БУГАРСКА ПОЛИТИЧКА СЦЕНА
+12
Albatros
Viktor
Kalinda
Luxor
TRAJCHE
Delta
SHARENI
IVA
хан Ацо
kiBik
Hamad bim Khalifa
osa
16 posters
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
БУГАРСКА ПОЛИТИЧКА СЦЕНА
Поттикната од дискусиите на членовите од источниот сосед ,ја отворам оваа тема во која ке може слободно да се пишува за актуелните случувања кај нив ....Верувам ке наиде на голем интерес и поради моменталните случувања во Бугарија околу локалните избори ...
osa- Број на мислења : 16597
Re: БУГАРСКА ПОЛИТИЧКА СЦЕНА
Neznam dali se zanimava so politika, ama za mene Glorija e No 1 za precedatel, premier, komplet ministerska lozha i ostanati raboti za "po doma"!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
BRAVO ZA TEBE KALIFU ...STANUVASH BLAGONADEZEN . Si ja zamenil Tanja za GlorijaHamad bim Khalifa напиша:Neznam dali se zanimava so politika, ama za mene Glorija e No 1 za precedatel, premier, komplet ministerska lozha i ostanati raboti za "po doma"!
Tanja ima Bg pasos?
neznam ,ama znam eden shto znae ...ili ke doznae pa ke ni kaze ....
Изгледа нашите бугарски пријатели не се многу заинтересирани да ни ги пренесат размислувањата за политичките случувања кај нив. Се плашат да не им ги дознаеме тајните.
Гостин- Гостин
Nema nishto novo be! Rev za falsifikacii na izborite, vtori tur denes, edna-dve granati, ... nishto rabota.mumley напиша:Изгледа нашите бугарски пријатели не се многу заинтересирани да ни ги пренесат размислувањата за политичките случувања кај нив. Се плашат да не им ги дознаеме тајните.
kiBik- Број на мислења : 2537
Pa chestno da ti kazham go imam chuvstvoto deka mnogu leb imate da izjadete ushte, za da gi nastignete nashite pishman mutropolitichari.
kiBik напиша:Pa chestno da ti kazham go imam chuvstvoto deka mnogu leb imate da izjadete ushte, za da gi nastignete nashite pishman mutropolitichari.
Они (ДПМНЕ) са като мали дечиня во однос на нашиве.
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
osa напиша:Поттикната од дискусиите на членовите од источниот сосед ,ја отворам оваа тема во која ке може слободно да се пишува за актуелните случувања кај нив ....Верувам ке наиде на голем интерес и поради моменталните случувања во Бугарија околу локалните избори ...
На просечниот бугарин векье му се кеньа од политика.Све е криминал,лажни избори,притисок врз грагьаните и институциите и така натаму.Исто како и код вас.
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
хан Ацо напиша:osa напиша:Поттикната од дискусиите на членовите од источниот сосед ,ја отворам оваа тема во која ке може слободно да се пишува за актуелните случувања кај нив ....Верувам ке наиде на голем интерес и поради моменталните случувања во Бугарија околу локалните избори ...
На просечниот бугарин векье му се кеньа од политика.Све е криминал,лажни избори,притисок врз грагьаните и институциите и така натаму.Исто како и код вас.
jas samo sakav da vi kazam deka ve pochituvame kako nashi sosedi i chlenovi ,pa zatoa i ja otvoriv temata da vi bide prijatno i da se druzite so nas ,no i megusebe ...pozdrav
osa напиша:хан Ацо напиша:osa напиша:Поттикната од дискусиите на членовите од источниот сосед ,ја отворам оваа тема во која ке може слободно да се пишува за актуелните случувања кај нив ....Верувам ке наиде на голем интерес и поради моменталните случувања во Бугарија околу локалните избори ...
jas samo sakav da vi kazam deka ve pochituvame kako nashi sosedi i chlenovi ,pa zatoa i ja otvoriv temata da vi bide prijatno i da se druzite so nas ,no i megusebe ...pozdrav
Бидејќи вие не сакате морам јас да ги откријам тајните на бугарската политичка сцена.
Штрајк на полицијата во Бугарија.
И во бугарското здравство цвета.
Штрајк на полицијата во Бугарија.
Синдикат: 2000 полицаи са поискали да напуснат системата
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/sindikat-2000-policai-sa-poiskali-da-napusnat-sistemata.html
И во бугарското здравство цвета.
Лекарите от ТЕЛК-Пловдив масово подадоха оставки
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/11/06/lekarite-ot-telk-plovdiv-masovo-podadoha-ostavki.282343
Гостин- Гостин
Само толку??? Почит??? А яс си мислев, Оса, дека мегю нас любов цути!osa напиша:
jas samo sakav da vi kazam deka ve pochituvame kako nashi sosedi i chlenovi ....
i tva kiBiche i ljubov cuti ....shto pa da ne ....
Не, не е така, Оса! Яс имам впечаток за нашите взаимни односи не од вчера. Тоа що цути е се друго, но не е любов, за жал. Многу негативизам има во нив. Дури кога се сретнем се гледаме со едно наум.osa напиша:i tva kiBiche i ljubov cuti ....shto pa da ne ....
kiBik напиша:
Само толку??? Почит??? А яс си мислев, Оса, дека мегю нас любов цути!
Kakva bre ljubov koga ne sakate da ni gi otkriete drevnite ajni na bugarskata politika...
Гостин- Гостин
Кхм, кхм... Па вие си ги знаете добро бе! Од древните Бугари!Тео напиша:...
Kakva bre ljubov koga ne sakate da ni gi otkriete drevnite ajni na bugarskata politika...
Drevnite bugari mozhat voda da im nosat na sovremenite vo odnos na politichki manipulacii...Za nivnata politika te prashuvam...Neli vie ste evropsko gragjani...
Гостин- Гостин
Политиката е една - курвенско-мафиашка. Нема разлика кой е на власт. Кога едните се на власт - цутат едни фирми, кога другите - други. Секой гледа да се налапа до повракяне, пощо не се знае кога пак ке биде на власт. Тоа е тоа.Тео напиша:Drevnite bugari mozhat voda da im nosat na sovremenite vo odnos na politichki manipulacii...Za nivnata politika te prashuvam...Neli vie ste evropsko gragjani...
Ajde mozhebi i nie kje stigneme do toa nivo...Zasega sme vo pochetna faza na otstranuvanje na diktaturata...
Гостин- Гостин
Подобро е, ако межете да го надскокнете тоа ниво - да минете директно на ниво законот за сите и над сите.Тео напиша:Ajde mozhebi i nie kje stigneme do toa nivo...Zasega sme vo pochetna faza na otstranuvanje na diktaturata...
Па ми се сака да го има. Яс сум малце идеалист...Тео напиша:Go ima toa nekade?!?!?!
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Зошто на нашата политичка сцена не заживеала трета опција – разговор во Студио 1-Ангелка Пеева
» Бугарска музика
» Политичка Партија Демократи
» Бугарска музика
» Политичка Партија Демократи
Страна 1 of 3