Бугарите се словени

Страна 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 2:05 am

Ке спиjам срекен од смеjа, благодарам ти андреj Smile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 2:05 am

Фири напиша:
Андреј напиша:
Не е бисер ... Вистина е ... Провери си ги имињата на народот .... Повеќето завршуваат на оглу во тоа време.... После ослободувањето прва работа на новата влас била прекрстување на немуслиманското население кое имало муслимански имиња ....
Значи Иван Вазов, Христо Ботев и Васил Иванов Кунчев известен како Левски се крстени после осл;ободуванJeтo? Smile))))))))))
Ма какво ослободуванJе ова турско племе плакало и полувината дури се изселило со турците неговите бракJа Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Која ограниченост .... Сега јас треба да ти покажам петорица на оглу ....???
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 2:09 am

Андреј напиша:
Ако било населението словенско, монолитно, ЗАШТО ТРЕБАЛО 20 ГОДИНИ после ослободување за да може да се говори за консолидирана нација ....???

Абе колку сте вие монолитни разделивте се изпокарате се, само дека не се претепавте уштеSmile Словените се монолитни само под здрава рака и држава.Гледай РусиJa инаку ако нема здрава рака каква беше на Тито има секс по словенски или чисто ЕБЕНJе демонстрирано соема неодамна мегjу срби и хравати, сеа мегjу руси и украинциSmile Монолитност, прочитаj го Паисиj бе нема да се задавишSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 2:11 am

Фири напиша:
Андреј напиша:
Ако било населението словенско, монолитно, ЗАШТО ТРЕБАЛО 20 ГОДИНИ после ослободување за да може да се говори за консолидирана нација ....???

Абе колку сте вие монолитни разделивте се изпокарате се, само дека не се претепавте уштеSmile Словените се монолитни само под здрава рака и држава.Гледай РусиJa  инаку ако нема здрава рака каква беше на Тито има секс по словенски или чисто ЕБЕНJе демонстрирано соема неодамна мегjу срби и хравати, сеа мегjу руси и украинциSmile Монолитност, прочитаj го Паисиj бе нема да се задавишSmile

Колку глупости во малку текст .... Ај пак ЗАШТО 20 ГОДИНИ СЕ ФОРИМРАЛА НАЦИЈАТА ако сте биле сите бугари ....???

Вака разбираш ....???
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 2:11 am

Чиче аjде лека нок и пак благоарам дека ми дозволи барем малку да погледнем што навистина ти врие во главатаSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 2:13 am

Фири напиша:Чиче аjде лека нок и пак благоарам дека ми дозволи барем малку да погледнем што навистина ти врие во главатаSmile

Па зар мислиш дека оние цитати ЈАС СУМ ГИ ПИШУВАЛ .... Не бе фири, оди учи... Прочитај нешто друго освен вашата измислена историја.....

Се џилиташ со Паиси и некаква си нација пред француската револуција а сега кога некој напишал дека 20 години после ослободувањет НЕ СТЕ БИЛЕ НАЦИЈА, мене нешто ми вриело во главата.....

Од исток очигледно само сонце и глупости стигаат ....
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 2:22 am

Ај пред да си легнам, уште нешто за таканаречениот татко на бугарската нација, Игнатиев ....

Русоте во средина на деветнаесети век му се смееле на Игнатиев кога говорел за некаков бугарски народ .... Интересно нели ....???

А вие дични словени ама русите не знаеле ....
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 3:40 pm

Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
Немаше шо да си губиш времето со толку постовиSmile Еве таа глупост да беше напишал само па да си збориме за наjголемата придобивка во човечката историjа JУГОСЛОВЕНСКИОТ ПАСОШ Smile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 4:45 pm

И повторно не можеш да објасниш КОЈ МУ СЕ СМЕЕЛ НА ИГНАТИЕВ кога ке спомнел БУГАРСКИ НАРОД ....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 6:07 pm

Па прашаj го ти Игнатиев шо ме замараш со србоманските си идиптизми? Smile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:09 pm

Јазикот на српски ти личи ....???

Па нели сме на историја подфорум бре момак ....

Кој кур бараш тука ....???
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 6:10 pm

Си погрешил темата, тука не зборим за твоите србомански идиотизми и веруванja Smile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:11 pm

Не бе зборуваме за тема која ТИ СИ ЈА ОТВОРИЛ .....

И уште не покажа ДЕКА БУГАРИ СЕ СЛОВЕНИ ....
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 6:14 pm

Покажано е уште во првите постови, тоа дека ти си глуп и го не разбираш е друга тема за коjа се збуни дека е отворенаSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:17 pm

Во првите постови се ТВОИ МИСЛЕЊА ....

Вредат колку и ланскиот снег ....
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:21 pm

Еве Бобчев тврди дека бугарите се или татари или фино-угри ....Да не е и тој ИДИОТ ....???
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:41 pm

Ај да видиме што се говореле САМИ ЗА СЕБЕ ....
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:43 pm

И понатака ....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:44 pm

И ова ....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:45 pm

А и ова .....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:47 pm

Дури и дневниот печат сметал дека СЛАВИЗМОТ Е МИТ .....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:49 pm

А се декларирале и како .....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 6:50 pm

Толку забегувале што и МАКЕДОНЦИТЕ ГИ ПРАВЕЛЕ НЕСЛОВНИ .....

avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Фири on Саб Јан 24, 2015 7:05 pm

Спамираj колку што сакаш се што имам сум кажал во првите постовиSmile

_________________
Андреј напиша: до почетокот на 19 век .... Бугарите си биле само турско племе ... Ништо повече ... ..
avatar
Фири

Број на мислења : 1003
Join date : 2015-01-14

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Андреј on Саб Јан 24, 2015 7:07 pm

Ти си кажал .... Абе ајде ... И сега треба во несвест да паднеме ...

ЈАС НИШТО НЕ СУМ РЕКОЛ ... Ама видиш многу ваши си кажале .... Словени, како да не ....
avatar
Андреј

Број на мислења : 182
Join date : 2015-01-22

Преглед на профилот на членот

Вратете се на почетокот Go down

Re: Бугарите се словени

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 7 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Вратете се на почетокот

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот