja znanja i vještine. Tokom ove godine imati ćete poslovna putovanja i druge mogućnosti napretka. U određenim trenucima nećete znati što odabrati.  Umjesto da isprobate previše stvari, radije se koncentrirajte na nekoliko odabranih.

Rođeni od 30. svibnja do 6. lipnja

Na poslu morate biti kreativni ili potražiti pomoć osoba sa više iskustva kako bi postigli svoje ciljeve. Stres zbog poslovnih aktivnosti može utjecati na vaše zdravlje i zato savjetujemo da se više odmarate. Očekujte turbulentna i zbunjujuća događanja tokom 2016. godine. Koncentrirajte se na nekoliko vama važnih ciljeva i sačuvajte svoju energiju na način da uklonite sve nepotrebno.

Rođeni od 4. lipnja do 9. lipnja

Kroz razgovore sa drugim osobama dolazite do novih spoznaja koje će vam pomoći da odredite smjer kojim želite ići. Uz dozu opreza donijeti ćete prave odluke. Fizičke aktivnosti su za vas jako važne ako želite održati dobro zdravlje. Duhovnost će vam pomoći da dođete do dubljih spoznaja i potaknuti kreativnost. Tokom ove godine biti ćete vizionar i sanjariti ćete o stvarima koje želite postići u životu. Potrudite se i istaknite kako bi napredovali i ostvarili svoje snove.

Rođeni od 10. lipnja do 15. lipnja

Poradite na boljim odnosima sa starijim članovima obitelji.  Podrška obitelji biti će izvor vaše snage. Položaj planeta omogućava da stvari idu vama u korist. Radite na sebi, na napretku kroz sva polja, fizički, mentalno i duhovno. Preuzmite kontrolu nad svojim životom i usmjerite se ka osobnom razvoju.

Rođeni od 16. lipnja do 21. lipnja

Položaj planeta omogućuje vam da kreirate vlastitu sudbinu. Inovativnost i prikladne komunikacijske vještine je ono na čemu trebate poraditi, jer to će vam pomoći da napredujete. Važno je da si postavite ciljeve i poduzmete potrebne korake kako bi ih realizirali. Imate golemu energiju koja vam ide u prilog.

MJESEČNI HOROSKOP

Siječanj 2016. - Sjajan napredak u poslu, ali obiteljski život pada u drugi plan.

Veljača 2016. - Otvaraju vam se nove mogućnosti za stjecanje novih znanja, posao, putovanja i da se istaknete.

Ožujak 2016. - Ovo je težak mjesec na osobnom planu. Promislite prije nego što uletite u ljubavne avanture.

Travanj 2016. - Poboljšanje obiteljskih odnosa.

Svibanj 2015.- Mjesec u kojem bi se mogli zaljubiti i ući u novu vezu. U postojećim vezama osjećaji su snažniji.

Lipanj 2016. - Financijska stabilnost, odmor. Savjetujemo kontrolu zdravstvenog stanja.

Srpanj 2016. - Odličan mjesec, dobro financijsko stanje, zadovoljstvo u poslu i u obiteljskom životu.

Kolovoz 2016. - Pripremite se na nesporazume u odnosima, privatno i poslovno.

Rujan 2016. - Odličan mjesec, financije ponovno stabilne.

Listopad 2016. - Savjetujemo održavanje zdravlja vježbama i dijetom. Ovo je odličan mjesec za vjenčanja i za trudnoću.

Studeni 2016. - Merkur je retrogradan, sačekajte da prođe i moći ćete se ponovno vratiti uzbudljivijem životnom tempu.

Prosinac 2016. - Mjesec društvenih aktivnosti. Zaručeni parovi mogu planirati vjenčanje. Novac neće biti problem.


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:19 pm

HOROSKOP RAK 2016.Rakovi će biti optimistični i samopouzdani kroz 2016. godinu, što će  osigurati uspjeh u pothvatima. Bilo kakav nesporazum unutar obitelji  uspješno ćete smiriti i privesti kraju. Ove godine morate biti energičniji kada se suočavate sa profesionalnim problemima i ne oklijevajte kada trebate izraziti svoje mišljenje.Uz realističan pogled na stvari uspjeti ćete ostvariti ono što ste si zacrtali. Unutarnji glas voditi će vas i iskoristite svoje društvene vještine kako bi dobili podršku drugih.

LJUBAV


Rakovi koji će ući u novu vezu sredinom 2016. godine moraju biti na oprezu. Između ožujka i lipnja kompatibilnost partnera i situacija u ljubavnoj vezi je dosta loša. Mijenjati ćete ponašanje prema partneru. Probleme u vezi trebate riješiti zajedničkim snagama kako bi očuvali vezu.

KARIJERA


Sve do listopada vaš uspjeh ovisiti će o suradnji sa radnim kolegama, partnerima i suradnicima. Budite jasni i precizni kada pojašnjavate drugima što želite postići. Nakon tog perioda biti ćete slobodniji u odlukama i provedbi projekata.  Pozicija planeta pomaže vam u postizanju vaših profesionalnih ciljeva.

NOVAC


Dobro ćete zarađivati početkom 2016. godine, ali mogli bi pretjerati s trošenjem novca. Morate postaviti granice kako ne bi trošili više nego što zarađujete. Poduzetnici mogu proširiti svoj posao uz investiranje više novca u drugom djelu godine. Putovanje u svrhu posla donijeti će dobit iz više izvora. Budite pažljivi sa novcem, riješite dugove i izbjegavajte trošenje novca na luksuzne i nepotrebne stvari.

ZDRAVLJE


Tokom 2016. godine posebnu pažnju posvetite svome zdravlju. Početkom godine biti ćete puni energije i upuštati ćete se u više aktivnosti. Između ožujka i srpnja posebno pripazite na zdravstvenu situaciju. Pokušajte se odmarati što više kako bi izbjegli iscrpljenost organizma. Aktivnosti van kuće, sport, šetnje, pomoći će vam da se bolje osjećate.

OBITELJ


U 2016. godini važna obiteljska pitanja i probleme morati ćete riješiti dogovorom.


Rođeni od 21. do 30. lipnja


Ove godine, uz utjecaj Saturna, razmotriti ćete svoj život. Postati ćete svjesni svojih vlastitih nedostataka. Uz te spoznaje poraditi ćete na sebi. Budite ono što jeste i ostvariti ćete sjajan napredak u životu. Uz promišljeno djelovanje nadvladati ćete sve prepreke koje vam se nađu na putu.  Ako se dovoljno ne odmarate, stres će jako utjecati na vas, tada je uspjeh upitan. Jupiter vam donosi potrebnu energiju da ostvarite promjene kroz rujan i listopad 2016. godine.

Rođeni od 1. do 8. srpnja


Biti ćete prisiljeni ostvariti drastične promjene svoje osobnosti a nova se budi. Pravo je vrijeme da uklonite sve prepreke svom napretku i da formirate nove metode za uspješniji i bolji život. Razmotriti ćete odnose sa drugima i mijenjati što morate. Poraditi ćete na promjenama u stilu i vanjskom izgledu i u skladu s time postajete slobodniji. Prelomite sve što vas sprječava u mišljenju i djelovanju.

Rođeni od 5. do 11. srpnja


Prevladavati će osjećaj za druge i želja da pomognete. Zbog stresnih okolnosti biti ćete skloni bježanju od raznih situacija i od stvarnosti. Ako želite osjećati unutarnji mir, posvetite se duhovnom i radite na sebi. Jedino tako ćete promjeniti vaš pogled na svijet i ono što se događa. Veća svijest o sebi promjeniti će i vaš pogled na druge ljude.

