[size=33]НА ГРЧКА ГРАНИЦА ЌЕ ВИ ГИ ЗЕМАТ КЕСИТЕ АКО ГО НОСИТЕ ОВА, А И БУГАРИЈА ИМА ЧУДНИ ПРАВИЛА[/size]