СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Страна 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

Ќе се органира нов самит на претседатели! На куќни совети!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

А, Јагнула да ја пуштиме на Евровизија в година?
Уште тоа нема пробано...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

Има рокери и барокери. Две непомирливи субкултури.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:55 pm

Кога ќе стасаш со бугарски воз, многу логично е од возот да се симнеш по шпански скали...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:56 pm

Ај и јас да се приклучам на трендов:

Прашање на екстерно тестирање - Македонија е:

а) Сè што имаме
б) Бисер балкански
в) Вечна
г) Дијагноза

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:56 pm

Ново Reality show во продукција на владата на РМ - Who wants to be ambassador!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:56 pm

Жерновски прикрива мито со тоа што јавно кажува дека му нуделе мито - Внатрешен Македонски
Револуционерен Оксиморон!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:56 pm

Византија пропаѓаше 1000 години, и после 600 години и натаму продолжи да пропаѓа... И никако да пропадне...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:56 pm

Кај нашиот народ поосетливи се ушите од срцето!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:57 pm

Што е бе тоа хурем?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:57 pm

Промената на законите не е реформа!
Промената на менталитетот е реформа!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:57 pm

Малите македонски партии си ги викаме пајтон-партии...
Зошто големиве не ги викаме Монти Пајтон партии?Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:57 pm

Изберете одела!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:58 pm

И вие можете да почнете преговори со ЕУ - индивидуално.
Новиот инструмент се вика job interview!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:58 pm

Капиталистичко ТАО

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:58 pm

Кога немаш ништо го имаш цел свет
тоа има само една мана
џабе го имаш
не можеш да го продадеш

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:59 pm

Не е убаво луѓето да одат во Грција за да не ги вознемируваат патриотите при сончање...Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:59 pm

На сите чистачи со списочињата во раце.
Откога ќе исчистите сè. По список, а и ѓутуре.
И кога ќе сфатите дека смрдеата не престанува – само тогаш ќе сфатите дека таа доаѓа од вас!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:59 pm

Амур на француски е љубов.
На прилепски е мелено месо за скара.
Културни разлики....

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:59 pm

Луѓето вработени во македонската амбасада во Брисел успеале да постигнат голема победа за Македонија. После настојчиво инсистирање, македонско знаме е поставено во еден паб во близина на Европскиот парламент.Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:59 pm

Нема веќе новинарска фела!
Македонија се сака со дела!Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 10:59 pm

Репортери без медиуми - ново новинарско здружение...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 11:00 pm

Делувај локално - глупирај се глобално!
ВМРО-IQМНЕ!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 11:00 pm

ЕУ ако доби нобелова награда за мир, Колумбија треба да добие за хемија!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Гостин on Вто Окт 06, 2015 11:00 pm

Барам МТВ да ѝ овозможи на публиката да гласа на собранискиот канал кој да отпадне следната недела. Тоа е елементарно за секое реалити шоу! А претставува и демократски исчекор во општеството!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Re: СТАТУСИ И ТВИТОВИ

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот