В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
+8
Hamad bim Khalifa
хан Ацо
kiBik
Боко
Kalinda
tmoro
reiter
Естир
12 posters
Страна 1 of 40
Страна 1 of 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
lele konechno pisha za brojkite .....ubava pesnichka ....reiter напиша:истите бројки ги играм..
и песничка од македонската незаборавна легенда
osa- Број на мислења : 16569
Re: В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
se bara Kalifot da pishe brojki ,vo sprotivno ke go diskvalifikuvam od igrata loto ....
p.s. nemora da ja dadesh kladbata (zatoa se kriesh ,i ne pishuvash brojkite ),daj gi samo brojkite
p.s. nemora da ja dadesh kladbata (zatoa se kriesh ,i ne pishuvash brojkite ),daj gi samo brojkite
dobro utro pochituvani gosti vo meanata imajte ubav den ..momche donesi go mojot chaj od hibiskus i da odam da ostvaruvam ...imajte ubav den ...pesnichka za dobra druzba
Ne, ne! Duri ne mozham da si go pretstavam!osa напиша:
eh ne ti go znaesh ???!!!
kiBik- Број на мислења : 2537
Кай сте бе? Се борите со Груевски????
kiBik напиша:Кай сте бе? Се борите со Груевски????
И аз се интересувам как вървят нещата, ще го свалят ли скоро Груевски, има ли протести, какво става със студентите?
А ти кай си , те немаше тея дeнови, ни на меаната, ни на ALL Македония БГ
Естир- Број на мислења : 846
Tie samo plampotat! Ne se borci, pisateli se!
A inaku bev malku do Bansko. Gotino beshe.
kiBik напиша:Tie samo plampotat! Ne se borci, pisateli se!
Верно, не може да оставят сал един Заев да се бори, сега му требва подкрепа и майдан на Грую.
Е, супер, аз в Банско не съм ходила от около поне 6-7 години.
Be ne znam. Ne mozhem da sme sigurni kakvi sa obstojatelstvata v RM. Nie sme stranichni nabljudateli. No mi se struva, che e kato pri nas. Lugjeto se razocharani od site upravlenci. Nemaat alternativa. I se primiruvaat so toa sho im e na glava. Ko pri turskoto ropstvo. Nema gi Goce, Jane, Pitu... t.e. ludite glavi, koishto da gi povedat kon toa shto sakaat.
I az ne bjah. No! iskam da ti kazha, che e stanalo kato v Lozenets. Vsichki mutri ot moreto (a i ne samo) - s hotel na Bansko.
I az ne bjah. No! iskam da ti kazha, che e stanalo kato v Lozenets. Vsichki mutri ot moreto (a i ne samo) - s hotel na Bansko.
Ajde be, Osa!!! Ispiv veke tri Grant's-a, a tebe te nema! Kaj mi se kikiritkite (ili tamu kako beshe)!!!!
dobre dojde ...tuka sum ama bozem da ne se" mesham " da vi go rasipam raatot so EsterkiBik напиша:Ajde be, Osa!!! Ispiv veke tri Grant's-a, a tebe te nema! Kaj mi se kikiritkite (ili tamu kako beshe)!!!!
tolku ubavo si dumate kako dve ptichki vo edno gnezdo ,a jas od merak ne prekinav toj ubav muabet
kiBik напиша:Tie samo plampotat! Ne se borci, pisateli se!
KiBik, ne tresi zeleni...Sekoj chlen od ovoj forum, zboruvam za opozicionerite, uchestvuval na site protesti protiv Grujokio...Za zhal seushte neme dovolna kritichna masa, za da se sluchi Majdan vo Skopje...No poleka kje stigneme i do toa...
Гостин- Гостин
Ай прочитай го мойот пост уще еднаш. Те молам!Teo напиша:
...Za zhal seushte neme dovolna kritichna masa, za da se sluchi Majdan vo Skopje...
Ами, не е точно така с алтернативата. Особено при тях, особено сега! Дори и при нас не е без значение.
За Македония няма алтернатива НАТО и ЕС, а Грую дърпа наобратно. Плюс тва е диктатор и ..абе гад е отсекъде.
Пфуй и Банско го опропастиха.
За Македония няма алтернатива НАТО и ЕС, а Грую дърпа наобратно. Плюс тва е диктатор и ..абе гад е отсекъде.
Последната промена е направена од Естир на Пет Фед 27 2015, 17:23. Мислењето е променето 1 пати
Фала на добредойде-то! Ма кай виде яс да посакувам да ми се мешаш во муабетот??? Яс просто си нарачав кикиритки!osa напиша:
dobre dojde ...tuka sum ama bozem da ne se" mesham " da vi go rasipam raatot so Ester
tolku ubavo si dumate kako dve ptichki vo edno gnezdo ,a jas od merak ne prekinav toj ubav muabet
Как да нямат алтернатива??? Обединение със Сърбия ги устройва отвсякъде! Няма да имат прблем с името, няма да имат язичен проблем! Е, малко територия трябва да дадат на Албания, но това се преживява някакси!Естир напиша:Ами, не е точно така с алтернативата. Особено при тях, особено сега! Дори и при нас не е без значение.
Да, така е! Алчността е порок!
Тео, не полека, точно сега е моментът! Даже се чудя...дали не е възможно, всички партии, които са против Грую да се включат, и разбира се и хората. Без значение на коя политическа партия симпатизират, без значение дали са македонци, или албанци. Все пак каузата е една - свобода. Не трябва да му се дава време на Грую да се опомни!
kiBik напиша:
Как да нямат алтернатива??? Обединение със Сърбия ги устройва отвсякъде! Няма да имат прблем с името, няма да имат язичен проблем! Е, малко територия трябва да дадат на Албания, но това се преживява някакси!
KiBIK, a bre dosta so zelenite...Pogolemi Srbi od Bugarite nema....
LEPA BRENA - KONCERT, SOFIJA BUGARSKA
Гостин- Гостин
kiBik напиша:
Как да нямат алтернатива??? Обединение със Сърбия ги устройва отвсякъде! Няма да имат прблем с името, няма да имат язичен проблем! Е, малко територия трябва да дадат на Албания, но това се преживява някакси!
Майтапиш се ти, ма оня ден, в ол-а под една статия от МК медия, един "македонец" баш обясняваше колко убаво било да се обединят така...като в бивша Югославия.
Бе Груйо е само марионетка! От него не зависи толкова!Естир напиша:... Все пак каузата е една - свобода. Не трябва да му се дава време на Грую да се опомни!
kiBik напиша:Бе Груйо е само марионетка! От него не зависи толкова!Естир напиша:... Все пак каузата е една - свобода. Не трябва да му се дава време на Грую да се опомни!
Мислиш, че е нещо като нашия Орешарски? КОЙ го държи?
Хммм.... Тео, дали те знам под друг ник? Или сите сте исти?Teo напиша:
....Pogolemi Srbi od Bugarite nema....
ne rekov deka posakuvash da ti se mesham ?????? jas samo ti kazav deka me bendisa mnogu kako si razgovarash so Estir i zatoa ne se vkluchiv vo muabetot !!!kiBik напиша:Фала на добредойде-то! Ма кай виде яс да посакувам да ми се мешаш во муабетот??? Яс просто си нарачав кикиритки!osa напиша:
dobre dojde ...tuka sum ama bozem da ne se" mesham " da vi go rasipam raatot so Ester
p.s. brojkite kaj se za lototo ushte ne ste pishale ni Estir ,ni ti ni Kalifot ...utre ke uplakam ,zatoa pishete broevite do utre ...ubavo razmisli gi ...
vidi boldiranoto ,i objasni mi koj tochno e pod taa statiaЕстир напиша:kiBik напиша:
Майтапиш се ти, ма оня ден, в ол-а под една статия от МК медия, един "македонец" баш обясняваше колко убаво било да се обединят така...като в бивша Югославия.
Дали е КОЙ, дали е КО през КТО, това ми е малко мътно.Естир напиша:
Мислиш, че е нещо като нашия Орешарски? КОЙ го държи?
Страна 1 of 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Страна 1 of 40