Скопското обвинителство бара МВР да приведе 15 лица осомничени за насилствата во парламентот
5 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Скопското обвинителство бара МВР да приведе 15 лица осомничени за насилствата во парламентот
Кога пред скоро 4 децении го напуштив СДСМ, тогаш со име СКМ и послушник на Белград и Тито, а не на Брисел и Сорос како сега, си дадов збор дека никогаш нема да се зачленам во партија. Си го држам зборот, па не сум заинтересиран за членска книшка од ниедна партија, па ни од СДСМ. Посебно не сега кога станувате послушник и на Тирана, што не може да се оправда со виткање кичма пред сила. Изгледа кој ќе се навикне на виткање се витка пред секого. Да не бидам безобразен не го користам зборот натрти.defo напиша:трендафил напиша:Заев изјави дека Али Ахмети не бил на гласањето кога командант Форина го избравте за претседател на Собранието за да не му се случи нешто, да не кажам да не му се случи тоа што му се случи на Зијадин села или нешто полошо. Од тука ми се наметнува прашањето од каде Заев знаел дека некој Македонец од албанско етничко потекло ќе биде најголема „жртва“. Дали Заев планирал да настрада „Албанец“ или така испланирале газдите од меѓународната банда што самата се нарекува меѓународна заедница. За да можат Македонците што протестираат да ги прогласат за националисти.
Уште ли бе не си сменал страна, а??? Слушај пиши ми во ПП, имам уште од членските со потпис од Бранко, ќе ти дадам една со попуст!!! Слободно барај ме ќе се договориме!!!
Местолокација : Скопје
Страна 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ХОРХЕ НЕ ГИ ОСУДИ НАСИЛСТВАТА ВРЗ ПРАТЕНИЦИТЕ
» СОБРАНИСКА СЕДНИЦА ЗА ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО
» По албанската химна и албанско знаме во парламентот
» СЕ БАРА ПРИТВОР ОД СТРАНА НА С.Ј.О.
» УЈП БАРА НАЧИН КАКО ДА ГО ОЛЕСНАТ ....
» СОБРАНИСКА СЕДНИЦА ЗА ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО
» По албанската химна и албанско знаме во парламентот
» СЕ БАРА ПРИТВОР ОД СТРАНА НА С.Ј.О.
» УЈП БАРА НАЧИН КАКО ДА ГО ОЛЕСНАТ ....
Страна 2 of 2