Rođeni od 11. do 17. srpnja


Tokom 2016. godine imati ćete puno energije i sve što započnete uspješno ćete dovršiti. Dogoditi će se nevjerojatna promjena na osobnom planu a rezultat je formiranje nove, snažne i atraktivne osobnosti. Vaša mentalna snaga unapređuje vašu emotivnu snagu, uz ovu kombinaciju ostvariti ćete sjajne rezultate.

Rođeni od 18. do 23. srpnja

Tokom 2016. godine promjene na osobnom planu biti će odlične. Sam početak godine, siječanj i veljača, period je pokretanja. Nemojte izbjegavati preuzimanje više odgovornosti, jer su odlični izgledi za uspjeh i da se sve ostvari onako kako želite. Pun Mjesec donosi vam više energije. Iskoristite to vrijeme za napredak. Posvetite pažnju zdravlju. Zdravlje možete popraviti prikladnom dijetom.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Na poslovnom planu situacija se odlično razvija. Financijska situacija donosi stres.

Veljača 2016. - Nije pravo vrijeme za ulazak u novu vezu. Uspjeti ćete savladati umor.

Ožujak 2016. - Karijera dolazi u prvi plan.

Travanj 2016. - Promjene unutar posla, povećanje plaće, promaknuće i financijsko poboljšanje.

Svibanj 2015.- Prisustvo Marsa donosi dinamičan životni tempo. Izgledni su nesporazumi sa partnerom.

Lipanj 2016. - Posvetite se sebi. Iznenadite voljenu osobu sa romantičnim poklonom.

Srpanj 2016. - Vrijeme za vas i za užitke.

Kolovoz 2016. - Vrijeme i novac poklanjate sebi. Odlazak na odmor sa voljenom osobom dobra je ideja.

Rujan 2016. - Vrijeme ćete posvetiti obitelji, roditeljima, djeci i prijateljima. Majke Račice ostvaruju odličan odnos sa svojom djecom.

Listopad 2016. - Društveni život istaknut. Povoljno vrijeme za trudnoću.

Studeni 2016. - Napredak kroz posao. Pobrinite se za zdravlje.

Prosinac 2016. - U potpunosti ćete se posvetiti karijeri. Potražite alternativne metode za poboljšanje zdravlja.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:20 pm

HOROSKOP LAV 2016.Jupiter Lavovima donosi sjajne mogućnosti za napredak na svim životnim poljima i puno optimizma. Idealno je vrijeme da iskoristite svoj kapacitet, preuzmite inicijativu. Uz pomoć planeta ostvarujete napredak i uspjeh. Ipak, potrebno je slušati i druge ljude. U ovom periodu proširiti ćete svoje društvene krugove što će pomoći ostvarenju uspjeha.

LJUBAV


Ako ste sami, ove godine imati ćete puno prilika za ulazak u vezu. Između kolovoza i studenog veza napreduje u zreliju i ozbiljniju. Isto tako, ovo je povoljno vrijeme za proširenje obitelji za one koji žele imati djecu. Lavice bi se mogle zaljubiti u loše dečke. Zato pripazite kako se ne bi upuštali u neželjene avanture.

KARIJERA


Imate odlične planove i ideje, ali treba vam podrška nadređenih ako želite ostvariti ciljeve. Sa radnim kolegama budite ljubazni i iskreni i nemojte oklijevati, recite što mislite. Kroz prva tri mjeseca 2016. godine razmislite o svom statusu vezano za profesionalni život i definirajte buduće planove. Oslonite se na svoju intuiciju u određivanju strategije za ono što želite ostvariti. Kada ste u potpunosti razjasnili što želite, razradili ideje i planove, možete krenuti u djelovanje. Koncentrirajte se na proces koji vas vodi do ostvarenja cilja.

FINANCIJE


Više se posvetite upravljanju vaših sredstava. Posao će vam odlično krenuti i zarađivati ćete više novca. Uložite svoj novac u prave svrhe i pokušajte uštediti što više možete. Rujan je mjesec u kojem ćete ostvariti stabilnost i poboljšanje financijske situacije.

ZDRAVLJE


Biti ćete dobrog zdravlja tokom 2016. godine a odlično stanje očekujte tokom svibnja. Od kolovoza posvetite više pažnje svom zdravlju, slušajte što vam tijelo poručuje i odlučite se za zdraviju prehranu.

OBITELJ


Obitelj će vam biti velika podrška u ostvarenju uspjeha. Slušajte što vam članovi obitelji savjetuju. U odnosu sa voljenom osobom pripazite, budite manje agresivni i pokažite više takta ako želite sačuvati dobar odnos.

Rođeni od 23. do 31. srpnja


Ove godine imati ćete odlične poslovne odnose. Između veljače i lipnja donesite razmislite o tome što zahtijevate i očekujete od tih odnosa i što možete dati zauzvrat. Savjetujemo da pri tome zaboravite na prijašnje nesporazume i da krenete iznova. Život može biti naporan ako se ne riješite nepotrebnog tereta iz prošlosti. Padove, poraze i neuspjehe morate prihvatiti i nastaviti dalje hrabro. Ako se koncentrirate samo na materijalno stjecanje i zanemarite emotivni život, to se može odraziti loše po vaše zdravlje.

Rođeni od 1. do 7. kolovoza


Ova godina iznenaditi će vas naglim i neočekivanim promjenama i to će biti za vas pravi izazov. Te promjene su potrebne za napredak u vašem životu. Suočite se s njima, prihvatite ih i prilagodite se. Imati ćete puno energije što će vam pomoći da se suočite sa poteškoćama. Kako bi održali što bolje stanje posvetite vrijeme fizičkim i mentalnim vježbama. Prijedlog za vas je da se posvetite više duhovnom.

Rođeni od 6. do 10. kolovoza


Imati ćete osjećaj da se sve promijenilo što može donijeti osjećaj potištenosti. Najbolje što možete je da se prilagodite novonastalim okolnostima. U odnosima sa drugim ljudima budite na oprezu. Ako ste iskreni u svojim namjerama neće biti problema. Slušajte svoju intuiciju i ostvariti ćete uspjeh u svojim nastojanjima.

Rođeni od 11. do 17. kolovoza


Uspješno ćete se riješiti svega što vas je sputavalo tokom prethodnih godina, od osobnih loših navika do veza. Dobro analizirajte sebe i druge. Morate razumjeti stvarne razloge vaših trenutnih problema prije nego što krenete dalje. Općenito gledano ovo je vrijeme kada se trebate posvetiti svojim psihičkim i emotivnim problemima i poradite na njima.

Rođeni od 18. do 23. kolovoza


Pred vama su dobre prilike i puno toga možete ostvariti.  Razmislite o svojim ciljevima u prva dva mjeseca 2016. godine te im se posvetite energično tokom narednih mjeseci.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Očekuje vas puno društvenih aktivnosti a događanja neće nedostajati ni na ljubavnom i poslovnom polju.

Veljača 2016. - Pobrinite se za svoje zdravlje, umor i iscrpljenost mogu vas pratiti.

Ožujak 2016. - Vrijeme za rješavanje svih sukoba. Povoljno je vrijeme za promjenu stila.

Travanj 2016. - Donijeti ćete prave odluke. Bilo da se radi o poslu ili obitelji, koncentrirajte se na jedan cilj i potrudite se ostvariti ga.

Svibanj 2015.- Težak mjesec. Poslovno i privatno, pripremite se na prepreke.

Lipanj 2016. - Budite strpljivi i oprezni.

