Кладилница
4 posters
Страна 1 of 4
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Кладилница
Ево нешто за тие што одат во кладилници.
ракомет ЛШ
ЧеховскиМедведи - РНЛ---2
Алингсос------------ Висла--2
Аалборг--------------Мотор 1
Парис СГ ------------брест 1
Веспрем ------------целје 1
барцелона----------колдинг 1
фудбал
Валенција----гетафе 1
Италија
рома ---Парма --------------1
ракомет ЛШ
ЧеховскиМедведи - РНЛ---2
Алингсос------------ Висла--2
Аалборг--------------Мотор 1
Парис СГ ------------брест 1
Веспрем ------------целје 1
барцелона----------колдинг 1
фудбал
Валенција----гетафе 1
Италија
рома ---Парма --------------1
tmoro- Број на мислења : 547
Re: Кладилница
тука ќе се читаме..но немој некој преозбинло да си сфати па со последните пари да игра на кладилница..Да бидеме јасни околу тоа..
Tmoro, shto predlagash kako dobra kombinacija za uplata za vecherva...Pocnuvaat natprevarite od Ligata na shampioni...A i Reiter bi mozhel da stavi nekoj predlog...
Гостин- Гостин
Teo напиша:Tmoro, shto predlagash kako dobra kombinacija za uplata za vecherva...Pocnuvaat natprevarite od Ligata na shampioni...A i Reiter bi mozhel da stavi nekoj predlog...
Парис- Челзи --х2
Шалке--Реал -- 1х
Виллареал--ред бул 1
рома --феенорд-------1
Ливерпол------------1
севилја------------ 1
тотенхем-------------1х
Волфсбург-----------1
Селтик----------------х2
Торино --------------1х
Сите се тешки ако играш додај уште 2 ама играј со пари шо се за 1 кутија цигари.....или батали ги овие ке ти пишам за сабота ракомет и некоја фудбал.....за ниедна не ми факјат око оссвен за првата.
Rotherham - Derby....2
Bristol City - Peterborough...1
Reading - Wigan...1
Schalke - Real Madrid..gg&3+(утре)
PSG - Chelsea...gg&3+
Shakhtar Donetsk - Bayern Munich..Минхен дава I и II полувреме
како што кажа и тморо..50-100 денари.
Bristol City - Peterborough...1
Reading - Wigan...1
PSG - Chelsea...gg&3+
Shakhtar Donetsk - Bayern Munich..Минхен дава I и II полувреме
tmoro напиша:Teo напиша:Tmoro, shto predlagash kako dobra kombinacija za uplata za vecherva...Pocnuvaat natprevarite od Ligata na shampioni...A i Reiter bi mozhel da stavi nekoj predlog...
Парис- Челзи --х2
Шалке--Реал -- 1х
Виллареал--ред бул 1
рома --феенорд-------1
Ливерпол------------1
севилја------------ 1
тотенхем-------------1х
Волфсбург-----------1
Селтик----------------х2
Торино --------------1х
Сите се тешки ако играш додај уште 2 ама играј со пари шо се за 1 кутија цигари.....или батали ги овие ке ти пишам за сабота ракомет и некоја фудбал.....за ниедна не ми факјат око оссвен за првата.
Ke se obidam po tvojata preporaka, so sitnish...Inaku sekako sekako stavi za sabota...Mislam deka kje ima i drugi zainteresirani...Patem da te prasham, igrash li loto???
Гостин- Гостин
играв порано и имав и една добра книга и разработена шема за лото ама баталив лото незнам зошто и како дали исфрлив све или ?.....сега само 90 ракомет и тоа ЛШ..ЕП и СП,и додавам некоја фудбал ,само во фудбалов последниве два месеци дури и фаворитиве се тешки затоа ако запримети ги појачав со х...
-потсетиме петок да напишам нешто за саб-нед
Накратко
---ракомет играм затоа што многу утакмици гледам и многу од нив знам како играат дома и во гости
--Фудбал ми беше број 1 ЛШ ама немам многу време и треба исто да ги гледам и дома и гости ,имат екипи шо се добри дома во гости боза,,,
---лото треба да пратиш исто ако си редовен уплакач некои бројки не излегуваа по 6 месеци,имаше нешто чудно
tmoro напиша:
Накратко
---ракомет играм затоа што многу утакмици гледам и многу од нив знам како играат дома и во гости
--Фудбал ми беше број 1 ЛШ ама немам многу време и треба исто да ги гледам и дома и гости ,имат екипи шо се добри дома во гости боза,,,
---лото треба да пратиш исто ако си редовен уплакач некои бројки не излегуваа по 6 месеци,имаше нешто чудно
па пред година-две можеби сега не се сеќавам најдобро имаше еден неверојатен случај на лото,кога лото-девојката го кажа бројот 6 а бројот не беше излезен од барабанот.Ја прашуваа тогаш како го 'погодила' но немаше одговор ниту од неа ниту од лото организаторите.Исто така гледав и филм кој е базиран на вистина каде топчињата ги полнеа со течност да бидат потешки како би излегле оние кои тие типувале.
Да,и јас мислам дека има нешто чудно во нашето лото.Ги пратам и некои лото игри од други земји каде дво-број или три-број многу ретко излеваат заедно или некој број да излези две-три последователни извлекувања,а погледни го последното извлекување од саботата..(2,3),(21,22) 27,(32,33) 11.
[img][/img]
tmoro напиша:играв порано и имав и една добра книга и разработена шема за лото ама баталив лото незнам зошто и како дали исфрлив све или ?.....сега само 90 ракомет и тоа ЛШ..ЕП и СП,и додавам некоја фудбал ,само во фудбалов последниве два месеци дури и фаворитиве се тешки затоа ако запримети ги појачав со х...
Nie ovde na forumov za zabava pochnavme da pishuvame brojki za loto...Dosega uchestvuvame jas, Osa, Reiter, Kalifot, kiBik, Esther, Boko, i luxor...Mislev mozhebi sakash da uchestvuvash...Brojkite gi pishuvame vo meanata...Sekoj kazhuva po sedum, Osa gi uplakja, i posle, ako nishto drugo terame seir...Denes vekje se uplateni za sreda, a od chetvrtok, kje pochneme da pishuvame brojki za sabota....
Гостин- Гостин
да не ве чуди..малер сум жив..reiter напиша:Rotherham - Derby....2......KOMPIR
Bristol City - Peterborough...1 ....................POGODOK
Reading - Wigan...1..................................KOMPIR
PSG - Chelsea...gg&3+...............................KOMPIR
Shakhtar Donetsk - Bayern Munich..Минхен дава I и II полувреме..KOMPIR
Teo напиша:tmoro напиша:играв порано и имав и една добра книга и разработена шема за лото ама баталив лото незнам зошто и како дали исфрлив све или ?.....сега само 90 ракомет и тоа ЛШ..ЕП и СП,и додавам некоја фудбал ,само во фудбалов последниве два месеци дури и фаворитиве се тешки затоа ако запримети ги појачав со х...
Nie ovde na forumov za zabava pochnavme da pishuvame brojki za loto...Dosega uchestvuvame jas, Osa, Reiter, Kalifot, kiBik, Esther, Boko, i luxor...Mislev mozhebi sakash da uchestvuvash...Brojkite gi pishuvame vo meanata...Sekoj kazhuva po sedum, Osa gi uplakja, i posle, ako nishto drugo terame seir...Denes vekje se uplateni za sreda, a od chetvrtok, kje pochneme da pishuvame brojki za sabota....
Ja pa celo vreme isprakjam brojki za trip do Rim!?!?!?!?!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
Hamad bim Khalifa напиша:Teo напиша:tmoro напиша:играв порано и имав и една добра книга и разработена шема за лото ама баталив лото незнам зошто и како дали исфрлив све или ?.....сега само 90 ракомет и тоа ЛШ..ЕП и СП,и додавам некоја фудбал ,само во фудбалов последниве два месеци дури и фаворитиве се тешки затоа ако запримети ги појачав со х...
Ja pa celo vreme isprakjam brojki za trip do Rim!?!?!?!?!
Jas pa celo vreme mislev odime vo Rim da se zabavuvame...
Гостин- Гостин
Утре имат само една ЛШ ракомет КИЕЛ-БРЕСТ МЕШКОВ ...1
kolku e koeficientot za 1 ...tmoro напиша:Утре имат само една ЛШ ракомет КИЕЛ-БРЕСТ МЕШКОВ ...1
ne se razbiram mnogu ,pa ako ne ti e teshko pishi da podnaucham ...
samo poishe od 50 denari ne uplakam ...
osa- Број на мислења : 16563
osa напиша:kolku e koeficientot za 1 ...tmoro напиша:Утре имат само една ЛШ ракомет КИЕЛ-БРЕСТ МЕШКОВ ...1
ne se razbiram mnogu ,pa ako ne ti e teshko pishi da podnaucham ...
samo poishe od 50 denari ne uplakam ...
коеф ке да е 1,20 ама најдиш уште 2 од англиска лига 2 од шпанска 2 од германска и 2 од француска----све тоа за сабота и недела
Tmoro, nema da e losho da postavish nekoi kombinacii za uplata za ovoj vikend...
Гостин- Гостин
Teo напиша:Tmoro, nema da e losho da postavish nekoi kombinacii za uplata za ovoj vikend...
Француска лига Парис дома 1
Шпанска
-Барса 1
-Атлитико мадрид 1
- Реал мадрид играт во гости 2
Германска
Волфсбург дома 1
Англиска
Челзи 1
М,сити 1
Евертон 1
и сега идат на ред ракомет ЛШ
Ако ја уплатит некој Вардар 2 и да победит коеф е околу 7 само од Вардар утакмицата
Пик сегед 1
Висла 1
Само фудбалските утакмици се околу 6 коеф е сега тој шо сакат некат опнит некоја од ракометните кои ке се неизвесни(на тој што му факат око)
Teo напиша:Tmoro, ima li nekoi interesni utakmici za tipuvanje?
пауза да напрајме ,ке видиме нешто за викендов
еве денеска што уплатив..
[img][/img]
досега добро оди,но да го почекаме крајот
[img][/img]
reiter напиша:еве денеска што уплатив..
" />
sekoja cest majstor si
далеко од мајстор..ман.сити неќе да мрдне..
reiter напиша:еве денеска што уплатив..
" />
како и обично..ПАДНАХ
me preseche ..jas mislev si dobil i zatoa te nema ,koga eve ti si pishal deka si padnal.....da ne ne sakash da ne pochastish ?reiter напиша:reiter напиша:еве денеска што уплатив..
" />
како и обично..ПАДНАХ
osa- Број на мислења : 16563
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Страна 1 of 4