Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА

+10
Luxor
Kalinda
Arhimed
хан Ацо
трендафил
tmoro
defo
reiter
osa
Hamad bim Khalifa
14 posters

Страна 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Go down

ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Empty Re: ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА

Пишување by Hamad bim Khalifa Пон Фед 22 2016, 19:48

Ovoj e dimovski Ilco.........i drugite ne gi ocekuva polesno!
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Број на мислења : 2745

Вратете се на почетокот Go down

ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Empty Re: ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА

Пишување by трендафил Сре Фед 24 2016, 22:37

По потопувањето на Титаник изгледа наместо очекуваното давење на легално избраната власт, се удавија пучистите. Изгледа дека точен беше насловот во еден неделник дека од бомбаш самоубиец (Заев) капетан не бива.

Ќе не има ли тогаш кога ќе не нема – ако не немаше токму тогаш кога требаше да не има?
трендафил
трендафил

Број на мислења : 11324
Местолокација : Скопје

Пишување by Гостин Сре Фед 24 2016, 22:49

Mnogu neinventivno Trendafile...Jasno mi e deka ste vo panika, no sepak od tebe ochekuvav povekje... Twisted Evil

Гостин
Гостин

Пишување by osa Сре Фед 24 2016, 22:50

трендафил напиша:По потопувањето на Титаник изгледа наместо очекуваното давење на легално избраната власт, се удавија пучистите. Изгледа дека точен беше насловот во еден неделник дека од бомбаш самоубиец (Заев) капетан не бива.

auuuu trendo pak si tuka ,a ne si mi odgovoril :majka ti zensko e ili mashko ?

osa
osa

Број на мислења : 16597

Пишување by Гостин Сре Фед 24 2016, 22:58

da ne e mirka svirka majka mu/ What a Face

Гостин
Гостин

Пишување by трендафил Чет Фед 25 2016, 09:29

Ајде ќе ги игнорирам говорите на омраза, па ќе се однесувам како да имам соговорници кои немаат патолошка омраза кон секој што не го подржува Заев. Во секој случај не сум јас овде тема туку Катица Јанева. Можете слободно да си отворите друга тема за мене, на која ќе си ги лечите вашите фрустрации.

Знаете ли за некоја активност на другите помошници на Јанева, освен таа на Фата, по дебакалот со Титаник и катастрофалниот полуписмен настап на Јанева на последната прес конференција на С(дсм)ЈО. До каде е на пример постапката за обвинението за нелегално прислушкување на владини функционери и приватни лица или од каде му се на Заев уште 400 илјади разговори по пуштањето на Верушевски да се брани од слобода.

Ќе не има ли тогаш кога ќе не нема – ако не немаше токму тогаш кога требаше да не има?
трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Чет Фед 25 2016, 19:52

Немој Трендо да се грижиш толку за СЈО. Твојот пастир веќе си обезбеди помилување од фикусот за изборните измами.

Последната промена е направена од luxor на Чет Фед 25 2016, 20:40. Мислењето е променето 1 пати

Гостин
Гостин

Пишување by трендафил Чет Фед 25 2016, 20:22

luxor напиша:Немој Трендо да се грижиш толку за СЈО. Твојот пастир веќе си обезбеди помилување од фикусот за изборните измами.
Сигурен ли си дека Уставниот суд со задоцнување од 7 години ќе го прифати мислењето на СДСМ дека членот од законот за помилување со кој Претседателот нема право да им прости на некои криминалци е противуставен. Патем колку што знам против лидерот на ВМРО-ДПМНЕ нема ни формално обвинение за изборна измама. За разлика од обвинението за насилно уривање на власта со помош на странски служби или за поткуп од две евра на едно евро против вашиот пастир. Или обвинението за педофилија против синот на Верушевски.

трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Чет Фед 25 2016, 20:39

Ќе го прифатат вашите сваровски судии. Ќе му треба на пастирот твој да го помилуваат кога ќе биде осуден за изборни измами. Макар, како што напишав во другата тема можеби планот и нема да му успее.

Гостин
Гостин

Пишување by трендафил Пет Фед 26 2016, 22:11

Teo напиша:Eve do kade odi ludiloto na dpmne-ovcite...Pochnaa da ubivaat...Da go ubivaat sopstveniot narod...

Старец претепан до смрт оти ја фалел Катица Јанева

80-годишен старец вчера бил претепан до смрт во бизарна расправија за политика во мариовското село Маково, пренесува „Мета“.

По неколку испиени чашки ракија, тој и 53-годишен соселанец и поранешен осуденик почнале да се расправаат оти старецот ја пофалил работата на Јанева и изразил задоволство од гонењето на Миле Јанакиески и Гордана Јанкулоска. Потоа соговорникот му се нафрлил и го претепал до смрт. Во битолската болница бил однесен жив, но набргу им подлегнал на повредите. Полицијата го привела осомничениот.
Според [url=netpress.com.mk/211681-2]НетПрес[/url] се работи за уште една лага од кујната на Џорџ Сорос.

Што се однесува до наводните изборни неправилности, до сега против никој не постои такво обвинение.

трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Пет Фед 26 2016, 22:18

Трендо немој бе да се правиш со сила глуп. Којзнае што сте и ветиле на кутрата душичка да мора да лаже за вас. Во полицијата и обвинителството стои изјавата на очевидците кои сведочат за случајот. И сега како очекуваш да не ти се смеам. Од една страна имаме очевидци присутни на настанот, а од друга го имаме моронското тврдење на Нетпрес божем некаква внука изјавила дека човекот не се интересирал за политика. Очајни сте Трендо, очајни. Twisted Evil

Гостин
Гостин

Пишување by трендафил Саб Фед 27 2016, 21:53

luxor напиша:Трендо немој бе да се правиш со сила глуп. Којзнае што сте и ветиле на кутрата душичка да мора да лаже за вас. Во полицијата и обвинителството стои изјавата на очевидците кои сведочат за случајот. И сега како очекуваш да не ти се смеам. Од една страна имаме очевидци присутни на настанот, а од друга го имаме моронското тврдење на Нетпрес божем некаква внука изјавила дека човекот не се интересирал за политика. Очајни сте Трендо, очајни. Twisted Evil
Не знам од каде ти се на тебе познати изјавите што очевидците ги дале во полицијата и обвинителството, кога тие не смеат да даваат податоци за истрагата. До моментот кога обвинетиот ќе се појави на суд. Не знам. Можеби си во право. Ќе видиме на судењето.
Јас, за разлика од тебе не тврдев ништо. Напротив напишав дека некој, во случајов Нетпрес изнесува друга информација. Различна од таа што доаѓа од платениците на Сорос. Не напишав мое мислење за овој случај, туку пренесов туѓо мислење. Па не знам зошто си почувствувал потреба да употребиш говор на омраза. Дали само од навика? Или за да покажеш колку си паметен за разлика од мене што ме сметаш за глуп. Ќе излезе уште дека со сила се правиш паметен. Само затоа што омразата те заслепува и не го читаш текстот. Изгледа само гледаш кој го напишал.

трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Саб Фед 27 2016, 21:58

Teshko e Trendafile koga kje te fatat so spushteni gakji pa vednas "govor na omraza", "omrazata te zaslepuva" i slichni obidi da se izvlechesh od kjoshot vo koj te vturnal luxor...Za tvoja golema zhal jas seushte gi chuvam printskrinovite so tvojot famozen potpis: "smrt za sorosoidite"...

Гостин
Гостин

Пишување by трендафил Саб Фед 27 2016, 22:25

Размислуваш на специфичен начин или и ти си слеп од омраза. Еве ти го текстот за кој Луксор тврди дека со сила се правам глуп.
Според НетПрес се работи за уште една лага од кујната на Џорџ Сорос.
Луксор очигледно мисли дека сум глуп за оваа реченица. Дека според Нетпрес, не според мене, се работи за уште една лага од платениците на Џорџ Сорос. Се извинувам, но поразговарај со својот психијатар за тоа што има глупаво ако некој посочи и на друг извор на информации. Или се работи за паталошка омраза за се што е надвор од кругот на твоето размислување.

трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Саб Фед 27 2016, 22:30

трендафил напиша:Дека според Нетпрес, не според мене, се работи за уште една лага од платениците на Џорџ Сорос.

Vidi, vidi, znachi priznavash deka ni ti ne mu veruvash na onoj torkoto Dejan i deka vsushnost nemash pojma shto navistina se sluchilo??? I deka realno, mozhno e ubistvoto da se sluchilo za politichka raspravija...Ubistvo vo koe chlen na vladejachkata partija ubil neopredelen gragjanin samo zatoa shto sakal vo Makedonija da ima pravda...I koj sigurno bi se izvlekol so toa ako minister za vnatreshni raboti ne beshe chesen chovek kako Oliver Spasovski...

Гостин
Гостин

Пишување by трендафил Нед Фед 28 2016, 21:40

Сите опции се можни. Вистината на крај ќе ја утврди судот. Не новинарите. При тоа ќе има сведоци и од страна на обвинителството и од страна на одбраната. Тоа што не сте спремни да видите и подруго мислење од тоа што ви го сервираат вашите медиуми и што сметате дека е глупав секој што ќе избега од вашиот шаблон, можеби не е глупаво, но сигурно е недемократско, да не кажам фашисоидно.

трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Нед Фед 28 2016, 21:50

Ne Trendafile, ti ne si spremen da priznaesh deka vi teche niz nogavicite i vo ochaen strav od odgovornost spremni ste da go ubivate i sopstvenipot narod...Toa verojatno mislite deka e dozvoleno zaradi fermanot koj pastirot vi go isprati vo shtabovite kade povikuva na konechna presmetka so neistomislenicite...

Гостин
Гостин

Пишување by Hamad bim Khalifa Пон Фед 29 2016, 06:57

Podsetete se na filmov! Ubava vistinita prikaska kakao eden malski prevarant preku ideali pocnuva da go pljackosuva i siluva narodot, frlajki i kupuvajki go so po nekoja koska, i ..... kako na kraj zavrshuva!
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by трендафил Пон Фед 29 2016, 11:40

Teo напиша:Ne Trendafile, ti ne si spremen da priznaesh deka vi teche niz nogavicite i vo ochaen strav od odgovornost spremni ste da go ubivate i sopstvenipot narod...Toa verojatno mislite deka e dozvoleno zaradi fermanot koj pastirot vi go isprati vo shtabovite kade povikuva na konechna presmetka so neistomislenicite...
Ќе видиме на изборите на кого ќе му протече низ ногавици. Уште еден израз кој е говор на омраза. Ако под сопствен народ ги сметаш 10те терористи и четворицата НАТО инструктори убиени во Куманово, наместо да правиме селфи со нивните поддржувачи, веројатно си во право за убиствата. Нешто не приметувам ниту дека вие сте полни со љубов кон неистомислениците. Што се однесува до филмот, Чаруга повеќе ми личи како да е црпнат од земја. Како нашиот лидер на опозицијата. Веројатно и Бејли и Орав ги црпнал некој од земјата и ги пратил во Македонија.

трендафил
трендафил

Пишување by Hamad bim Khalifa Пон Фед 29 2016, 16:56

Sto se odnesuva do filmot... kako prvo aj prvo vrati se dva posta nanazad. Od kaj se najde ti vo nego? Toj go postirav i go napisav do mnozinata: POGLEDNETE GO >... Ne mislejki na tebe, pri bidejki znaev deka tebe nisto u crpkata ne moze da ti vleze osven pastirskata beseda. Do sega se sto imam za tebe ti adresiram (mozebi malku go menuvam nikot.... ama si se prepoznavash vekje).
Kako vtoro : NE ZBORI DEKA SI GO IZGLEDAL CELIOT?!?!?!? ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcSCJdhMfKMV2AXWEX6B_S-vP9zlGkM4v8yhRxaROo1zbMwXZYRmWQ
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by трендафил Вто Мар 01 2016, 08:53

ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Vice-Fatime

На фотографијата е помошничката на Катица, Фата, сликана на средба со Вицето Заев. Човекот што собира по едно евро во фондот на фамилијата за секој продаден квадрат државно земјиште во Струмица. Според ИНФОМАКС средбата се случила во петок, а сметката ја платија струмичка фирма со 100% грчки капитал

А македонските анонимуси поставија извештај за договорот што во 2002 година владата на СДСМ го има потпишано со САД за слободен пристап кон локалните и трензитни комуникациски линии во Македонија со можност за прислушкување на повеќе милиони разговори истовремено. Што објаснува како по секое спомнување на бројка на прислушкувани разговори од страна на Заев, таа е за повеќе стотици илјади поголема. Ќе истражува ли специјалното јавно обвинителство колку разговори се прислушкувани без соодветен судски налог од подземните простории на т.н. амбасада на САД во Македонија.

ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Prislusuvanje-SAD-SDSM

трендафил
трендафил

Пишување by трендафил Вто Мар 01 2016, 09:02

Hamad bim Khalifa напиша:Sto se odnesuva do filmot... kako prvo aj prvo vrati se dva posta nanazad. Od kaj se najde ti vo nego? Toj go postirav i go napisav do mnozinata: POGLEDNETE GO >... Ne mislejki na tebe, pri bidejki znaev deka tebe nisto u crpkata ne moze da ti vleze osven pastirskata beseda.  Do sega se sto imam za tebe ti adresiram (mozebi malku go menuvam nikot.... ama si se prepoznavash vekje).
Kako vtoro : NE ZBORI DEKA SI GO IZGLEDAL CELIOT?!?!?!? ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcSCJdhMfKMV2AXWEX6B_S-vP9zlGkM4v8yhRxaROo1zbMwXZYRmWQ
Овде тема е Катица Јанева и нејзиното специјално обвинителство, а не јас. Па доколку во недостаток на аргументи сакаш да продолжиш да се обидуваш да ме понижиш и да ме прогласиш за недостоен за одговор, отвори слободно друга тема за мене. Не ја разбирам преокупираноста со мојата маленкост од твоја, но и од страна на други учесници на форумов, но во секој случај ви благодарам на вниманието. Дали се работи за неспремност да се прифати дека постои и друго мислење? Можам и јас да напишам дека во твојата црпка не може да влезе ништо освен беседата на црпнатиот и амнестиран твој пастир, но не мислам да се служам со средства што не би требало да бидат дозволени на еден форум.

трендафил
трендафил

Пишување by Гостин Вто Мар 01 2016, 09:30

Trendafile, ti blagodaram shto mi dade shansa da pokazham kakvi se gnidi i oloshi ste vie dpmne-ovcite i vashite kuriri i shiteli koi se narekuvaat kurton mediumi...

Ova e vistinskata statija od Infomaks kade bez nieden dokaz kurton novinarite jadele govna...

Ova podolu e Trendafile statijata od Zhurnal net, kade prodolzhuvajki da jadat govna no sega vekje vo nekakvo bunilo kurtonite napravile fotoshop na slika od Zaev i ja plasirale vo prepishanata statija...

Vistinskata slika od koja e napraven fotoshopt e ovaa Trendafile...

ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Vice_zaev

Kazhi mi sega Trendafile, ve drogiraat vo shtabot pa pravite taka gnasni raboti ili stravot od Idrizovo i negovite nadareni zhiteli (ova od kalifot) ve tera vo ludilo...

PS. Printskrinovite se napraveni za da ostanat ovde kako dokaz, zatoa shto najverojatno kurton mediumite kje gi izbrishat statiite...

Гостин
Гостин

Пишување by reiter Вто Мар 01 2016, 12:34

Ахмети в четврток повикан во Специјалното јавно обвинителство напиша:
ОБВИНИТЕЛ СПЕЦИЈАЛЕН -КАТИЦА ЈАНЕВА  - Page 6 Tn1_20160301_112726_-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5-%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5

Претседателот на Демократската унија за интеграција, Али Ахмети добил покана в четврток да се појави во Специјалното јавно обвинителство како сведок – објави порталот Сведок.

Според поканата што била испратена на адреса на интегративците во Мала Речица, Али Ахмети треба да се појави во канцеларијата на специјалниот обвинител во четврток на 3 март во 14 часот.

Според порталот на албански јазик Факти.нет, не е соопштено за кој случај треба да сведочи Ахмети. Порталот очекува по Ахмети и други високи функционери на ДУИ да бидат повикани во СЈО.

Името на Али Ахмети се споменуваше со кумановските настани во акцијата во „Диво Насеље“ каде што дел од групата рано изутрина му се јавува и го информира за настаните, па од тука, не е исклучена можноста СЈО да отвори истрага за настаните во Куманово во кои загинаа 8 македонски полицајци.

Ахмети се споменуваше и во дел од објавените бомби, во директни разговори со луѓе од раководството на ДУИ.
http://kanal77.mk/%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BB/

reiter

Број на мислења : 2411

https://www.cia.gov/index.html

Пишување by defo Вто Мар 01 2016, 20:57

ДПМНЕ.....се дефинитивно паднати во очај...во поголем очај не може да се..да посегнат на аматерски фото шоп.....браво..и си веруваат во тоа..Very Happy
defo
defo

Број на мислења : 3586

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Страна 6 of 19 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19  Next

Вратете се на почетокот