Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Оригами

Go down

Оригами Empty Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:01 pm

ГАЛЕРИЈА: Прекрасни животни направени од хартија

Музичарот и уметник Гонзало Гарсија Калво е автор на серија исклучителни оригами.

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-96-57fb5654d5c65__880-670x413

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:02 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-93-57fb564f8d6d3__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:02 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-75-57fb562fcfdd3__880-670x418

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:02 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-61-57fb56156ab7a__880-670x435

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:02 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-59-57fb5611b9ded__880-670x453

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:03 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-55-57fb560a390eb__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:03 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-51-57fb5600065f2__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:03 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-50-57fb55fdd772b__880-670x433

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:03 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-44-57fb55f1e2bf1__880-670x462

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:03 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-40-57fb55e981120__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:04 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-25-57fb55cb9d954__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:04 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-24-57fb55ca0a6d9__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:04 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-17-57fb55bc7bd7f__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:04 pm

Оригами Origami-gonzalo-garcia-calvo-12-57fb55b1d6873__880-670x447

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Гостин Нед Окт 16, 2016 6:05 pm


Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Оригами Empty Re: Оригами

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот