Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

3 posters

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:02

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26061
zamenete gi ripkite so desetka so kromid

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:04

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26057
za pred kamera ?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:07

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26062
i ovaa ungarskava rabota slichi na Makedonskata?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:09

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26065
ova poishe Litvancite?
nie sme za kosharka ili rakomet !ova ne  ! na "L" pochnuva ama ne e lizganje !

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:13

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26075
slichno na nas estoncive ?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:16

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26058
za ova nema komentar ...nemame tolku sneg ...

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:18

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26064
ova ko kaj nas vo rabotni denovi ? ili praznici?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:19

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26055

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:21

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26053
dobra poza ! nevini do brak ?teshko za nashive ?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:27

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26069
posle mnogu konsumiranje na alkohol ? imame toa!

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:29

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26054
mislam deka ne podlezi na komparacija ova so nasheto !

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:31

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26059
nie poishe so чушки и френки !

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:33

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26082
ne se sporeduva!

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:34

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26056
vlez da ,ama za kade ?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:36

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26063
nemozam da ja najdam slichnosta !

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:38

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26078
mislam deka i nie imame "pendrak" ne samo germancive ...

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:49

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26079
e so ova sme slichni ....

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:55

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26060
ne bash do tolku (mislam na mestopolozbata ,da ne me razbere nekoj pogreshno)

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:57

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26077
ne badijala sme sosedi ,sekako imame slichnosti ...

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 14:59

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26076
bez goltanje !?kaj nas !

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Саб Окт 31 2015, 15:03

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Off.net.mk-26068
pred ogledalo ! a shto da ne ?

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by chargerburnout Саб Дек 05 2015, 13:32

pa kako bi bilo makedonskoto? imas nekoja ideja?
chargerburnout
chargerburnout

Број на мислења : 89
Join date : 2015-12-01

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by osa Чет Дек 10 2015, 14:05

[quote="chargerburnout"]pa kako bi bilo makedonskoto? imas nekoja ideja? [/quote


Kolku shto te chitam   Very Happy mislam deka ti gi imash najdobrite idei , pa chekam da gi spodelish so nas na forumov Smile


Последната промена е направена од osa на Чет Дек 10 2015, 20:07. Мислењето е променето 1 пати

_________________
Кога некој премногу паметно зборува,
малкумина го разбираат

osa
osa

Број на мислења : 16506
Join date : 2015-01-11

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by reiter Чет Дек 10 2015, 18:39

македонското сексање е најверојатно у мозок Very Happy ..сексање у мозок Very Happy ...

_________________
====================================================================
Они нас јуре као пизде, а ми бјежимо као соколове Very Happy
reiter
reiter

Број на мислења : 2411
Join date : 2015-01-14

https://www.cia.gov/index.html

Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by Гостин Чет Дек 10 2015, 19:50

reiter напиша:македонското сексање е најверојатно у мозок Very Happy ..сексање у мозок Very Happy ...

Chestitam Reiter...Si go dal edinstveniot mozhen i sovrsheno tochen odgovor...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО ! Empty Re: МАКЕДОНСКО СЕКСАЊЕ ? ИЛИ СЛИЧНО НА НЕГО !

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Вратете се на почетокот

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот