AMNESTIJA
4 posters
Страна 1 of 1
AMNESTIJA
Po povod dvomesechnoto rabotenje na forumot Мelnica, i rekordot od nad 9 000 postovi, objavuvame delumna amnestija na baniranite...
Odbanirani se...
1. Kezhman velichanstveni
2. haskov
3. Jambo
4. Laba
5. Фири
Se nadevam deka ja nauchija lekcijata, i vo idnina kje gi pochituvaat pravilata na forumot...
Odbanirani se...
1. Kezhman velichanstveni
2. haskov
3. Jambo
4. Laba
5. Фири
Se nadevam deka ja nauchija lekcijata, i vo idnina kje gi pochituvaat pravilata na forumot...
Гостин- Гостин
Re: AMNESTIJA
..тоа значи памет у главата
e da reiter pamet u glava ,mislam deka sega veke zavrshija fakultet "kaj bojo "
i ke bidat mnoguuuuu pokulturni
i ke bidat mnoguuuuu pokulturni
osa- Број на мислења : 16597
се врати ли некој "амнестиран"
osa- Број на мислења : 16597
Nikoj zasega...Duri ni zombiranoto papagalche haskov go nema...Shteta, a bash sakav da shupcham nekogo...
Гостин- Гостин
reiter напиша: ..тоа значи памет у главата
I dupe u za zid!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
Опа. Ме одбаниравте?
а јас тоа сум била под "казна"
Бидејќи сте многу чудно друштво на чудаци, немам намера да пишувам на овој форум. Слободно може повторно да ме банирате.
а јас тоа сум била под "казна"
Бидејќи сте многу чудно друштво на чудаци, немам намера да пишувам на овој форум. Слободно може повторно да ме банирате.
Другпат, кога ќе си играте со луѓево , размислете малку, дека има и реални луѓе, кои не сакаат да изгледаат како идиоти затоа што токму некој, таков, сака да ги направи да изгледаат.
Уште не сум банирана?
Уште не сум банирана?
јас не се чуствувам местен ниту пак кодошен.Од толку години во ВМРО нема кој не ме знае а уште повеќе не ме боли уво дали сум кодошен(ова е одлика на новите членови кои дојдоа од ДА и отпадокот на СДСМ како и на старите методи на УДБА).Ич немам мака.Моите ставови и мислења се мои и јасно и јавно ги кажувам.Впрочем тоа е одлика на чесен ВМРО-вец да секогаш биде горд исправен и достоинствен а не да оправдува криминален ИК и премиер со речиси цела влада и биде носен-шетан без сопствена воља по митинзи или незнам каде за да си обезбеди минимални пари за живот од сопствениот вложен труд.
Лаба еднаш те замолив еве сега пак,остани на форумот и пишувај да размениме мислења и ставови,нема потреба од навреди и лични омаловажувања.
Лаба еднаш те замолив еве сега пак,остани на форумот и пишувај да размениме мислења и ставови,нема потреба од навреди и лични омаловажувања.
Opaaaa! Osa shto e ova? BOMBA No.11 ?
Сега веќе немам интерес да пишувам, кога нема смисол.. За што тоа да пишувам, за опозицијата или позицијата?
Не мора мене да ме есапите воопшто- слободно банирајте, бришете.
Laba напиша:
Сега веќе немам интерес да пишувам, кога нема смисол.. За што тоа да пишувам, за опозицијата или позицијата?
ниту сум прикриен ВМРО-вец ниту пак ловам нешто друго.Едноставно ги читам различните размислувања и пишувам онака како што мислам дека е од мој аспект.Ништо нарочно од ловење или разни приказни.Можеш да пишуваш за што сакаш и за кого сакаш ако тоа ти е воља и имаш нешто да кажеш за или против како слободен граѓанин под ник Лаба.Но не прифаќам да груевски ја води партијата и од причини за кои сум пишувал по форуми а се познати моите ставови го подржувам Љубчо Георгиевски.Не оправдувам никој па и него ако се огрешил од законот.ВМРО е била и пред него и ќе биде и после него само што Груевски тоа не може да го свати или одбива да го прифати како реалност.Последиците сам ќе си ги носи.Флоровски во еден разговор тоа многу убаво ми го рече..ВМРО е како мастодон,ако подзастанеш ќе те прегази.Подзастанеш сега има значение ако го манипулираш ВМРО-,Мастодонот сигурно ќе те прегази..
Jas mislam deka Laba e totalno vo greshka.
Mene Osa mi e od pododamna sumljiva, ama ne kako dpmne-agent tuku kako agent na stranski tajni sluzbi!!!!
Mene Osa mi e od pododamna sumljiva, ama ne kako dpmne-agent tuku kako agent na stranski tajni sluzbi!!!!
Не знам колку е во ред да се закануваш, од позиција модератор или администратор, што и да си. Но тоа си е твое право и немам намера ниту желба да ти се мешам во лончињата.
Немам јас ништо против форумов. Не мора да ми наметнувате такво "алиби" со закани и предупредувања.
Shteta, a samo sto se zagrea! Taman da zamavne so frlanje bombi - ja sosekovte! Ic ne e fer, bashka beshe se poubedliva i pocna da go zgolemuva interesot! ..... Aj ne e vekje tuka pa nema smisla da pishuvam za nekoj vo treto lice.....A BASH I SE SPREMAV!Teo напиша:Laba e trajno banirana od forum...
Hamad bim Khalifa напиша:Shteta, a samo sto se zagrea! Taman da zamavne so frlanje bombi - ja sosekovte! Ic ne e fer, bashka beshe se poubedliva i pocna da go zgolemuva interesot! ..... Aj ne e vekje tuka pa nema smisla da pishuvam za nekoj vo treto lice.....A BASH I SE SPREMAV!Teo напиша:Laba e trajno banirana od forum...
Za...
Гостин- Гостин
Za u AKCIJA! Bash mi faleshe simpaticna zenska osoba so naocarcinja, od tipot na Lara Kraft ...za u HAREM!
Ostaj bre...Kje ti napraveshe razdor vo haremot...Podobro dojdi u meana...Cucite se uchtivi, plus i prijatelski raspolozheni...Te chestam konjak...
Гостин- Гостин
Страна 1 of 1