СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Страна 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:48 pm

Трамвајот ќе биде на дрва или пајтонот ќе си го викаме трамвај...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:48 pm

Фашизмот е лош по здравјето - на почеток за обичните луѓе, а на крајот во многу голема мерка за фашистите!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Изгледа во ЕУ и НАТО сам по сам ќе влегуваме!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Кре Дебилитет

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Свој на своето е автоеротска фантазија со погубни последици по наталитетот!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Патриотизмот е обратнопропорционален со писменоста - докажана работа!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Овде? Слобода на заговор!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Ме загрижува големата моронска ложа. Масонската е заебанција!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Нашето златно теле е бронзено!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:49 pm

Бронзата не се јаде ама спроведува струја. Затоа е поскапувањето - зголемена е ангажираната моќност!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:50 pm

Жена парк треба да се вика пендрек шумиче!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:50 pm

Колку сме - толку сме - нетокму сме!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:50 pm

Оти на никој не му текнало партиски книшки да фалсификува - очигледно има пазар за тоа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:50 pm

Критика не е навреда, абдали! (абдал е навреда!)Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:50 pm

Врба на коњ е сè што преостана!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm

Ебате времето во кое старците зборуваат за слобода, а клинците за конзервативизам!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm

Јас ова со рецесијава стварно не го разбирам - ова до сега беше благосостојба?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm


Ако има партиски војници, мора да има и партиски цивили. Кај се? Кои се?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm

Нашето судство и јавниот обвинител се независни - од нив ништо не зависи!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm

Кирил и Методиј се симбол на неуспешноста на Византиската империјална политика... Неписменоста денес е дел од нашиот идентитет!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm

Како сме тргнати, НАТО ќе влезе во Македонија!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:51 pm

Патриотизмот е нашата најуспешна стопанска гранка.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

Се молат словенските просветители да си ја довршат работата!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

Признавање на пораз не е нечесна работа. Инсистирање на победа по секој цена е! Во поразите се преиспитуваме... Во победите ја губиме душата... Тој што не бил поразен, не знае ни да биде победник... Туку само бедник...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

Ве молам серијава на глупи вести да продолжи во форма на сликовници од типот: Марика лета со авион...
Значи:
Јохан лета со авион, Јохан на аеродром, Јохан на плоштадот, Јохан во прво одделение...
Па мора и на малите да мислиме..Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

СТАТУСИ И ТВИТОВИ - Page 2 Empty Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот