НАЈНОВИ ВЕСТИ
+23
Flora
misterija
Albatros
Nebula
Bosonoga
EVITA
nino
Dino
PRVOBOREC
трендафил
SHARENI
Teo
OPOZICIONER
TRAJCHE
Delta
Luxor
Kalinda
reiter
Hamad bim Khalifa
IVA
хан Ацо
defo
osa
27 posters
Страна 3 of 29
Страна 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Re: НАЈНОВИ ВЕСТИ
a sto da mi kazes deka ovoj ne cini ,i koj cini toj sto mi ja sotre cela familija ,gi ostai bez rabota .tie bile dobri ? aj ne tresi gluposti !
IVA- Број на мислења : 368
se nekoj da ti plati ,a ti koga ke brknesh u pantaloni ...mislam vo dzebot na pantalonite ?
osa- Број на мислења : 16563
IVA напиша:a sto da mi kazes deka ovoj ne cini ,i koj cini toj sto mi ja sotre cela familija ,gi ostai bez rabota .tie bile dobri ? aj ne tresi gluposti !
Остај политика, ќе те упатам во некои поинтертесни работи.
Гостин- Гостин
osa напиша:se nekoj da ti plati ,a ti koga ke brknesh u pantaloni ...mislam vo dzebot na pantalonite ?
Шворц сум откако Грујокио го потпиша ФЕСАЛ 2 аранжманот и остави 200 К луѓе на улица па мора да се гребам.
Гостин- Гостин
luxor напиша:IVA напиша:a sto da mi kazes deka ovoj ne cini ,i koj cini toj sto mi ja sotre cela familija ,gi ostai bez rabota .tie bile dobri ? aj ne tresi gluposti !
Остај политика, ќе те упатам во некои поинтертесни работи.
he sega ti ke mi spinues posto nemoes da go branis ovoj aboliciraniov ?
Какви бе спинови јас сум подобар од Тео во секс едукација. Бргу ќе научиш дека Грујо ве дупи вас дпмне-овците во мозок.
Гостин- Гостин
sto potpisal ? fesal 2 ? i sto e problemot sea ?pa ako trebalo da potpise sto sega ?ama i kolku vraboti da poglednes ,ne kolku moralo da dadat otkaz
luxor напиша:osa напиша:se nekoj da ti plati ,a ti koga ke brknesh u pantaloni ...mislam vo dzebot na pantalonite ?
Шворц сум откако Грујокио го потпиша ФЕСАЛ 2 аранжманот и остави 200 К луѓе на улица па мора да се гребам.
За жалење си.
Гостин- Гостин
luxor напиша:Какви бе спинови јас сум подобар од Тео во секс едукација. Бргу ќе научиш дека Грујо ве дупи вас дпмне-овците во мозок.
imas ti kogo da ucis u seks ? glej gi tie okolu crpnatiov po sto godini uste aber od zenenje nemaat !
Сум бе. А оваа небањата сигурно е од оние плкетолепачи на Грујокио што седат дома и земаат плата.
Гостин- Гостин
IVA напиша:luxor напиша:Какви бе спинови јас сум подобар од Тео во секс едукација. Бргу ќе научиш дека Грујо ве дупи вас дпмне-овците во мозок.
imas ti kogo da ucis u seks ? glej gi tie okolu crpnatiov po sto godini uste aber od zenenje nemaat !
Кој спомна секс девојче. Ти мора да си загорена па умот само на тоа ти оди. Јас мислев да те научам да се избањаш.
Гостин- Гостин
Мозокот да си го испере од шителско-курирските сра*а. Па да почне да мисли со своја глава.
Гостин- Гостин
Nejze ochigledno umot i e vo glava, no ne vo taa na koja ti mislish...
Гостин- Гостин
luxor напиша:Мозокот да си го испере од шителско-курирските сра*а. Па да почне да мисли со своја глава.
tebe ic da ne te boli .ti zemi i izbanaj si go do ovde ti smrdi !mislam na mozokot so koj go podrzues sdsm
Ne go boli...Samo se obiduva da te odzombira...A nema da te boli ni tebe ako mu go dozvolish toa zadovolstvo...
Гостин- Гостин
bravo be kmunjari. Taka li ke vladeete. Sreka sto nikogas nema da se vratite na vlast.
Гостин- Гостин
Germanski "Di velt" : korupcija i mafija vladeat vo Makedonija...
Владата во Скопје има поинакви грижи од тоа да ја спасува Европа од бегалците
Сѐ повеќе земји на ЕУ посакуваат Македонија да стане тврдина против бегалците, но балканската држава и самата се бори со огромни проблеми - корупција и мафија владеат со земјата, оценува весникот „Ди велт“.
Гостин- Гостин
СДСМ: На Тодоров и Груевски во бурекџилница ли им текна новиот данок за маснотии?!
За Никола Тодоров не се тема за дебата причините поради коишто во Македонија умираат три пати повеќе новороденчиња од просекот на земјите од Балканот и ЕУ.
Не беа тема за дебата пропустите во здравствениот систем поради кои почина малата Тамара.
За Тодоров не е тема тоа што пациенти кои крварат мораат сами да си купат завој, тоа што пациентите на Кардиологија за холтер мораат сами си купат батериии, тоа што на дијабетичарите им даваат стари генерации на инсулин и полуисправни апарати што можат да ги однесат во смрт, тоа што болниците се руина, а здравствениот систем срушен.
Но за Тодоров тема за дебата бил данокот за маснотии што власта на ВМРО-ДПМНЕ сакала да им го воведе на граѓаните.
На Тодоров и Груевски во бурекџилниците по кои се сликаа ли им дојде идејата да ги даночат граѓаните за маснотии?!
И тоа додека над 180.000 граѓани преживуваат со по 40 денари на ден и над 500.000 граѓани живеат на раб на сиромаштија.
На овие луѓе ли Никола Тодоров ќе им става данок за масна храна?!
Тодоров, Груевски и нивните соработници ги интересираат само даноци, тендери и казни со коишто ги соголија граѓаните.
На криминално-корупциската власт и ставаме крај.
Никола Тодоров и власта на Груевски можат да дебатираат само за нивното заминување“, стои во соопштението на СДСМ.
http://www.libertas.mk/%D1%81%D0%B4%D1%81%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%9F%D0%B8%D0%BB/
За Никола Тодоров не се тема за дебата причините поради коишто во Македонија умираат три пати повеќе новороденчиња од просекот на земјите од Балканот и ЕУ.
Не беа тема за дебата пропустите во здравствениот систем поради кои почина малата Тамара.
За Тодоров не е тема тоа што пациенти кои крварат мораат сами да си купат завој, тоа што пациентите на Кардиологија за холтер мораат сами си купат батериии, тоа што на дијабетичарите им даваат стари генерации на инсулин и полуисправни апарати што можат да ги однесат во смрт, тоа што болниците се руина, а здравствениот систем срушен.
Но за Тодоров тема за дебата бил данокот за маснотии што власта на ВМРО-ДПМНЕ сакала да им го воведе на граѓаните.
На Тодоров и Груевски во бурекџилниците по кои се сликаа ли им дојде идејата да ги даночат граѓаните за маснотии?!
И тоа додека над 180.000 граѓани преживуваат со по 40 денари на ден и над 500.000 граѓани живеат на раб на сиромаштија.
На овие луѓе ли Никола Тодоров ќе им става данок за масна храна?!
Тодоров, Груевски и нивните соработници ги интересираат само даноци, тендери и казни со коишто ги соголија граѓаните.
На криминално-корупциската власт и ставаме крај.
Никола Тодоров и власта на Груевски можат да дебатираат само за нивното заминување“, стои во соопштението на СДСМ.
http://www.libertas.mk/%D1%81%D0%B4%D1%81%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%9F%D0%B8%D0%BB/
Гостин- Гостин
Super efikasnost na policijata pod vodstvo na SDSM...
ВООРУЖЕН ГРАБЕЖ НА ВОЗИЛО ПОЛНО СО ПАРИ ВО ВЕЛЕС
Двајцата осомничени за денешното разбојништво во Велес се пронајдени и уапсени
Гостин- Гостин
Oliver Spasovski ja postavi na mesto Bogatinova...
Кавга меѓу министерот Спасовски и уредничката Богатинова на Канал 5 (ВИДЕО)
Кавга меѓу министерот Спасовски и уредничката Богатинова на Канал 5 (ВИДЕО)
Гостин- Гостин
Samo pomirisavte vlast i veke se zakanuvate na urednicki na televizii. Sto ke pravite ako slucajno pobedite ke otvorite goli otok za novinari vo Makedonija? Narodot go gleda ova i zatoa ke ve3 kazni koga i da se izbotrite.
Гостин- Гостин
Toa shto Spasovski ja zboruvashe vistinata za tebe e zakana??? Pa, vo pravo si, za kriminalci i lazhgovci vistinata e opasna rabota...No shto e tuka e...Kje mora da se pomirite so zborovite na svojot pastir koj prorochki najavi "vistinata e kako shilo, v`ti, v`ti i kje izleze na videlina"...
Гостин- Гостин
Страна 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Similar topics
» Вести од соседството
» СПОРТСКИ ВЕСТИ
» Убави вести
» ЗАСТРАШУВАЧКИ ВЕСТИ ОД КИНА
» Разни вести од Македонија
» СПОРТСКИ ВЕСТИ
» Убави вести
» ЗАСТРАШУВАЧКИ ВЕСТИ ОД КИНА
» Разни вести од Македонија