Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

МУДРИ ИЗРЕКИ

Страна 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:02 pm

„ Не живејте во минатото, не сонувајте за иднината, концентријајте се на сегашниот момент“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:02 pm

„ Живот поминат во правење грешки не само што е почесен, туку и поуспешен отколку живот поминат не правејќи ништо“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:02 pm

„ Никогаш нема да бидете среќни ако постојано барате да знаете од што е составена среќата. Никогаш нема да живеете ако ја барате смислата на животот.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:03 pm

„ Секогаш простувајте им на своите непријатели. Ништо не ги нервира повеќе“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:03 pm

„ Животот е многу едноставен, а ние сепак инсистираме да го направиме комплициран“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:04 pm

„ Се додека постои живот, посои надеж“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:04 pm

„ Никој не може да направи да се чувствувате инфериорни без ваша согласност“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:04 pm

„ Животот е премногу важен за да биде земен сериозно“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:08 pm

„Лидерот е трговец со надеж.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:09 pm

„Човекот се бори посилно за своите интереси отколку за своите права.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:09 pm

„Сликата вреди илјада зборови.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:09 pm

„Способноста е ништо без можноста.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:09 pm

„Храброста е како љубовта, мора да постои надеж за таа да се потхранува.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:10 pm

„Оној кој знае да ласка, знае и да клевети.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:10 pm

„Ако сакаш некоја работа да биде добро направена, сработи ја сам.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:10 pm

„Имагинацијата владее со светот.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:10 pm

„Во политиката глупавоста не е хендикеп.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:10 pm

„Никогаш не прекинувај го непријателот додека прави грешка.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:11 pm

„Ништо не потешко, а истовремено и поскапоцено од тоа да можеш да одлучуваш.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:11 pm

„Победата им припаѓа на најупорните.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:11 pm

„Најсигурниот начин да останеш сиромашен е да бидеш чесен.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:11 pm

„Фрли ги твоите грижи заедно со алиштата кои ги соблекуваш навечер.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:11 pm

„Религијата е она што ги спречува сиромашните да ги убијат богатите.“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:12 pm

Простувајќи, човек се издигнува над оние кои го навредуваат.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Гостин on Саб Сеп 26, 2015 3:12 pm

Злобата секогаш доаѓа од немоќта.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

МУДРИ ИЗРЕКИ - Page 3 Empty Re: МУДРИ ИЗРЕКИ

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот