ДИЕТА
+5
misterija
IVA
Delta
Luxor
Фири
9 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: ДИЕТА
-a so si zapnala dieta/.,/.ke nema decko ti sto da fati od tebe.//.
Delta- Број на мислења : 606
Мислев ако има некој што го пиел овој шеик да пренесе искуство..а за фаќање идр. ќе остајме по малку некое спојлерче.
se seguvav be.//.ne ti e deckoto tolku lubomnoren belkim,.//
Тебе Делта да не те викаат Брзи или Муња мејби..ааааааа..кога дојде, кога изнапиша насекаде, абе како брзи гонзалез си...арива аривааааааааа
moram ke dojde mackata i ke me banira.//../vaka pisam i begam.//.
Работава значи е -бидна што бидна, ми побара и кидна..аххххахххахахаххаа
i ne smeam na site temi pa edna tema na predna strana sekogas ostavam././.
misterija напиша:Работава значи е -бидна што бидна, ми побара и кидна..аххххахххахахаххаа
pa ke dojdem nekoj den za takva zenska mozi ke se iplati riziko././.
А цвеќе од отпремнината или од стечајниот надоместок ќе и купиш?
Luxor- Број на мислења : 6622
delta напиша:moram ke dojde mackata i ke me banira.//../vaka pisam i begam.//.
delta напиша:i ne smeam na site temi pa edna tema na predna strana sekogas ostavam././.
Ne im veruvaj na crtanite...Koga togash glushecot kje pogreshi i machkata kje go fati...
Teo- Број на мислења : 5093
Drzite dieta, jadete zdravo, vezbate, ama rezultati nema. Mozebi ova ke pomogne.
https://www.crnobelo.com/hrana/dieti/61535-vezbate-jadete-zdravo-a-sepak-ne-slabeete-vo-sto-e-problemot
https://www.crnobelo.com/hrana/dieti/61535-vezbate-jadete-zdravo-a-sepak-ne-slabeete-vo-sto-e-problemot
Flora- Број на мислења : 420
Диета со компири: Ослабете 5 килограми за три дена
Правилната диета и редовна физичка активност се од суштинско значење за одржување на нормалната тежина.
Меѓутоа, ако сакате да го забрзате процесот на губење килограми пробајте ја оваа ефикасна диета со компри. За само три дена може да изгубите пет килограми.
Диетата е ригорозна, па доколку имате некои здравствени проблеми посоветувајте се со лекар пред да ја примените.
Прв ден
Појадок: еден готвен компир без сол и чаша јогурт
Ручек: два готвени компири без сол и чаша јогурт
Вечера: две шолји јогурт
Втор ден:
Појадок: една чаша јогурт и готвен компир
Ручек: два готвени компири и чаша јогурт
Вечера: еден готвен компир без сол и чаша јогурт
Трет ден
Појадок: готвен компир
Ручек: еден готвен компир
Вечера: шолја јогурт
Ако во текот на диетата почувствуавте напад на глад, јадете мала количина бадеми или ореви, пијте јогурт или јадете овошје.
https://zenskimagazin.mk/dieta-so-kompiri-oslabete-5-kilogrami-za-tri-dena-
Правилната диета и редовна физичка активност се од суштинско значење за одржување на нормалната тежина.
Меѓутоа, ако сакате да го забрзате процесот на губење килограми пробајте ја оваа ефикасна диета со компри. За само три дена може да изгубите пет килограми.
Диетата е ригорозна, па доколку имате некои здравствени проблеми посоветувајте се со лекар пред да ја примените.
Прв ден
Појадок: еден готвен компир без сол и чаша јогурт
Ручек: два готвени компири без сол и чаша јогурт
Вечера: две шолји јогурт
Втор ден:
Појадок: една чаша јогурт и готвен компир
Ручек: два готвени компири и чаша јогурт
Вечера: еден готвен компир без сол и чаша јогурт
Трет ден
Појадок: готвен компир
Ручек: еден готвен компир
Вечера: шолја јогурт
Ако во текот на диетата почувствуавте напад на глад, јадете мала количина бадеми или ореви, пијте јогурт или јадете овошје.
https://zenskimagazin.mk/dieta-so-kompiri-oslabete-5-kilogrami-za-tri-dena-
Bosonoga- Број на мислења : 987
ЗДРАВ ЧАЈ ЗА СЛАБЕЕЊЕ
Потребни се само неколку дена конзумирање на овој здрав чај за да ја забележите разликата.
Тој е толку моќен поради моќната комбинација на зелен чај, ловоров лист и цимет. Сите три состојки се здрави и одлично ги согоруваат мастите и го забрзуваат метаболизмот.
Потребни состојки:
зелен чај
3 ловорови листа
Малку цимет
Начин на подготовка:
Провријте 800 мл. вода, тргнете ја од оган и додајте 2 мали лажички или 1 стапче цимет. Додате и 3 ловорови листови и 1 рамна лажица зелен чај. Поклопете и оставете 10 минути да отстои а потоа процедете.
Овој чај е одличен за забрзување на метаболизмот, а најдобро е да се конзумира наутро. Испијте чаша од овој чај наутро на празен желудник.
Втората шолја можете да ја испиете по појадокот, а третата пред спиење.
Со три шолји од овој чај дневно ќе го забрзате својот метаболизам и ќе ослабете. Резултатите се видливи мошне брзо.
https://lokalno.mk/zdrav-chaj-za-slabeene/
Потребни се само неколку дена конзумирање на овој здрав чај за да ја забележите разликата.
Тој е толку моќен поради моќната комбинација на зелен чај, ловоров лист и цимет. Сите три состојки се здрави и одлично ги согоруваат мастите и го забрзуваат метаболизмот.
Потребни состојки:
зелен чај
3 ловорови листа
Малку цимет
Начин на подготовка:
Провријте 800 мл. вода, тргнете ја од оган и додајте 2 мали лажички или 1 стапче цимет. Додате и 3 ловорови листови и 1 рамна лажица зелен чај. Поклопете и оставете 10 минути да отстои а потоа процедете.
Овој чај е одличен за забрзување на метаболизмот, а најдобро е да се конзумира наутро. Испијте чаша од овој чај наутро на празен желудник.
Втората шолја можете да ја испиете по појадокот, а третата пред спиење.
Со три шолји од овој чај дневно ќе го забрзате својот метаболизам и ќе ослабете. Резултатите се видливи мошне брзо.
https://lokalno.mk/zdrav-chaj-za-slabeene/
Bosonoga- Број на мислења : 987
Страна 2 of 2 • 1, 2
Страна 2 of 2