[size=30]По налог на ОЈО, утре во 12 часот сум на разговор во полиција затоа што како уредник на “Лидер” ја објавив снимката на која се слуша како градоначалникот на Шутка, Курто Дудуш, киднапира и тепа човек, пишува новинарот Љупчо Златев на Фејсбук.