В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
+7
Естир
Hamad bim Khalifa
Боко
haskov
хан Ацо
Фири
kiBik
11 posters
Страна 25 of 40
Страна 25 of 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
Kalife ama si mu sobral se na kup ...alal da ti e .....shto i da pisham posle ova ke bide odpoishe ...taka se brani slobodna teritorija ...eve za site shto ne ste znaele ova neka vi bide primer ....bravo kalife ushte ednash ,ako dozvolish bi se potpishala ....kazi sega shto piesh da te posluzam ....
p.s. mnogu kasno vo nokta sedi ,izgleda son nemoze da go fati ,treba pampers da mu smenat mnogu e izberbaten ,a kalife shto mislish ti za ova ???
p.s. mnogu kasno vo nokta sedi ,izgleda son nemoze da go fati ,treba pampers da mu smenat mnogu e izberbaten ,a kalife shto mislish ti za ova ???
osa- Број на мислења : 16597
eve sum jas pomegu vas pochituvani gosti vo meanata ...momche donesi mi od mojot chaj od hibiskus ...ajde i za gospodinot edno makijato ....za dechkoto do vratata ve molam edno nes kafe ...eve i pesnichka za dobro raspolozenie ....
osa напиша:Kalife ama si mu sobral se na kup ...alal da ti e .....shto i da pisham posle ova ke bide odpoishe ...taka se brani slobodna teritorija ...eve za site shto ne ste znaele ova neka vi bide primer ....bravo kalife ushte ednash ,ako dozvolish bi se potpishala ....kazi sega shto piesh da te posluzam ....
Osa momentalno pratam pres na SDSM, pa ne sum bas koncetriran.....ke nastavime po zavrsetok na presot t.e. bombardiranjeto na Zaev!
p.s. Votka KLOT!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
dojdov i eve sum tuka ...momche ajde donesi edna chashka vince ..posluzi gi gostite ..eve edno pivo za gospodinot so crnata jakna ....momichki daj posluzete gi ostanatite gosti ...eve i edna pesnichka za dobro raspolozenie ...
ajde eve pak da pobaram od vas da pishete brojki za loto ....
kalif -1 ,2,3, 9,12 ,13 ,22,
luxor - 4, 5, 11, 14, 22, 31, 33...
KiBiK
Teo - 1, 3, 5, 7, 24, 27, 32...
reiter - ti si odish so starite brojki
kalif -1 ,2,3, 9,12 ,13 ,22,
luxor - 4, 5, 11, 14, 22, 31, 33...
KiBiK
Teo - 1, 3, 5, 7, 24, 27, 32...
reiter - ti si odish so starite brojki
Последната промена е направена од osa на Нед Фед 15 2015, 19:25. Мислењето е променето 1 пати
A kalifot kade mu ja letna??? Ednash bre da posegneshe vo dzebot...
Гостин- Гостин
1,2,3,9,12,13,22
p.s. Kakov ubav den, kakov praznik za ushi...a vie loto pa loto! NE MI SE VERUE!
p.s. Kakov ubav den, kakov praznik za ushi...a vie loto pa loto! NE MI SE VERUE!
Aj sea i ti...A bre ako mozheshe Valenitina bratuchedkata, da odi vo Firenca na troshok na gragjanite, zoshto nie da ne mozheme da odime za Rim so nashi pari???
Гостин- Гостин
nemam jas nisto protiv Rim! Baska sum vi sluzben preveduvac.Ke padne belkim nekoe honorarce za taa funkcija.
Tuku mi e krivo sega koga se naoruzav so pucki, cipsoi, svetlo pivo, temno pivo.....da se shetam niz rimskite ulici a pametot vo Mk! Pa majkamu stara 9 godini cekam da gi gledam ova staorive i bubasvabive nakoteni i ugoeni, kako se davat u lajnarska jama, i sega takvo nesto ne mi se propusta. Ako imate nekoe tehnicko resenie za mobilen striming vo zivo sledenje vo sred Rim - kazuvajte aman za aman- ni tamu sum ni vamu!!!!
Tuku mi e krivo sega koga se naoruzav so pucki, cipsoi, svetlo pivo, temno pivo.....da se shetam niz rimskite ulici a pametot vo Mk! Pa majkamu stara 9 godini cekam da gi gledam ova staorive i bubasvabive nakoteni i ugoeni, kako se davat u lajnarska jama, i sega takvo nesto ne mi se propusta. Ako imate nekoe tehnicko resenie za mobilen striming vo zivo sledenje vo sred Rim - kazuvajte aman za aman- ni tamu sum ni vamu!!!!
КиБик веројатно сеуште слави два во еден. Ем Трифун, ем Валентин. Туку Естер сеуште не се изјаснила дали сака да влезе во игра.
Гостин- Гостин
Hamad bim Khalifa напиша:nemam jas nisto protiv Rim! Baska sum vi sluzben preveduvac.Ke padne belkim nekoe honorarce za taa funkcija.
Ne se sekiraj kalifu...Mozheme da ostaneme edna nedela vo Rim...Poshto Zajko gi objavuva bombite ednash nedelno, ako dobro ja tempirame rabotata, za narednata bomba sme ovde...I uzhivame vo koprcanjeto na staorite...
Гостин- Гостин
gajle da si nemash ,nie da dobieme ,pa ke odime koga ke zavrshi ova ,nemaj gajleHamad bim Khalifa напиша:nemam jas nisto protiv Rim! Baska sum vi sluzben preveduvac.Ke padne belkim nekoe honorarce za taa funkcija.
Aj pa i jas sto problematiziram! So tolku pari ke si iznajmime NAJ BUS so satelitski internet LCD na sekoe sediste i 50 incen video bim kaj vozacot, za uzivo sledenje! Sto mu e..m mater 9 godini stiskanje, treba malku da se opustime!!!!!!
I daaaa. za malku ke zaboravev u busot obavezno vgradeno bife so ful oprema, pevaljka i mini orkestar u vidu: "VuanMenShou" !
I daaaa. za malku ke zaboravev u busot obavezno vgradeno bife so ful oprema, pevaljka i mini orkestar u vidu: "VuanMenShou" !
Vreme e za slavenje...Shtom pochnaa povici za izbegnuvanje na nasilstvo, i toa od redovite na samite dpmneovci, jasno e...Duri i tie sfatile deka padot e neizbezhen...Osa ajde so devojchinjata posluzhete ja celata meana...Na moja smetka...Eve...ovie ke ti pomognat...
Гостин- Гостин
uf Teo kaj gi najde ovie atraktivni ,epten ke me frlat vo senka ,nemozam da dojdam ni malku vo preden plan ,i kakva meandzika ke bidam ,a ....bez aftoritet ...ah nema smisla ....eve glej veke ni kalifot nema da saka ni kafe da pie od moja raka ......Teo напиша:Vreme e za slavenje...Shtom pochnaa povici za izbegnuvanje na nasilstvo, i toa od redovite na samite dpmneovci, jasno e...Duri i tie sfatile deka padot e neizbezhen...Osa ajde so devojchinjata posluzhete ja celata meana...Na moja smetka...Eve...ovie ke ti pomognat...
Shto mu se sekirash...Ti samo kontroliraj gi da ne zabegaat i da pochnat da delat pienje bez pari...Inaku ni otide meanata...
Гостин- Гостин
Onaa vtorata od moe levo, vo prv red mi e sumljiva?!?!?! Mora da e nekoj cpiun na dpbne! Gakickite i se vo prerodbenicaka boja !!!!!!
Drugive mi se OK!
Drugive mi se OK!
Vednash prezemaj istrazhuvachki dejstvija...Proveri ja detaljno...Posebno delovite od oblekata vo prerodbenichka boja...
Гостин- Гостин
A za vo Roma, site ke dojdat so nas vo avtobus, ili ke frlame petka glava?
Ne bi da gi emitiram "glupaviot i poglupaviot" ama jas sum za site - steta da se rastura timot! Taa so prerodbenickite gakjici ke bide pod moj specijalen nadzor, da ne i lepi raceto slucajno!!!!
Ne bi da gi emitiram "glupaviot i poglupaviot" ama jas sum za site - steta da se rastura timot! Taa so prerodbenickite gakjici ke bide pod moj specijalen nadzor, da ne i lepi raceto slucajno!!!!
Pa site sekako...Timot shto dobiva ne se menuva...Ako treba ke iznajmime avtobus na dva kata...Bar, kreveti, ova, ona...
Гостин- Гостин
Jas sum da se kidnapira po pat i eden- dvajca dpupeglavec! Ima da gi stavime nedela na takvi maki, site 9 godini niz nos da im gi izvleceme! Ama bas na CIA psihotronicni maki : Primer : u posebna kabina so vosocna figura na Goca brk i Silvaneva! a na sekoja naplatna kratok pogled na nashive konobarici!!!! M...cu li im vmunjarsku neka puknat od maka!
A namesto Goca i Silvaneva, da im stavime vosochni figuri od Milenko i Janko??? U futuristichki pozi od Idrizovo???
Гостин- Гостин
aman te ,jas umrev od smeenje ,nemozam ni da pishuvam ...
tuku da mu kazete na zajko podaleku so bombite ,shto e ova se nauchil se u mojot kabel za internet i sega odvaj go opraiv ....e tamu potamu neka gi frla ,a ne tuka vo mojot internet i posle ni pp nemozam da pisham ni nishto ke pomislat prijatelite kurban sum otishla ....
tuku da mu kazete na zajko podaleku so bombite ,shto e ova se nauchil se u mojot kabel za internet i sega odvaj go opraiv ....e tamu potamu neka gi frla ,a ne tuka vo mojot internet i posle ni pp nemozam da pisham ni nishto ke pomislat prijatelite kurban sum otishla ....
Директен пренос од штабот на ДПМНЕ.....
Страна 25 of 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Страна 25 of 40