В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
+7
Естир
Hamad bim Khalifa
Боко
haskov
хан Ацо
Фири
kiBik
11 posters
Страна 13 of 40
Страна 13 of 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
О благодарам, повеке со модератори и администратори не зборим, ако кажам нешто па не им се допадне сум баниран.
Се праша со коj ке зборим тогаш? Со Ацо, кибик, раjтер и хасков ако реши да доjде Даjте си скаjповите бе или да си направиме една група во феjсбук да не не бришат
Аааа, не! Кай го виде ти тоа?osa напиша:
... za naplata isto kaj nego, odvrzal kese denes ....
kiBik- Број на мислења : 2537
Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
Гостин- Гостин
Фала, Teo! A кај вас дали славите имени денови?Teo напиша:Ej kiBik, cestit imenden, so malo zakasnuvanje... Da ti e vecno imeto...Ti blagodarime za cestitkite za jubilejot na Melnica...Uste ako imame srekja i da dobieme na loto vecerva...Ke mora da doagas...I ti si ucesnik vo uplatata...Ke mora da slavime...
Isto taka im se zablagodaruvam na site koi ni go csestitaa jubilejot i ni posakaa uspeh...
А инаку кај бе да доаѓам? Па нели за Рим зборувавме?!!!!
Pa mora prvo da gi podigneme parite...A jas kolku znam letovi za Rim ima i od Skopje...Taka em ke slavime vo Rim...Em ke dojdes za prv pat vo Makedonija...
PS. Sekako deka slavime imendeni...
PS. Sekako deka slavime imendeni...
Гостин- Гостин
Јас не знам шо ке добиваме. Ма убо де! Ај ти си на ред!luxor напиша:Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
го заборави калифотluxor напиша:Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
osa- Број на мислења : 16597
Teo напиша:Pa mora prvo da gi podigneme parite...
Толку тешки ќе бидаат та мора 6 човека да ги дигаме? Ај јас ќе се справам сам!
kiBik напиша:
Јас не знам шо ке добиваме. Ма убо де! Ај ти си на ред!
Pa za sedmica pocetna suma bi trebalo da bide 100K evra...Vo ova kolo ne znam kolku iznesuva dobivkata za sedmicata...
Гостин- Гостин
kiBik напиша:Teo напиша:Pa mora prvo da gi podigneme parite...
Толку тешки ќе бидаат та мора 6 човека да ги дигаме? Ај јас ќе се справам сам!
Ne moze sam...Teski se...Ne sakame da se povredis pa da ne mozes da dojdes so nas vo Rim...
Гостин- Гостин
kiBik напиша:Јас не знам шо ке добиваме. Ма убо де! Ај ти си на ред!luxor напиша:Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
Добро бе. Ајде Оса дај им на сите што ке пијат на моја сметка.
Гостин- Гостин
osa напиша:го заборави калифотluxor напиша:Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
Е он двапати ке черпи...Едмаш од лотото, и еднаш од нафтоносните полиња...
Гостин- Гостин
аха, 100 К ... бе и сам ќе се справам со нив. Не мора да ми помагате вие, не си го губете времето!Teo напиша:
Pa za sedmica pocetna suma bi trebalo da bide 100K evra...
Фири напиша:О благодарам, повеке со модератори и администратори не зборим, ако кажам нешто па не им се допадне сум баниран.
ех сега се правиш со сила незнајко ? па ти знаеш што ги лути ,и тоа не им го пишувај ,па нема да те банираат ...
но сепак ти си знаеш ,може да ти биде убаво тука на мелница ,но може и да те банираат ,од тебе зависи ...
osa- Број на мислења : 16597
kiBik напиша:аха, 100 К ... бе и сам ќе се справам со нив. Не мора да ми помагате вие, не си го губете времето!Teo напиша:
Pa za sedmica pocetna suma bi trebalo da bide 100K evra...
Aaaa, sramota e da go ostavime gostinot sam da se maci... Kako dobri domakini, mora barem da mu pomogneme...
Гостин- Гостин
Па! Одам на фитнес, бицепси, трицепси се е уреду! Ко куцо пиле домат ќе ги дигнам!Teo напиша:
Ne moze sam...Teski se...Ne sakame da se povredis pa da ne mozes da dojdes so nas vo Rim...
Е ај добро! Само ти ќе ми помагаш, дијл?Teo напиша:
Aaaa, sramota e da go ostavime gostinot sam da se maci... Kako dobri domakini, mora barem da mu pomogneme...
osa напиша:го заборави калифотluxor напиша:Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
jas so srbokomunisti ne se druzam!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
Фири,немой бре брате.Ке ни оставиш со Кибикот сами среде волци
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
kiBik напиша:Е ај добро! Само ти ќе ми помагаш, дијл?Teo напиша:
E ne smeam sam...Posle nema da smeam da se vratam vo Makedoniija...Ostanatite ke raspisat megunarodna poternica po mene...
Гостин- Гостин
Среде модератори и администратори шо е полошохан Ацо напиша:Фири,немой бре брате.Ке ни оставиш со Кибикот сами среде волци
Како беше комунистичкиот виц , човек, милиционер, човек, милиционер
Hamad bim Khalifa напиша:osa напиша:го заборави калифотluxor напиша:Зошто бе не? Па нели денес ке добиеме на лото. Ке черпиме по ред. Ти, па јас, па Оса, реитер, Тео,. И после пак одново.
jas so srbokomunisti ne se druzam!
A so kogo se druzi vaseto presvetlo kalifsko velicestvo???
Гостин- Гостин
Страна 13 of 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Страна 13 of 40