Na istok od rajot
+4
Hamad bim Khalifa
kiBik
Естир
osa
8 posters
Страна 1 of 10
Страна 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Na istok od rajot
Eve Luxore, opredeli ti toa od kade e.
kiBik- Број на мислења : 2537
Re: Na istok od rajot
Се е наше киБик. Го делеле со векови. На се поситни парчиња. Затоа немам никаква намера и јас да го правам тоа.
Гостин- Гостин
Aaaa, ne mozhe taka!!! Site e NASHE, a ne vashe!!!
Ааа, не. Вашето е и наше, а нашето ако сакаш ќе го делиме. Еве за почеток ќе ви го дадеме овој.
Гостин- Гостин
Ti sakash da ni uplashish??? Ne mozhesh! I pogolemi idioti imame od nego. Na primer dali go sakate ovoj da vi go shitneme:
luхor напиша:Ааа, не. Вашето е и наше, а нашето ако сакаш ќе го делиме. Еве за почеток ќе ви го дадеме овој.
Што е сега, не сакаш да делиме. Еве ќе ја зголемам понудата. Го сакаш и Ацета да ви го дадеме?
Гостин- Гостин
luхor напиша:Што е сега, не сакаш да делиме. Еве ќе ја зголемам понудата. Го сакаш и Ацета да ви го дадеме?
kolku e provizijata luxor
osa- Број на мислења : 16597
kiBik напиша:Ti sakash da ni uplashish??? Ne mozhesh! I pogolemi idioti imame od nego. Na primer dali go sakate ovoj da vi go shitneme:luхor напиша:Ааа, не. Вашето е и наше, а нашето ако сакаш ќе го делиме. Еве за почеток ќе ви го дадеме овој.
Може, ама да го менуваме за овој.
Гостин- Гостин
osa напиша:luхor напиша:Што е сега, не сакаш да делиме. Еве ќе ја зголемам понудата. Го сакаш и Ацета да ви го дадеме?
kolku e provizijata luxor
Ќе почнеме од 15% па ќе одиме надолу.
Гостин- Гостин
ova ko rasprodazba pred zatvaranje mi lichi
osa- Број на мислења : 16597
Eh, deba! Ti sakash site srbomani i antichki da ni nabutash!!! Daj nekoj ponormalen!
Нормалните навреме зедоа бугарски пасоши и избегаа од државата. Ќе мораш да се задоволиш со овие што останаа.
Гостин- Гостин
E, dobro. Shtom bez pari gi davash ke gi zemam, da ne se minam. Mozhe kje gi vpregnam da orat nivi, de da znam. Za toa dali gi biva???luхor напиша:Нормалните навреме зедоа бугарски пасоши и избегаа од државата. Ќе мораш да се задоволиш со овие што останаа.
Јок, Банско е наше. Сосе царот.
Хотел Цар Самуил (Банско) Струмица Улица Банско, бб
Гостин- Гостин
E, aj dobro,NOOO!!! Ohrid pak e nash!!! So site Biljani vo nego!!!
kiBik напиша:E, dobro. Shtom bez pari gi davash ke gi zemam, da ne se minam. Mozhe kje gi vpregnam da orat nivi, de da znam. Za toa dali gi biva???luхor напиша:Нормалните навреме зедоа бугарски пасоши и избегаа од државата. Ќе мораш да се задоволиш со овие што останаа.
Ако не ораат, можеби ќе можат да пасат трева. Ако не пробаш, нема да знаеш.
Гостин- Гостин
kiBik напиша:E, aj dobro,NOOO!!! Ohrid pak e nash!!! So site Biljani vo nego!!!
Како бе така? Не може. Нема да знаеш што да правиш сам со толку Билјани? Посебно затоа што прочитав дека бегаш од часови.
Гостин- Гостин
Be malce sum sumljiv tie da pasat treva. Shtom vi se shefovi, znachi znaat kako da strizhat!!! Ja podobro drzhte si gi tamu. Nie vakvi si imame bol.luхor напиша:
Ne begam be!!! Progresirav i stanav profesor!!! Se' si znam vekje!! A Biljanite, ako gi zemam, dali kje veslaat dobro???luхor напиша:kiBik напиша:E, aj dobro,NOOO!!! Ohrid pak e nash!!! So site Biljani vo nego!!!
Како бе така? Не може. Нема да знаеш што да правиш сам со толку Билјани? Посебно затоа што прочитав дека бегаш од часови.
kiBik напиша:Be malce sum sumljiv tie da pasat treva. Shtom vi se shefovi, znachi znaat kako da strizhat!!! Ja podobro drzhte si gi tamu. Nie vakvi si imame bol.luхor напиша:
А каде е овде братската љубов. Барем некои да земевте. Еве ставете ги за шефови на циганите. Овие двајца на сликите баш така изгледаат.
Гостин- Гостин
kiBik напиша:Ne begam be!!! Progresirav i stanav profesor!!! Se' si znam vekje!! A Biljanite, ako gi zemam, dali kje veslaat dobro???luхor напиша:kiBik напиша:E, aj dobro,NOOO!!! Ohrid pak e nash!!! So site Biljani vo nego!!!
Ќе ти кажам веднаш откако ќе ги пробам, па и ти ќе знаеш.
Гостин- Гостин
Страна 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страна 1 of 10