Srpanj 2016. - Mogli bi imati zaostataka, kašnjenja, ali konačan ishod ide vama u korist. Budite smireni i nemojte donositi nagle odluke.

Kolovoz 2016. - Biti ćete zadovoljni uslijed sretnih okolnosti. Jedino su mogući nesporazumi sa voljenom osobom.

Rujan 2016. - Vrijeme dramatičnih promjena u vašem životu. Oni koji su u braku suočiti će se sa problemima ali nove veze će biti zabavne.

Listopad 2016. - Više pažnje posvetite obitelji. Ovo je odličan mjesec za trudnoću.

Studeni 2016. - Vrijeme je u kojem se trebate više posvetiti svome zdravlju. Potražite alternativne terapije.

Prosinac 2016. - Ovo je mjesec zabave i uzbuđenja. Potruditi ćete se da su svi oko vas sretni a ne depresivni.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:21 pm

HOROSKOP DJEVICA 2016.Za Djevice, ovo je vrijeme za kreativnost i veće svijesti o sebi. Morate otkriti svoje skrivene sposobnosti i iskoristiti ih na nov i jedinstven način kako bi postigli ciljeve u životu.  Kroz ovaj proces morati ćete mijenjati neke svoje slabosti koje vas koče na putu prema uspjehu. Koncentrirajte se na poboljšanje svojih vještina kroz učenje ili uz pomoć stručnjaka. Potražite prilike kako bi proširili svoje horizonte i metode kojima bi pokazali svoje posebne talente.

LJUBAV


Prvi dio godine sretan je period za ljubav i veze uz puno zabave i uživanja. Svi nesporazumi sa partnerom trebali bi se riješiti kroz razgovore. Djevice koje su u vezi mogu očekivati harmoničan odnos sa partnerom. Važne odluke donosite zajedno, poput odluke o prinovi. Ljubav između partnera postaje spiritualna kroz lipanj 2016. godine što osnažuje emotivni odnos.

KARIJERA


Djevice koje planiraju pokrenuti posao u 2016. godini ostvaruju profit pred kraj godine. Morati ćete uložiti puno energije, ali rezultati će biti vrijedni truda. Djevice koje se bave privatnim poslom morati će zatražiti pomoć kroz društvene kontakte kako bi napredovali u poslovanju. Pozicije planeta su pozitivne, ali morati ćete poraditi na odnosima sa suradnicima, radnim kolegama i ostvariti iskrenije odnose. Nemojte ni pomišljati na agresivniji pristup i nametanje svojih ideja drugima.

NOVAC


U prvom djelu 2016. godine biti ćete skloni možda i nepromišljenim koracima, ali uspješno ćete se kontrolirati. Svojim financijama upravljate promišljeno, planirajte troškove i postupite u skladu s tim. S vremena na vrijeme propitajte svoju strategiju i sačuvajte novac kako bi bili financijski neovisni. Ono u što uložite novac donijeti će vam dobre rezultate.

ZDRAVLJE


Biti ćete vitalni i imati ćete zavidni nivo energije te ćete se upuštati u razne aktivnosti kroz početak godine. Iskoristite povoljne okolnosti i vježbama osigurajte  da i dalje održite ovo sjajno stanje. Do kolovoza se pobrinite da se svakodnevno odmorite kako treba. Šetnje i vježbe uz prikladnu dijetu pomoći će održanju vašeg zdravlja.

OBITELJ


Ovo je dobra godina da poboljšate odnose sa svojim roditeljima i sa djecom. Pokušajte više vremena provesti s njima nego što ste do sada provodili.

Rođeni od 23. do 31. kolovoza


Ove godine ćete pokrenuti vrlo važan projekt u usporedbi sa prijašnjim godinama. Posvetite vrijeme dobrom planiranju prije nego djelujete. Utjecaj Saturna odraziti se može na vaše zdravlje i donijeti poteškoće. Nemojte zanemariti upozoravajuće znakove tijela i pobrinite se za to.

Rođeni od 1. do 7. rujna


Duhovno ste usklađeni sa Univerzumom i moći ćete se osloniti na unutarnji glas pri donošenju odluka. Rezultati poslova kojima se bavite donijeti će vam zadovoljstvo. Dogoditi će se i sjajne promjene osobnosti. Biti ćete samopouzdaniji ove godine i odlučiti ćete se na nove poduhvate o kojima ste do sada samo sanjali.

Rođeni od 6. do 11. rujna


Ove godine postati ćete vizionar i moći ćete iskoristiti tu priliku te pretvoriti snove u stvarnost. Sklonost religiji i filozofiji povesti će vas u društvene i humanitarne aktivnosti. Vaši snovi i mašta poslužiti će svrsi za nešto inovativno. Privlačiti će vas kreativna umjetnost poput glazbe i plesa i vaš interes za prirodu i prema lijepim stvarima će se povećati. To će vam donijeti unutarnji mir i harmoniju.

Rođeni od 12. do 17. rujna


Na osobnom nivou, 2016. godina može itekako napretka donijeti, naravno uz vaša nastojanja da se riješite negativnih navika. Uložiti ćete truda i pojačati unutarnju snagu i tako ćete inspirirati druge osobe. Poradite na odnosima koji se mogu popraviti a neke odnose ćete morati ostaviti iza sebe. Ovo trebate učiniti s osjećajem olakšanja a bilo kakvo žaljenje trebate prebroditi. Odlučite što je najbolje za vas.

Rođeni 18. do 23. rujna


Pomrčina sunca ove godine imati će jak i pozitivan utjecaj i širiti ćete oko sebe osjećaj ljubavi i mira. Biti ćete puni posebnih ideja koje možete isprobati, posebno uz pomoć članova obitelji.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Mjesec vizualiziranja i planiranja budućnosti za Djevice.

Veljača 2016. - Teško ćete uskladiti poslovni i ljubavni život. Uzmite slobodno vrijeme za odmor i druženje sa prijateljima.

Ožujak 2016. - Čuvajte se stresa i pripremite se za veće preokrete.

Travanj 2016. - Tokom ovog mjeseca poslovni odnosi i ljubavna veza će napredovati. Budite spremni na povećanje zarade.

Svibanj 2015.- Ovo je mjesec sjajnog poslovnog napretka. Iskoristite najbolje što možete prilike koje će vam se ukazati.

Lipanj 2016. - Sve će ispasti upravo onako kako želite. Pripremite se za poslovna putovanja. Ljubavni život može biti malo dosadan.

Srpanj 2016. - Očekujte napredak u karijeri i nova saznanja. Retrogradni Merkur može utjecati na vaše zdravlje pošto je Merkur vladar vašeg znaka.

Kolovoz 2016. - Najveću moć koncentracije i jasnoću misli imati ćete u ovome mjesecu. Nemojte dopustiti da obiteljski problemi utječu na vašu koncentraciju.

Rujan 2016. - Mogli bi upoznati srodnu dušu. Naučite se opustiti. Vaše financije će biti bolje.

Listopad 2016. - Odlična zarada i financijska stabilnost očekuje vas u ovom mjesecu. Povoljno je vrijeme za ponovno uspostavljanje kontakta sa rodbinom i sa prijateljima, sa kojima ste se udaljili ili ste izgubili kontakt.

Studeni 2016. - Retrogradan Merkur može otežati komunikaciju. Povoljno je vrijeme za Djevice koje planiraju trudnoću.

