Vmro-vlen-znam na vlast
+9
alienmk
Luxor
osa
TRAJCHE
Albatros
OPOZICIONER
PRVOBOREC
трендафил
Spiridon
13 posters
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vmro-vlen-znam na vlast
Не гледам што од ова е поврзано со власта, а не на пример со сонцето што им удрило во глава на некои наши спграѓани. Во секој случај ќе видиме како ќе бидат решени овие случаи. Ова не е слично како со несречата кај Ласкарци со загинати, а кога ист газда бил сопственик и на автобусот и на станицата за технички преглед кај што истиот е регистриран.
Местолокација : Скопје
Koalicijata vmro-vlen-znam go napravi parlamentot dzamija.
https://fokus.mk/levitsa-najavi-interpelatsija-za-gashi/
OPOZICIONER- Број на мислења : 969
osa likes this post
Sto e sledno spored Pristinskata platforma? Vmrovcinjata sunet ke gi pravat?
OPOZICIONER напиша:Koalicijata vmro-vlen-znam go napravi parlamentot dzamija.
Albatros- Број на мислења : 851
Lupce samo mu se pika u supak na Micko. Toa sto go pisal se gluposti. Vo sobranieto na najvaznite sednici imalo svestenici na primer gg. Stefan pa nikoj ne obvinil za narusuvanje na sekularnosta. Glupav obid da se opravda prenamenata na parlamentot vo dzamija.
TRAJCHE- Број на мислења : 687
И ВМРО имаше иста реакцја дека не требало да се случи ова што се случи во Собранието, па со своето мислење новинарот се спротивставува на премиерот. Не му се вовлекува во газот како што сакаш да прикажеш. Мерсиха Смакловиќ, невладина активистка, не повика на кој начин да се изрази почитта кон настраданите во Сребреница. Секој од присутните идлучи за тоа индивидуално.
Лично имам забелешка што не се одбележува и масакрот врз Срби кои е извршен неколку дена пред убивањето на Бошњаците. Иако бројот на убиени Срби е два до три пати помал. Но дали ќе беше така ако Србите не беа повеќе пати воено посилни во војната во Босна и Херцеговина?
Лично имам забелешка што не се одбележува и масакрот врз Срби кои е извршен неколку дена пред убивањето на Бошњаците. Иако бројот на убиени Срби е два до три пати помал. Но дали ќе беше така ако Србите не беа повеќе пати воено посилни во војната во Босна и Херцеговина?
So bide so sunetot? Vasite koalicioni zapnaa kako ludi da srusat krst izgraden na manastirski imot, ama koga Gasi zakletva na siptarski dade molcevte kako misiri so slusalki na usi. Sega parlamentot koga vi go napravi dzamija i vi catese molitvi stavivte li slusalki?
osa likes this post
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
...hahahaa so RUSHVETтрендафил напиша:Не гледам што од ова е поврзано со власта, а не на пример со сонцето што им удрило во глава на некои наши спграѓани. Во секој случај ќе видиме како ќе бидат решени овие случаи. Ова не е слично како со несречата кај Ласкарци со загинати, а кога ист газда бил сопственик и на автобусот и на станицата за технички преглед кај што истиот е регистриран.
i sega imash ist GAZDA NA SVE ..i na sud i na obvinitelstvo i na policija ,i na drzhava i na vlada ,pa ushte ke chekash kako ke bidat resheni ovie sluchai ..
osa- Број на мислења : 16597
Albatros напиша:So bide so sunetot? Vasite koalicioni zapnaa kako ludi da srusat krst izgraden na manastirski imot, ama koga Gasi zakletva na siptarski dade molcevte kako misiri so slusalki na usi. Sega parlamentot koga vi go napravi dzamija i vi catese molitvi stavivte li slusalki?
SE PRAAT DEKA NE SE OD OVDE ...
osa- Број на мислења : 16597
Дај пушти линк целосно да видиме што потпишале.
Инаку јас зборев од давна дека Македонија има нарушена секуларност. Дека верата навлегува во државата. Ама пошо беше „нашата“ вера одобрувавме. Игравме и играме со опасен оган. Кој скапо ќе го платиме.
Инаку јас зборев од давна дека Македонија има нарушена секуларност. Дека верата навлегува во државата. Ама пошо беше „нашата“ вера одобрувавме. Игравме и играме со опасен оган. Кој скапо ќе го платиме.
Mir, stabilnost i prosperitet za muslimanite ili mi ti siptarite, za drgite gi zabole. Ke minuvaat li vmrovcinjata vo islamska veroispoved i ke menuvaat bugarski za albanski pasosi ili vazni im se samo dzebovite a ne i Makedonija, makedoncite i pravoslavnata vera? Vo toa se kolnea, na toa gi dobija izborite.
In a press statement following the signing ceremony, Ambassador Hefzi stated that the Kingdom, under the leadership of the Custodian of the Two Holy Mosques King Salman bin Abdulaziz Al Saud and HRH the Crown Prince, supports all efforts aimed at achieving peace, stability, and prosperity for Muslim peoples.
https://www.spa.gov.sa/fa/N2142482
In a press statement following the signing ceremony, Ambassador Hefzi stated that the Kingdom, under the leadership of the Custodian of the Two Holy Mosques King Salman bin Abdulaziz Al Saud and HRH the Crown Prince, supports all efforts aimed at achieving peace, stability, and prosperity for Muslim peoples.
https://www.spa.gov.sa/fa/N2142482
Македонија има од давна разнишана секуларност. Ова се последиците.
Ova mnogu lici na pritisok vrz sudstvoto.
https://fokus.mk/mvr-vleze-vo-akademija-se-odzemaat-kompjuterski-podatotsi-telefoni-i-dosieja-na-sudii-i-obviniteli/
https://fokus.mk/mvr-vleze-vo-akademija-se-odzemaat-kompjuterski-podatotsi-telefoni-i-dosieja-na-sudii-i-obviniteli/
Spiridon- Број на мислења : 53
Makedoncite ke platat.
(Документи) Илјадници народни пари потрошени на ручеци во Вашингтон: Ексклузивни документи за трошењето на Гаши, си ја прошетал и сопругата и частел бакшиш
https://infomax.mk/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d0%b8%d0%bb%d1%98%d0%b0%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%82/
(Документи) Илјадници народни пари потрошени на ручеци во Вашингтон: Ексклузивни документи за трошењето на Гаши, си ја прошетал и сопругата и частел бакшиш
https://infomax.mk/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d0%b8%d0%bb%d1%98%d0%b0%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d1%82/
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
За жал членството во НАТО чини пари. На средбата во Вашингтон присуствуваа високи делагации од сите членки, па и од Македонија. АКо пресметаме колку пари не чини тоа што сме во војна со Русија, со испраќање на авиони, тенково, хеликоптери и друго оружје и санкциите кон Русија (пред се во цената на енергијата што ја набавуваме од други земји), прославата на јубилејот на НАТО е ситен трошок. Да не говорам дека поради Нчленство во НАТО ги менуваме документите, што секој поедниц го чини повеќе од половина од сметките со кои се докажува расипништво.
За нешто сепак ќе го ппофалам Инфомакс. Сите други медиуми пишуваа за функционери етнички Македонци, а ова е прв случај да се напише нешто за функционер од привилегираното албанско малцинство (пишувам меѓународно признат израз за етничка заедница што не е мнозинска).
За нешто сепак ќе го ппофалам Инфомакс. Сите други медиуми пишуваа за функционери етнички Македонци, а ова е прв случај да се напише нешто за функционер од привилегираното албанско малцинство (пишувам меѓународно признат израз за етничка заедница што не е мнозинска).
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Prioritetite na novata vlada na vlen-vmro
» VMRO-MVRO
» Pod vodstvo na SDSM, od mvro-vmro, MVR stanuva vistinski servis na graganite
» VMRO-MVRO
» Pod vodstvo na SDSM, od mvro-vmro, MVR stanuva vistinski servis na graganite
Страна 1 of 3