Каква работа сакам?
+2
Delta
TRAJCHE
6 posters
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Каква работа сакам?
Не ,не ова не ми е интересно ja сум програмист по образование пишувам програми ке ти пополнувам формулари. но сеа веке не сум во прва младост па пишуванJето на софтвер сака многу да се кjоравиш за тоа барам нешто систем администратор во компаниja или на веб страници може така со малце и пишуванJе на програмски код и така натаму. И си мислам да одам во софиJа или да емигрирам без да се лJутиш ама од вакви газди како тебе ми е преко глава
Гостин- Гостин
не се возбудувај, толку,
паничиш без потреба. од какви газди ти е преку глава, па ти сеуште не си ни аплицирал за кај нас, ние само разговараме.
мислам дека си преоптеретен самиот со себе, да ми простиш, како да имаш некој комплекс на двојна личност.
размисли, се работи за солиден хонорар, ги снабдуваме клиниките со вештачки дојки, екстремитети за ампутирани итн.
ако не си за софтвер, можеш да добиеш кратка обука за инсталација и одржување на вештачки дојки, на жени кои им се одстранети . такви има многу во Македонија, нели?
грдо е да се појави жена на плажа со празен костим за капење, ме разбираш. а има и жени кои не се задоволни од дојките, т,е не им се одстранети туку исто како да ги немаат, и тие имаат потреба од вештачки дојки кои изгледаат како вистински.
сето ова е многу поефтина варијанта и поздрава, од импланти силиконски.
паничиш без потреба. од какви газди ти е преку глава, па ти сеуште не си ни аплицирал за кај нас, ние само разговараме.
мислам дека си преоптеретен самиот со себе, да ми простиш, како да имаш некој комплекс на двојна личност.
размисли, се работи за солиден хонорар, ги снабдуваме клиниките со вештачки дојки, екстремитети за ампутирани итн.
ако не си за софтвер, можеш да добиеш кратка обука за инсталација и одржување на вештачки дојки, на жени кои им се одстранети . такви има многу во Македонија, нели?
грдо е да се појави жена на плажа со празен костим за капење, ме разбираш. а има и жени кои не се задоволни од дојките, т,е не им се одстранети туку исто како да ги немаат, и тие имаат потреба од вештачки дојки кои изгледаат како вистински.
сето ова е многу поефтина варијанта и поздрава, од импланти силиконски.
Viktor- Број на мислења : 93
Не, не се интересирам од ништо вакво но еве некоj може да прочита па да се заинтересира. какви двоjни личности ти се привидуват не знам. како е кажал Васил Левски - сам сум други нема
Гостин- Гостин
ете, гледаш дека нема место за паника и вознемиреност?
не сакаш работа и тоа е .
ако познаваш некој на пример, што сака да работи, -тука сме. исто така ако имаш потреба од медицински импланти -дојки, тука сме. мислам, ако имаш некој познат. секако ќе се пробиеме, ова со попуст за почеток.
не сакаш работа и тоа е .
ако познаваш некој на пример, што сака да работи, -тука сме. исто така ако имаш потреба од медицински импланти -дојки, тука сме. мислам, ако имаш некој познат. секако ќе се пробиеме, ова со попуст за почеток.
Каква паника бе чоек? Да, не ja сакам ова работа , не ме интересира инаку така како барем звучи е нешто сосема приемливо за некоj коj шо би сакал да се занимава.
Инаку би сакал да работим за илон Маск. И за електрични коли а уште поеке и за ракетите и се поврзано со нив. Ама еве мрзи ме да го научам како што треба англискиот само со технички нема да помине.
Инаку би сакал да работим за илон Маск. И за електрични коли а уште поеке и за ракетите и се поврзано со нив. Ама еве мрзи ме да го научам како што треба англискиот само со технички нема да помине.
Гостин- Гостин
па ти си совршен кандидат за Дизниленд.
Зошто мислиш така? Усетив те ja уште од почеток да не си баш наред со главата
Гостин- Гостин
можеби и имаш некаков осет, којзнае.
Ниту на крај памет да ви падне да почнете со навреди едан на друг. Ве банирам и двајцата веднаш.
Luxor- Број на мислења : 6622
Нема бе удбашот го е многу страв да не сум случаjно освестен бугарин од РМ и се обидуваше да докаже дека лажам оти немам работа во моментот.
А вистината е дека е многу слатко така да си пишуваш на форумот ама навистина морам да преземем нешто оти така имам чуството дека животот ми е безсмислен. Ама еве сега имам можност навистина да помислим, шо точно сакам? а не да се фрлам на некоJа неинтересна работа.
А вистината е дека е многу слатко така да си пишуваш на форумот ама навистина морам да преземем нешто оти така имам чуството дека животот ми е безсмислен. Ама еве сега имам можност навистина да помислим, шо точно сакам? а не да се фрлам на некоJа неинтересна работа.
Гостин- Гостин
Здравко, па ти мешаш баби и жаби.
се си испомешал. од моја страна имаш само понуда за вработување.
ама сега, не е важно, заборави.
гледам дека не ти е лесно..
се си испомешал. од моја страна имаш само понуда за вработување.
ама сега, не е важно, заборави.
гледам дека не ти е лесно..
Можеби треба да оглавим освестуванJето на бугарите во РМ. Шо ке каеш Викторе?
Гостин- Гостин
Но ова работа многу неблагодарна а и во бугариJа никоj не плакJа за тоа. Ке морате сами да се освестите, ja ке барам некоJа убава работа. Да ви признам на последната мамето му да ебам ни една колежка не ми го дигаше . За тоа педери колку сакаш во смисла на вакви со протекции и луге без секаков мозок.
Гостин- Гостин
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Страна 3 of 3