Prosinac 2016. - Traži se od vas da više pažnje usmjerite na svoje zdravlje. Obiteljski problemi će isto tako zahtijevati više vašeg vremena. Povoljno je vrijeme za odlazak na odmor i putovanja.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:22 pm

HOROSKOP VAGA 2016.Vage trebaju iskoristiti svoje kreativne sposobnosti kako bi osmislili strategiju za izgradnju sigurnije budućnosti kroz 2016. godinu. Morate odlučiti što to želite ostvariti u svom životu i samopouzdano djelovati. Sa vizijom jasnog cilja automatski ćete biti samopouzdaniji i to će vam pomoći da proširite svoj društveni krug. Ove godine obitelj će imati najvažniju ulogu u vašem životu. Biti ćete puni energije i sudjelovati ćete u obiteljskim aktivnostima i društvenim događanjima.

LJUBAV


Tokom 2016. godine biti ćete strastveni, magnetično privlačni i romantični. Rujan je najbolji period za ulazak u novu vezu koja će drastično promjeniti vaš ljubavni život. Nestabilne veze suočiti će se sa teškim trenucima i neke od takvih veza će biti prekinute. Vaš ljubavni život postaje stabilniji i bolji nakon listopada. Bračni parovi mogu planirati proširenje obitelji ove godine.

KARIJERA


2016. godina povoljna je za nove projekte. Morate se istaknuti i biti samopouzdaniji u aktivnostima koje poduzimate u nastojanju da ostvarite svoje zacrtane ciljeve. Mogli bi se suočiti sa preprekama i otporom od nekih radnih kolega, ali sa druge strane biti će onih koji će vas podržavati od srca. U poslu morate biti uvjerljivi kako bi pobijedili konkurenciju. Važne poslovne odluke donosite u drugom djelu 2016. godine. Savjetujemo da odluke ne donosite naglo, nego promišljeno i uzmite si vremena koliko vam treba prije nego što donesete konačnu odluku.

NOVAC


Zahvaljujući Jupiteru ove godine možete poboljšati svoju financijsku situaciju, pomaže vam kod odluka o sigurnijim ulaganjima i kod dugoročnog planiranja. Odlično ćete zarađivati i moći ćete riješiti preostala dugovanja. Kraj godine povoljan je za imovinska pitanja. Koncentrirajte se na to da osigurate vašu financijsku situaciju za budućnost. Rješavanjem nepotrebnih troškova postižete veću stabilnost. Ulagati ćete u kuću, posebno u estetski dio što će povećati vrijednost imovine.

ZDRAVLJE


Tokom 2016. godine očekujte dobru fizičku kondiciju. Imati ćete puno prilika da uživate u životu. Ipak, emotivno ćete biti dosta promjenjivi. Pomoći će ako više odmarate. Između travnja i srpnja očekujte nestabilnost i dvojbe. Rujan donosi više stabilnosti.

OBITELJ


Kada se radi o obitelji, držite se pravila ˝oprosti i zaboravi˝.


Rođeni od 22. rujna do 1. listopada


Tokom 2016. godine usmjeriti ćete svoju energiju u usavršavanje i postizanje što boljih rezultata. Od velike pomoći biti će dobra koncentracija, samokontrola i utjecaj Saturna koji donosi upornost pri postizanju većih ciljeva i očekivanja. Uspješno ćete poboljšati stare odnose. Učite na greškama iz prijašnjih iskustva kako bi vaša budućnost bila bolja.

Rođeni od 2. do 8. listopada


Položaj planeta pomoći će vam da se aktivirate i razbijete rutinu te da ostvarite značajne promjene u vašem životu tokom 2016. godine. Morate prepoznati sve što vas sprječava da napredujete i razmisliti o novom pristupu i načinima kako bi izašli iz rutine. Vjerovatno se razlozi kriju u nizu okolnosti ili u raznim sumnjama koje ste imali. Ako želite napredovati nadjačajte ili ignorirajte te sumnje. Držanje za stare ideje ili osobe koje vas u životu ne podržavaju otežati će napredak i loše ćete se osjećati i dalje. Nemojte bježati od stvarnosti, nego se ohrabrite i poduzmite potrebne korake.

Rođeni od 7. do 11. listopada


U ovoj godini posvetiti ćete se duhovnom radu na sebi što će povećati vašu svijest o sebi i drugima, ali može doći do zavaravanja i vjerovanja u stvari koje ne postoje. U nastojanju da pomognete i spasite nekoga mogli bi loše završiti, čak kao žrtva. Biti ćete skloni upuštanju u dobrotvorne i vjerske aktivnosti koje će vam donijeti veliko zadovoljstvo. Miran um vodi vas prema kreativnim aktivnostima. Imati ćete potrebu da oprostite svim ljudima, uključujući i sebe, zbog veće svjesnosti.

Rođeni od 12. do 17. lipnja


Vrijeme je da otkrijete dio sebe koji je bio sakriven.Radi se o vašim do sada neotkrivenim sposobnostima. Koncentrirajte se na stvari koje potiču vaš razvoj i koje vam donose zadovoljstvo. Ne upuštajte se u aktivnosti koje vam ne donose nikakvu korist ili zadovoljstvo. Tokom 2016. godine poradite na svom znanju u svrhu poboljšanja stručnosti za određeno polje koje vas zanima. Neka vam odnos sa voljenom osobom bude prioritet i uspostava mirnijeg i harmoničnijeg obiteljskog života.

Rođeni od 18. do 22. lipnja


Koncentrirajte se na osnovne i najvažnije stvari tokom 2016. godine. Ovo je vrijeme u kojem ćete moći puno ostvariti na način da svoju energiju usmjerite na ono što vam je važno, na eliminiranje svega što vam više ne treba ili se više ne uklapa u vaš napredak, uz ispravke u nekim vašim postupcima i načinima djelovanja. Prije nego krenete u nešto novo, razmotrite sve detaljno i budite svjesni odgovornosti koja s tim dolazi.

MJESEČNI HOROSKOP

Siječanj 2016. - Povoljan mjesec za poboljšanje vaših vještina i za uživanje u onom što najviše volite raditi.

Veljača 2016. - Dosežete vrhunac na polju posla. Odnosi sa roditeljima biti će odlični.

Ožujak 2016. - Brinete oko novca, ljubavi, posla i odnosa sa drugima. Počnite meditirati.

Travanj 2016. - Pokušati ćete uskladiti poslovni i obiteljski život. Dva puta promislite prije nego što potrošite novac na skupocjene stvari.

Svibanj 2015.- Morati ćete se više posvetiti profesionalnom polju. Odreknite se loših navika. Moguća su putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem.

Lipanj 2016. - Vrijeme napretka u karijeri i mogućnost za ostvarenje bolje zarade. Ne ulazite u dramatične situacije u vezi.

Srpanj 2016. - Razmišljati ćete o poslovnim obavezama. Ako ste sami upoznati ćete novu ljubav. Nije povoljno vrijeme za vjenčanja jer je Merkur retrogradan.

Kolovoz 2016. - Povoljno je vrijeme za preuzimanje inicijative u poslu, za timski rad i grupne aktivnosti i za romantične veze.

Rujan 2016. - Više se posvećujete roditeljima i djeci. Financijska situacija je stabilna. Odnos sa voljenom osobom je strastveniji.

Listopad 2016. - Neočekivana sreća i dobit na financijskom polju.

Studeni 2016. - Povoljan mjesec za brzu zaradu. Povoljno je vrijeme za kupnju auta ili kuće.

Prosinac 2016. - Povoljan mjesec za postavljanje novih ciljeva i učenje novih vještina. I nemojte se iznenaditi ako se baš sada zaljubite.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:23 pm

HOROSKOP ŠKORPION 2016.Ove godine puno toga ćete ostvariti na privatnom planu. Promjene koje donose napredak u željenom smjeru moći ćete pokrenuti uz pomoć povoljnih okolnosti. U potpunosti ćete uživati u životu. Drugi dio godine donosi vam ozbiljne izazove. Nakon pomne analize morati ćete donijeti važne odluke. Poboljšanje životnih okolnosti zahtijevati će vaše vrijeme i naporan rad.

LJUBAV


Između veljače i svibnja imati ćete značajnih promjena u vašem ljubavnom životu. Morate kontrolirati situaciju. Budite strpljivi u drugom djelu 2016. godine, ali držite se svih zamisli. Tokom čitave godine očekujte puno strasti i izazova u ljubavi.

KARIJERA


Poduzetnici ne bi trebali nametati svoje ideje suradnicima. Dogovori se moraju ostvariti kroz suradnju i mora se postići kompromis. Razmislite o poboljšanju svog znanja i vještina tokom 2016. godine.  Između travnja i rujna veći su izgledi za promaknuća i poslovna putovanja.

NOVAC


Postojeće financijske probleme ćete riješiti zahvaljujući samopouzdanju i svojim vještinama. Od lipnja 2016. godine financijska situacija je stabilna i moći ćete uložiti u nešto što će vam se vratiti ili uštedjeti. U rješavanju problema mogu vam pomoći i financijski savjetnici.

ZDRAVLJE


Biti ćete vitalni i puni energije do lipnja. Kako bi održali dobro stanje ograničite svoje aktivnosti. U suprotnom, vaše će zdravlje biti osjetljivo u drugom djelu godine.

OBITELJ


Posvetite se odnosu sa roditeljima i budite im podrška. Zaboravite na sva prijašnja neslaganja i krenite dalje.

Rođeni od 23. listopada do 1. studenog


Bili ste emotivno ovisni o svojoj obitelji i od njih ste tražili podršku. Vrijeme je da razmotrite odnos i razvijete unutarnju snagu tokom 2016. godine. Tako ćete napredovati i donositi odluke slobodnije. Biti ćete spremni preuzeti više obaveza i uspješno ćete ih dovršiti. Budući da će to zahtijevati vašu koncentraciju, morati ćete odrediti prioritete kako bi što više uspjeli ostvariti i kako bi bili spremni na veće izazove.

Rođeni od 1. do 7. studenog


Ove godine krećete prema usponu i imati ćete puno kreativnih ideja. Slušajte svoj unutarnji glas. Velika domišljatost i jedinstvene ideje omogućuju vam da svoje snove ostvarite. Pomoći će vam intuicija i inovativnost.

Rođeni od 6. do 10. studenog


2016. godina vrijeme je duhovnog rada i povećanju samosvijesti što će se vidjeti kroz vaše djelovanje. Umjetnici će napredovati, uz snažnu maštu i kreativnost stvoriti ćete posebna djela. Oprostiti ćete drugima i sebi prijašnje greške. Uz rad na sebi i duhovni razvoj ukloniti ćete bol iz svog života.

Rođeni od 11. do 16. studenog


Ove godine spoznati ćete pravu svrhu i značenje života, osvrnuti se na svoju unutrašnjost i prema duhovnom razvoju. Položaj planeta pomoći će vam da ostvarite veće životne promjene a rezultati će biti sjajni. Osjećati ćete se preporođeno nakon oslobađanja tereta koji ste prethodnih godina nosili. Imate sve mogućnosti da započnete život iznova i ako iskoristite povoljne okolnosti izgraditi ćete predivnu osobnost.

Rođeni od 16. do 23. studenog


Proučavati ćete sve što ste naučili kroz prethodna iskustva i sagledati ćete kako je to utjecalo na vaš život. Budite spremni na težak rad i na dovršavanje svega što se povlačilo duže vremena kako bi mogli krenuti dalje zadovoljniji. Ako želite nadahnuti druge svojim primjerom, ovo je pravo vrijeme za to.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Pred vama je dosta prepreka. Možda ćete imati posla sa teškim karakterima bilo da se radi o nadređenim osobama, neposlušnom djecom ili tvrdoglavim partnerom.

Veljača 2016. - Savjetujemo da uložite više truda i rada kako bi postigli željene rezultate. Stvari se mogu činiti bezuspješne, no na kraju će sve ispasti kako treba. Ne odustajte!

Ožujak 2016. - Promjene na poslovnom planu. Do bolje zarade teže dolazite i teže ostvarujete emotivnu stabilnost.

Travanj 2016. - Posvećujete se obitelji i ljubavnom životu. Pobrinite se za svoje zdravlje, budite fizički aktivni i ako treba prikladnom dijetom.

Svibanj 2015.- Budite jaki mentalno i emotivno. Novčana situacija sada je dobra. Pobrinite se za svoje zdravlje, posebno žene.

Lipanj 2016. - Poslovna situacija je iscrpljujuća. Povoljan je mjesec za trudnoću.

Srpanj 2016. - Na poslu budite ljubazni. Nemojte dopustiti da se zbog nervoze i tjeskobe naruši vaše zdravlje.

Kolovoz 2016. - Odličan mjesec za sve profesionalne odluke.

Rujan 2016. - Nastupaju dramatične promjene u vašem životu. Nemojte biti sumnjičavi i kritični prema svemu što vam se u životu događa nego se naučite opustiti i uživati.

Listopad 2016. - Odličan mjesec! Iskoristite povoljne okolnosti. Bilo da se radi o ljubavi ili novcu, ovo je mjesec kada se dobre stvari događaju vama.

Studeni 2016. - Ugodan i ispunjavajuć mjesec u kojem ćete uživati. Sve što dodirnete pretvara se u zlato!

Prosinac 2016. - Mogući su nesporazumi unutar obitelji. Ljubavni život, novčana situacija i zdravstveno stanje stabilni su.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:24 pm

HOROSKOP STRIJELAC 2016.Kroz 2016. godinu očekujte promjene. Težiti ćete napretku na osobnom planu i položaj planeta daruje vam puno mogućnosti za to. Stvoriti ćete temelje za daljnji napredak. Odnosi u vašem životu zahtijevaju temeljitu analizu i morati ćete donijeti neke teže odluke. Nastavlja se iscrpljujući tempo sve do travnja kada će sve teći nešto sporije i kada ćete uživati u dobrim rezultatima prijašnjeg truda i rada.

LJUBAV


Veze i ljubavni život biti će turbulentne tokom 2016. godine. Suzdržite se od dominiranja u vezi. Romantičnost u kombinaciji sa jakom strasti poboljšati će vaš odnos. Ako je odnos sa voljenom osobom napet, nemojte planirati trudnoću.

KARIJERA


Posao će biti u prvom planu tokom 2016. godine. Poradite na poboljšanju vaših profesionalnih vještina i završite sve započete poslove. Suradnja sa radnim kolegama od velike je važnosti za postizanje vašeg uspjeha. Nakon travnja trebali bi usporiti i više odmarati. To je vrijeme kada trebate razmotriti sve do sada i odrediti sljedeće korake i prilagoditi se promjenama.

NOVAC


Financijska situacija je odlična tokom 2016. godine, ali morate biti umjereni sa troškovima. Tokom travnja razmotrite postojeću financijsku situaciju i srežite nepotrebne troškove. Neki će vas nagovarati na kupnju skupocjenih predmeta i trebali bi se udaljiti od tih osoba. 2016. godina povoljna je  za investicije, ali ne ulazite u bilo kakva nagađanja ili rizik.

ZDRAVLJE


Prvi dio 2016. godine biti će energičan i naporan i teško da ćete naći vremena za opuštanje. Oko travnja očekujte lakšu situaciju i imati ćete vremena za putovanja, opuštanje, odmor i zabavu.

OBITELJ


Potrudite se kako bi ostvarili što bolje i harmoničnije odnose sa voljenom osobom i sa djecom. Ako želite ostvariti ozbiljnije promjene u obitelji, to možete ostvariti u drugom djelu godine.

Rođeni od 22. do 30. studenog


Saturn vam pomaže da povećate svoje znanje koje ćete moći iskoristiti i pomoći drugima. Poslovna putovanja pomoći će vam da proširite tržište i ostvariti ćete odlične dogovore za suradnju za dalju budućnost. Jupiter vam pomaže da jasnije vidite sve oko sebe. Moći ćete ostvariti nevjerojatan napredak preuzimajući veće projekte koje ćete uspješno i dovršiti. Istaknuti ćete se u društvu i sklopiti vrijedna nova prijateljstva.

Rođeni od 1. do 7. prosinca


Imati ćete potpuno nov pogled na stvari i spremni ste prihvatiti i provesti u djelo nove ideje. Slušajte što vam srce govori i ako provedete te ideje u djelo, postići ćete izvanredne rezultate. Osjećati ćete lakoću i slobodu ako uklonite neke zastarjele ideje i prilagodite se novim načinima koji donose napredak. Uspjeh postignut kroz nove projekte povećati će i vaš entuzijazam.

Rođeni od 6. do 10. prosinca


Povezati ćete se sa svojim unutarnjim svijetom što će povećati vašu svijest. Duhovnost postaje dio vaše svakodnevnice i razviti ćete svoju filozofiju života. Vaša kreativnost i mašta biti će obogaćeni. Upustiti ćete se u dobrotvoran rad. Svoju energiju usmjerite za pomoć onima kojima zaista i treba.

Rođeni od 11. do 16. prosinca


Promjene u osobnosti su neizbježne. Zađite unutar sebe ili se posvetite meditaciji kako bi upoznali pravog sebe. Na tom putu duhovnog i samospoznaje nestati će mnoge slabosti ili ćete slabosti pretvoriti u prednosti.

Rođeni od 17. do 22. prosinca


Opustiti ćete se i pokazati pravog sebe svijetu oko vas. Položaj planeta biti će vam od pomoći u potrazi za novim mogućnostima i prihvatite sve što dolazi sa pozitivnim stavom kao i kada te mogućnosti postanu stvarne.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Ovo je teško vrijeme za Strijelce. Morati ćete puno više raditi nego inače kako bi postigli dobre rezultate.

Veljača 2016. - Planirati ćete ono što želite ostvariti u budućnosti. Nemojte gubiti nadu ili prestati sanjati. Dajte sve od sebe kako bi se približili ostvarenju svojih snova.

Ožujak 2016. - Najviše vremena posvetiti ćete druženju sa obitelji. Ovaj mjesec nemojte donositi nikakve važne poslovne odluke. Alternativne terapije biti će od pomoći.

Travanj 2016. - Očekujte poteškoće na svim poljima. Financijska situacija biti će bolja nego što očekujete. Pobrinite se za svoje zdravlje.

Svibanj 2015.- Biti ćete zahtjevni, ali istovremeno dragi ljudima oko vas. Pokušajte se više odmarati.

Lipanj 2016. - Na putovanju u inozemstvo mogli bi upoznati novu ljubav. Odličan je mjesec za posao pa se koncentrirajte na ono što želite postići.

Srpanj 2016. - Zbog retrogradnih planeta u ovom mjesecu ne očekujte puno rezultata.

Kolovoz 2016. - Posvetite se karijeri. U ljubavi istaknuta je fizička privlačnost prije nego romantika.

Rujan 2016. - Puno drame unutar obitelji. Odnosi prolaze veliko iskušenje.

Listopad 2016. - Ovo je mjesec druženja i prijateljstva, te duhovnog napretka.

Studeni 2016. - Duhovnost je u prvom planu a ljubav i posao stagniraju.

Prosinac 2016. - Odličan mjesec u kojem možete očekivati sjajno stanje u ljubavi, poslu i financijama.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:25 pm

HOROSKOP JARAC 2016.Razmišljati ćete i definirati precizno ciljeve koje želite ostvariti i biti ćete spremni poduzeti potrebne korake kako bi ih ostvarili tokom 2016. godine. Ono što nedostaje kao i nove vještine naučiti ćete. Isto tako, potrebno je provjeriti sve one informacije do kojih dođete.  Ako postoje odnosi koji vas sprječavaju na putu do uspjeha, budite spremni prekinuti ta prijateljstva. Svoje misli izražavajte jasno i otvoreno i oslobodite se emotivnog tereta kojeg ste nosili do sada.Uz pomoć Jupitera koji vam donosi nove mogućnosti i definiranje ciljeva ostvariti ćete uspjeh.

LJUBAV


2016. godina je obećavajuća za ljubav.  Stvari će se brzo razvijati već od samog početka godine bez puno truda s vaše strane. Prepustite se događanjima i uživajte. Biti će puno mogućnosti za ulazak u vezu tokom godine. Veljača je povoljna za uklanjanje svih prepreka. Kroz lipanj ćete formirati ozbiljnu i kvalitetnu vezu. Isto tako, to je povoljan mjesec za trudnoću.

KARIJERA


Morate se koncentrirati na emotivnu stabilnost i harmonične odnose sa radnim kolegama i sa nadređenima ove godine. Možete se izboriti za bolji položaj na poslu. Ignorirajte manje neprilike uzrokovane od drugih i ostanite sabrani pri suočavanju sa poteškoćama na poslu. Budite svjesni svojih sposobnosti i mogućnosti.

NOVAC


Morate dobro upravljati svojim financijama, poraditi na strategiji ulaganja, troškova i štednje u periodu od svibnja do listopada. Ako treba, promijenite svoje planove tokom ovog perioda. Kroz zadnja dva mjeseca u 2016. godini očekujte povećanje prihoda i tada ćete moći više uštedjeti. Nemojte dopustiti da vaše emocije utječu na vaše razmišljanje kada se radi odlukama koje ćete donositi vezano za novac. Obitelj će vam biti podrška.

ZDRAVLJE


U prvom djelu godine vaše zdravlje i vitalnost biti će odlično. Ipak vaša okupiranost poslom i profesionalnim ciljevima zahtijevati će jako puno energije i sabranosti. Od travnja bi se trebali više opuštati i odmarati. Pomoći vam može prikladna dijeta i bavljenje kreativnom umjetnosti.

OBITELJ


Obitelj će biti izvor sreće i zadovoljstva i najsretniji ćete biti u obiteljskom okruženju.

Rođeni od 23. do 29. prosinca


Morate donijeti važne odluke kako bi napredovali. Razmislite o onome što vam je važno u životu i prihvatite pomoć suradnika kako bi dovršili projekte. Tokom 2016. godine vaš trud biti će usmjeren prema postizanju većeg samopouzdanja. Morate sagledati pozitivno i negativno, odbaciti što vam više ne treba i poraditi na pozitivnom za vas. Vrijeme je da otpustite sve ono što vam više ne služi.

Rođeni od 30. prosinca do 5. siječnja


Neočekivani događaji pojaviti će se kao prepreka napredovanju, dodatno uz tvrdoglavost kojoj ćete biti skloni. Razmislite o tome što želite ostvariti i pokušajte poraditi na sebi i na promjenama kako bi vam bilo bolje. Nove ideje dolaze kroz vaše instinkte i moći ćete ih pretočiti u stvarnost. Pripazite na način na koji se izražavate i odnosite prema drugima.

Rođeni od 4. do 9. siječnja


Biti ćete zainteresirani za sve što se oko vas događa tokom ove godine. Dojmovi koje ćete steći tako mogu donijeti iluzije i krive predodžbe. Koncentrirajte se na podizanje svijesti i na duhovne vrijednosti. To će vam pomoći pri otkrivanju vaših kreativnih talenta. Budite otvoreni za nove ideje i nemojte biti tvrdoglavi, jer jedino tako možete napredovati.

Rođeni od 9. do 14. siječnja


Napredak u životu ostvarujete uz pomoć planeta koje su vam naklonjene uz dodatan nivo energije. Vrijeme je da prevladate prijašnje traume i osjećaj krivnje, jer to su prepreke vašem napretku. Postanite svjesni unutarnje snage koju imate.  Oslonite se na sebe, budite samopouzdani i puno toga možete ostvariti.

Rođeni od 5. do 20. siječnja


Utjecaj Saturna biti će najistaknutiji u siječnju i veljači te u rujnu i listopadu. Važno je da odredite svoje prioritete u životu kao i ciljeve koje želite ostvariti. Svoje aktivnosti svedite na pravu mjeru i ne pretjerujte u ničemu. Ne miješajte se u živote drugih ljudi nego se posvetite poboljšanju svog života.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Ulazak u novu životnu fazu, sretne okolnosti. Nije povoljno vrijeme za velike životne odluke.

Veljača 2016. - Mjesec planiranja budućih ciljeva i aktivnosti.

Ožujak 2016. - Ne ulazite u nikakav rizik. Posvetite se sebi.

Travanj 2016. - Vrijeme kada se morate više opuštati i odmarati. Posvetite se vježbanju.

Svibanj 2015.- Morati ćete riješiti neke obiteljske probleme.

Lipanj 2016. - Povoljno vrijeme za čišćenje organizma, dijetu i brigu o svom zdravlju.

Srpanj 2016. - Pripazite na financijsko stanje, razmislite kako možete bolje upravljati novcem.

Kolovoz 2016. - Odličan mjesec za ljubav.

Rujan 2016. - Napredak u poslu i karijeri.

Listopad 2016. - Mjesec koji donosi prosperitet.

Studeni 2016. - Nemojte se prepustiti egu i budite obazrivi prema drugima.

Prosinac 2016. - Najbolji mjesec u godini, ništa vas ne može spriječiti u daljnjem napredovanju.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:26 pm

HOROSKOP VODENJAK 2016.2016. godina odlična je za nova poznanstva i za formiranje novih odnosa. Biti ćete skloni kritikama i prigovaranjima što vam neće pomoći u karijeri. U provedbi planova i rada na projektima morati ćete proći i kroz najmanje detalje. Morate postići ravnotežu kroz odnose sa drugima, budući da ćete biti skloni promjenjivom raspoloženju. Ovo je vrijeme kreativnosti u vašem poslu i budite spremni promjeniti zastarjele ideje.

LJUBAV


Odnos parova biti će harmoničan između ožujka i srpnja 2016. godine. Razvoj ljubavnih odnosa, posebno novih očekujte između kolovoza i listopada. Važne odluke u vezama i odluku o trudnoći najbolje je donijeti tokom prosinca 2016. Oni koji su sami imati će prilike za izlaske, druženja i ulazak u novu vezu, ponajviše u prosincu 2016. godine.

KARIJERA


Ovo je idealna godina za ulazak u nove projekte i poslove. Imati ćete povoljne okolnosti i pomoć drugih. Do lipnja će biti vidljivi rezultati vaših djelovanja. Biti ćete samopouzdaniji u poslu. Nemojte ignorirati zakone pri provedbi vaših planova u djelo. Prijašnji društveni odnosi pomoći će vam oko neriješenih projekata.

NOVAC


Prvi dio godine povoljan je za rješavanje i poboljšanje financijskog stanja. Tokom travnja i svibnja pripazite na troškove. U lipnju se situacija ponovno popravlja. Razradite dobar financijski plan i svedite u ravnotežu prihode i troškove do kraja godine. Troškovi na luksuzne stvari tokom  2016. godine su izgledni, zato pripazite na što trošite svoj novac.

ZDRAVLJE


Između travnja i listopada ulagati ćete puno energije u posao i profesionalne ciljeve. Dovoljno izdržljivi uspješno će se nositi sa stresom, dok drugi mogu patiti od nervoze i razdražljivosti. Uspostavite ravnotežu između napornog posla i potrebnog odmora kako bi očuvali svoje zdravlje. Meditacija će biti od velike pomoći.

OBITELJ


Obiteljski odnosi biti će odlični, posebno odnos sa djecom. U ovoj godini možete planirati prinovu.

Rođeni od 21. do 28. siječnja


Izgraditi ćete jake temelje za nadolazeće godine. Tokom ovog perioda istaknut je utjecaj Jupitera i Saturna. Saturn simbolizira koncentraciju, red i zrelost. Jupiter sa druge strane ukazuje na bijeg od rutine i ulazak u nova područja. Posvetite se radu na sebi, kako bi ostvarili i istaknuli svoje talente ovisno o situaciji. Sve što vam više ne koristi i zadržava vas od napretka otpustite i ostavite iza sebe. Imajte hrabrosti za ulazak u nešto novo i za promjene i ostvariti ćete napredak u svom životu.

Rođeni od 29. siječnja do 4. veljače


Ove godine biti ćete primorani ostvariti radikalne promjene u svom karakteru. Vaša intuicija će biti jaka tokom 2016. godine i voditi će vas prema ostvarenju vaših snova i vizija. Pomoći će vam da otkrijete što istinski želite i povezati ćete se sa samim sobom. Izgraditi ćete čvrste spone sa prijateljima i sa članovima obitelji. Budite samopouzdani i nemojte dvojiti oko pokazivanja svoje jedinstvenosti.

Rođeni od 3. do 7. veljače


Vaša spoznaja o samom sebi pomoći će vam da pokažete svoje talente tokom 2016. godine. Budući da ćete postati svjesniji sebe i svega oko sebe, svakodnevni događaji će poprimiti posve novi smisao. Slijedit ćete svoj unutarnji glas i na temelju toga donositi odluke i djelovati što će poboljšati kvalitetu vašeg života. Više nećete imati potrebu kao prije za materijalnim stvarima i to će olakšati vaš život.

Rođeni od 8. do 13. veljače


Tokom 2016. godine imati ćete potrebu potražiti duhovno vodstvo kako bi ostvarili promjene u osobnosti. Samosvijest će biti razvijena i izaći ćete iz starih trauma. To će pomoći da spoznate i pokažete svoje prave sposobnosti. Spremno otpustite sve što vam ne koristi i posvetite se onom što vas nadahnjuje i potiče da ostvarite svoje želje.

Rođeni od 14. do 19. veljače


Osvrt na prošlost i prijašnja iskustva pomoći će vam da odredite novi smjer kojim želite ići. Prije no što odredite nove ciljeve morate spoznati što je utjecalo na vaše prijašnje odluke. Postanite dio grupe koja se bavi duhovnošću ili potražite duhovnog učitelja kako bi postigli harmoničniji, mirniji i sretniji život.

Mjesečni horoskop za 2016

Siječanj 2016. - Emotivno dosta težak mjesec, ali imati ćete sreće sa financijama.

Veljača 2016. - U vezama naglašena strast i brižnost koju do sada niste iskusili.

