Кой как разбира дружене, враждуване
4 posters
Страна 1 of 1
Кой как разбира дружене, враждуване
Апетитът идва с яденето. Така и аз, предложих една тема, сега друга.
Човек сам избира приятелите си.
Сещам се за една приказка: Боже, пази ме от приятели, от неприятели аз сам се пазя
Според мен приятелството се строи на еднаквост. Даже може противоречията да ги отложиш, сложиш на заден план.
Докато враговете са хора, на които си се доверил, а те са ти направили пакост, беля.
Аз си поддържам връзки със съученици, със състуденти. Трима състуденти продължаваме да сме си близки приятели и от време на време се събираме, да пием по малко ракия и да споделяме как върви живота. А животът е интересен, направо непредсказуем, с неговите добри и тъжни страни.
Човек сам избира приятелите си.
Сещам се за една приказка: Боже, пази ме от приятели, от неприятели аз сам се пазя
Според мен приятелството се строи на еднаквост. Даже може противоречията да ги отложиш, сложиш на заден план.
Докато враговете са хора, на които си се доверил, а те са ти направили пакост, беля.
Аз си поддържам връзки със съученици, със състуденти. Трима състуденти продължаваме да сме си близки приятели и от време на време се събираме, да пием по малко ракия и да споделяме как върви живота. А животът е интересен, направо непредсказуем, с неговите добри и тъжни страни.
sofmak- Број на мислења : 68
Местолокација : Sofia
Re: Кой как разбира дружене, враждуване
Ти си малко сноб.Искаш нещата да стават по товя начин. Всичко друго не ти е по вкуса. Знам те от алл.бг. Не мога да разбера след като има функция игнор защо трябва да искаш някой да бъде баниран или да не може да пише? Обясни?
Фири напиша:Ти си малко сноб.Искаш нещата да стават по товя начин. Всичко друго не ти е по вкуса. Знам те от алл.бг. Не мога да разбера след като има функция игнор защо трябва да искаш някой да бъде баниран или да не може да пише? Обясни?
дај Фири пиши да може да те разберам ,ништо не разбирам што си пишал
osa- Број на мислења : 16597
поговорката е точна и сигурно секој од нас ја има "осетено"на своја кожа
а она ко што пиша софмак гласи
" боже пазиме од пријателите ,од непријателите сам се пазам "
а она ко што пиша софмак гласи
" боже пазиме од пријателите ,од непријателите сам се пазам "
osa- Број на мислења : 16597
Кога пишувам на тебе пишувам доколку можам се разбира на македонска книжевна норма ама ова беше лично прашанjе до софмак и затоа пишував на бугарска. Ама многу ми е чудно што точно не разбра коj збор не можа да си преведеш барем по смисол ако не точно?
аз не съм призовавал към баниране
изказал съм си лично мнение, че някой си не ми липсва. А банирането си го върша сам. Случвало се е да не чета докрай написаното от някого, защото предусещам какво ще е написал.Фири напиша:Ти си малко сноб.Искаш нещата да стават по товя начин. Всичко друго не ти е по вкуса. Знам те от алл.бг. Не мога да разбера след като има функция игнор защо трябва да искаш някой да бъде баниран или да не може да пише? Обясни?
Понякога прекаляваш . Особенно ме дразни това с по-пиперливия език. За мен израз на простащина не е това, че някой употребил женски полов орган в изречението колкото, че мирогледът му е ограничен и не по-голям от този на хлебарка
сигурно е така
Един изход от желанието да се използват пиперливи изрази е.. личните бележкиФири напиша:Понякога прекаляваш
Ето и с това не съм съгласен.Значи ние иначе си го използваме пиперливият език, ама дай да се правим на културни и липсата на култура да скриваме под уж благозвучни изрази. Тук бракята по ми харесват и това не е дотолкова под сръбско влияние колкото до това да си бъдем такива каквито сме.
форумите са
са явно (обществено) място. Което можеш да кажеш (напишеш) на твой приятел, тук не може.Фири напиша:Ето и с това не съм съгласен.Значи ние иначе си го използваме пиперливият език, ама дай да се правим на културни и липсата на култура да скриваме под уж благозвучни изрази. Тук бракята по ми харесват и това не е дотолкова под сръбско влияние колкото до това да си бъдем такива каквито сме.
Един циганин си беше свалил гащите, по време на вадене на кръстта. Прокурорът е поискал ни повече, ни по-малко 18 месеца затвор!!!
Е бива те за адвокат веднага хиперболизира в твоя полза
да оставим възможност и на гражданите на
Македония да пишат в този македонски форум. Т.е. ние може да се препукуваме до утре, ама все пак сме на гостиФири напиша:Е бива те за адвокат веднага хиперболизира в твоя полза
Не бе говориме си просто и не се чувствай зле от това, то както е нормално да цитират на србски защо да не почетат и малко книжовен български
Еве вака, овој форум е замислен како размена на мислења, по било која тема.Лично не познавам никого, и впечатокот го стекнувам од мислењата што дискутантите ги споделуваат на форумот.Тоа што моето и мислењето на некој друг се разликуваат, за мене не значи дека со таа личност сме непријатели.Претежно сум стекнал навика, да го почитувам мислењето на секого.Можам да се обидам да докажам дека некое мислење е погрешно,но никако нема да се обидам да ја девалвирам личноста која тоа мислење го застапува.
Гостин- Гостин
Я хочу продемонстрироват мой руский язъйк. Он немного странен но хорош. Очень много помогает на википедию потому что там много написано на него но я ползуюсь очен много и для смотрения филмов без суптитров. Я не полагаю что и один падеж получился как надо но мне етого ни мало не мешает читат или слушат. Исто така можем казати да нема песна Лепой Брени коя да не разумем
я понимаю твой русский
Но предлагам, малко по темата, приятели, врагове, симпатични, несимпатични.Фири напиша: Он немного странен но хорош.
Има няколко македонски журналиста, които са ми много несимпатични: Латас, Миленко, Яди Бюрек..
Васко Ефтов - как сум го пропущил
Знам, че в Македония са особено несимпатични Каракачанов и Божидар Димитров.
В all.bg повечето участници имат лошо мнение за Божидар Димитров. Той, обаче, на мен не ми е много несимпатичен. Малко е груб в определенията, но той не критикува македонската държава и Македонците изобщо, а критикува конкретно, по повод на някое събитие. А Каракачанов ми е несимпатичен, защото използва четири букви - ВМРО, и с тях прави политическа кариера. На всичко отгоре сега пак успя да се промъкне в парламента.
Тук очаквам да прочета мнения - кой е симпатичен и кой не е (направо омразен)
Интервенирав sofmak, но гледам малку сум закаснил.Инаку да ти кажам воопшто не размислувам за историјата и историчарите.Така да , Божо не го следам и немам мислење за него.Каракачанов е еден од многуте кои се обидуваат преку национализам и екстремизам да се одржат на полтичката сцена.Ги има и кај нас такви.Искрено, многу повеке верувам во односите со обичните луге отколку во политичарите и историчарите.Сите тие настапуваат од позиција на свои лични интереси...
Гостин- Гостин
Мене се ми несимпатични сите од алл.бг 90% од Бугарите кои познавам лично и 95% од македонците по форумите оти наживо немам видено
Pa nema da se zhenime be! Sho e toa simpatija - antipatija!Фири напиша:Мене се ми несимпатични сите од алл.бг ....
kiBik- Број на мислења : 2537
А БД го намразив до коска одкако кажа дека бугарскиот бил источноирански диjалект да ебам и циганин тракиjски како му падна напамет ваква глупост не знам. Повеке ме зачуди дека никоj во Бугариj не му направи впечаток ваква простотиjа. Каракачанов ми личи на прасе.
Страна 1 of 1