Ožujak 2016. - Biti ćete neodoljivi i šarmantni. Rodbinski odnosi mogu biti nategnuti.

Travanj 2016. - Ulaganje truda za postizanje veće stabilnosti na poslu. Pobrinite se za svoje zdravlje.

Svibanj 2015.- Financijski nestabilan mjesec zbog previše troškova.

Lipanj 2016. - Poradite na poboljšanju društvenih vještina. Moguće su ljubavne afere u poslovnom okruženju.

Srpanj 2016. - Odnos sa voljenom osobom je odličan. Odnosi sa obitelji su dobri, ali pobrinite se za svoje zdravlje.

Kolovoz 2016. - Najviše ćete se posvetiti obiteljskom životu.

Rujan 2016. - Mjesec u kojem ćete imati većih promjena. Poslovna putovanja mogu biti odgođena. Neće vam sve ići od ruke.

Listopad 2016. - Poboljšanje na poslovnom planu. Mogućnost napretka u poslu ili povećanja plaće.

Studeni 2016. - Istaknuta su društvena događanja. Ovo je povoljan mjesec za vjenčanja.

Prosinac 2016. - Vaši snovi se ostvaruju. Novac nije najvažniji, nego vaša sreća.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Гостин on Пет Дек 04, 2015 11:27 pm

HOROSKOP RIBE 2016

Godina 2016. donosi vam puno novih prilika za napredak. Ovisi o vama hoćete li iskoristiti te prilike. Biti ćete realističnijeg pogleda i vaša kreativnost morati će pričekati. Vaše ideje iz prethodnih godina sada će biti pretvorene u stvarnost i biti ćete zadovoljni onim što ćete postići. Značajan napredak biti će postignut zahvaljujući vašoj unutarnjoj snazi koju ste gradili. Morati ćete dobro odabrati koje prilike odgovaraju vašim željama budući da ćete ih dosta imati u ovoj godini. Posvetite se onim projektima koje ćete moći dovršiti.

LJUBAV


Svi nagomilani problemi tokom prethodnih godina u  2016. godini će nestati. Ulazak u nove veze ostvariti će se između ožujka i lipnja. Ljubavni život donosi puno zadovoljstva i za one koji su u vezi i za one koji će tek ući u vezu. Odnos u dugim vezama može biti narušen između rujna i studenog, ali budite uz partnera i tada ne donosite veće odluke. Bračni odnosi bit će bolji i strastveniji kroz ovu godinu.

KARIJERA


Ovo je povoljna godina za pokretanje novih poslova, novih projekata i za širenje postojećeg posla. Razriješite sve dvojbe i provedite odluke.Temeljito proučite projekte prije nego krenete, posebno prije svibnja. Osobe koje se bave s nekim oblikom umjetnosti ostvariti će sjajne rezultate i postati na neki način poznati i slavni. Uspjeh, kao rezultat vaših nastojanja očekujte u zadnjem dijelu godine.

NOVAC


Financijska situacija tokom godine je jako dobra i dobro ćete upravljati sa novcem. Na početku godine se suzdržite od pretjeranog i nepotrebnog trošenja. Dovoljno ćete zarađivati da bi uspjeli riješiti dugove oko lipnja. Kraj godine je najbolji period za ulaganja i za razradu nove metode kako bi poboljšali svoju zaradu.

ZDRAVLJE


Odlično zdravlje pratiti će vas tokom 2016. godine. Između travnja i rujna emotivni problemi mogu narušiti vaše zdravlje.

OBITELJ


Odnos sa voljenom osobom i sa obitelji biti će mirniji i harmoničan.

Rođeni od 20. do 27 veljače


2016. godina odlična je za rad na sebi uz pomoć duhovnog učitelja. Razmislite o novoj strategiji i iskoristite svoja prijašnja iskustva, posebno kroz razne prepreke i poteškoće kako bi napredovali u životu. Prvi dio godine biti će uzbudljiv, posebno kroz istraživanje novog područja i duhovnog rada na sebi te podizanja svijesti.

Rođeni od 28. veljače do 5. ožujka


Povoljno je vrijeme za razrješavanje svega što vam ne koristi, posebno nekih nepoželjnih navika te buđenje  svojih instikata. To će vam pomoći pri postizanju željenih ciljeva i boljih rezultata. Poteškoća će biti manje. Uz pomoć mašte koja je potaknuta podizanjem svijesti i uz pomoć kreativnih talenata istaknuti ćete se. Ostvariti ćete nevjerojatan uspjeh. Oni koji se bave nekim oblikom umjetnosti steći će popularnost.

Rođeni od 4. do 8. ožujka


Uz pomoć planeta ostvarujete uspjeh kombinirajući svoju fizičku i duhovnu snagu. Duhovne spoznaje učiniti će život harmoničniji i lakše ćete ostvarivati željene rezultate. Mašta i kreativnost su istaknute tokom 2016. godine. Umjetnici ostvaruju poseban uspjeh. Vaš interes biti će usmjeren i prema određenim društvenim događanjima.

Rođeni od 9. do 14. ožujka


Tokom 2016. godine otpustiti ćete sve što vam više ne koristi ili ne donosi zadovoljstvo i dok to činite nemojte osjećati krivnju. Sreća će vam biti naklonjena, ali pokrenite svoju unutarnju snagu. Nakupljene frustracije zbog problema u prošlosti moraju se izbaciti iz uma, jer jedino tak možete izgraditi bolju i sretniju budućnost.

Rođeni od 15. do 21. ožujka


Prvih šest mjeseci u 2016. godini iskoristite za rad na sebi, za stvaranje novih temelja zahvaljujući prijašnjim spoznajama i boljem razumijevanju situacije. Ako težite napretku tokom ove godine suočiti ćete se sa privremenim poteškoćama, ali ne dopustite da vas te poteškoće zaustave na putu napretka.

MJESEČNI HOROSKOP

Siječanj 2016. - Savjetujemo da se posvetite obitelji i opuštanju te skupite snagu za aktivnosti u narednim mjesecima.

Veljača 2016. - Planirajte aktivnosti za mjesece koji dolaze. Očekujte promjene na poslu. Retrogradan Merkur donosi poteškoće u ljubavnom životu.

Ožujak 2016. - Vrlo zbunjujuć mjesec. Ugodite si masažom ili nađite drugi način da se opustite.

Travanj 2016. - Venera utječe na vaš ljubavni život a kroz financije očekujte stabilnost.

Svibanj 2015.- Odličan mjesec za zaradu. Oni koji su sami nalaze novu ljubav kroz društvena događanja.

Lipanj 2016. - Trebati će vam pomoć drugih ljudi kako bi napredovali u karijeri.

Srpanj 2016. - Budite društveni i komunikativni kako bi se vaš naporan rad isplatio. Doći ćete do brze zarade zahvaljujući novootkrivenim metodama.

Kolovoz 2016. - Vrijeme ljubavi i avantura. Pazite kako se ponašate kako vam se ne bi vratilo.

Rujan 2016. - Mjesec promjena i uzbuđenja. Očekujte borbu za ostvarenje ciljeva.

Listopad 2016. - Ovo je početak dobre faze u poslu i profesionalnom životu. Napravite dobar plan za svoje financije ovaj mjesec.

Studeni 2016. - Povoljan mjesec za putovanja i za promaknuća na poslu. Ovo je povoljno vrijeme za odlazak na medeni mjesec i za planiranje trudnoće.

Prosinac 2016. - Puni ste energije i dobrog ste zdravlja. Odlično je stanje sa financijama i sa poslom. Pripremite se na ljubavne avanture.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

IDNINA Empty Re: IDNINA

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот