Кој прв ке му пресуди на Грујо??
+4
Hamad bim Khalifa
osa
reiter
defo
8 posters
Страна 3 of 4
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Кој прв ке му пресуди на Грујо??
Pa mislam deka ima eden, ili dvajca...Ako sakash da mi kazesh neshto shto ne treba da go znaat, najdobro bi bilo da mi ispratish PP...No sekako deka toa e tvoja lichna procenka i odluka...
Гостин- Гостин
--хаха еден или сите тројца ...па толку и се на форумот ...не е толку битно....Teo напиша:Pa mislam deka ima eden, ili dvajca...Ako sakash da mi kazesh neshto shto ne treba da go znaat, najdobro bi bilo da mi ispratish PP...No sekako deka toa e tvoja lichna procenka i odluka...
--Соколи ни фалит од воденица
--ја забегавме од темата се надевам останатите членови и админ не ке ни замерат
tmoro- Број на мислења : 547
Tmoro, mislish deka Veternica ima samo trojca chlenovi??? Shto se odnesuva do Sokoli mislam deka odvreme navreme pishuva na Kotle...Ne mozham da stapam vo kontakt so nego...No ako ti mozesh bi ti bil blagodaren...Mislam deka na drugite chlenovi muabetot im e interesen...A za adminot ne grizhi se vooposhto...
Гостин- Гостин
tmoro напиша:--хаха еден или сите тројца ...па толку и се на форумот ...не е толку битно....Teo напиша:Pa mislam deka ima eden, ili dvajca...Ako sakash da mi kazesh neshto shto ne treba da go znaat, najdobro bi bilo da mi ispratish PP...No sekako deka toa e tvoja lichna procenka i odluka...
ubavo e da ve chitame ,ne e problem ,ubav muabet praite ,i nie kako bivshi chlenovi sakame neshto da "nauchime "ili mozebi samo da se podsetime na bivshite kolegi od forumot ...shto se sopna kaj KODOSHITE ...se plashish od niv ili ti e gnasno da zboruvash za takva bagra ...
osa- Број на мислења : 16597
Teo напиша:Tmoro, mislish deka Veternica ima samo trojca chlenovi??? Shto se odnesuva do Sokoli mislam deka odvreme navreme pishuva na Kotle...Ne mozham da stapam vo kontakt so nego...No ako ti mozesh bi ti bil blagodaren...Mislam deka na drugite chlenovi muabetot im e interesen...A za adminot ne grizhi se vooposhto...
Пуштиму порака,,,ево затоа отворив тема кладилница ке намирисат.
tmoro напиша:--хаха еден или сите тројца ...па толку и се на форумот ...не е толку битно....Teo напиша:Pa mislam deka ima eden, ili dvajca...Ako sakash da mi kazesh neshto shto ne treba da go znaat, najdobro bi bilo da mi ispratish PP...No sekako deka toa e tvoja lichna procenka i odluka...
aha sega svativ deka vprochem ti nekoi raboti si gi propushtil na forumot ...odi vo meanata na strana 16 dolu pri krajot ,od 11 fevruar po povod jubilejot ,imam jas pishano ,prochitaj koj se zablagodaruva za chestitkite za jubilejot " eden mesec melnica" ,za da ti stanat neshtata pojasni (malku na shega ,ne zameraj )
Последната промена е направена од osa на Нед Фед 15 2015, 01:40. Мислењето е променето 1 пати
Ne sum chlen na Kotle...A i ne veruvam deka nekogash ke bidam...No ako najdam nekoj koj e chlen, se nadevam deka kje zavrshi rabota...Inaku kladilnicata ti e odlichna ideja...Ne e losho redovno da davash informacii...Mislam deka Reiter e isto zainteresiran...
Гостин- Гостин
Tmoro, A bre i Trendafil go gledam sega na Kotle pishuva...
Гостин- Гостин
Re: В И Р Т У Е Л Н А ''М Е А Н А''
by osa on Сре 11 Фед - 20:08На 11 јануари 2015 година започна со работа форумот "мелница",
што значи дека денес се наполнети точно еден месец од постоењето на форумот .
Сакаме да Ви се заблагодариме за Вашата неизмерна поддршка ,да ви се заблагодариме за убавите честитки кои ги упативте честитајки ни го јубилејот
"еден месец форум Мелница "
но исто така сакаме да ВЕ поканиме Ние сопствениците и понатаму заедно со Вас да го градиме овој форум за да биде место за убава дружба ...
со почит
Teo и OSA
Бетер сте и од стари сврачки оговарачки, а бе гледајте си го форумов кој кур трошите енергија за некоја си воденица, ја нема, аш, исчезна засекогаш. И подобро е така. Сега онаа овцата Чердито сигурно си ги гризе јајцата, ни продаваше приказна дека ја продал, кој купува бе скапано ѓубре, па уште и да го одма затвори, приказни за мали деца, изгледа некоја ладна темна сенка го погалила
До тмро, и овде се двајца без тројца плус haskov, си знаат они кој се а и ние ДОБРО знаеме кој се.
Така да ...
До тмро, и овде се двајца без тројца плус haskov, си знаат они кој се а и ние ДОБРО знаеме кој се.
Така да ...
haskov- Број на мислења : 135
A koj ste toa vie???
.....ili cekaj! Nema potreba od kazuvanje. I nie ve znaeme KOJ STE !!!! TAka da.......
.....ili cekaj! Nema potreba od kazuvanje. I nie ve znaeme KOJ STE !!!! TAka da.......
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
Премногу долго си бил изложен на испарувањата од кравјиот измет па ти се измешале работите во подчерепното ткиво.
haskov- Број на мислења : 135
haskov напиша:
Премногу долго си бил изложен на испарувањата од кравјиот измет па ти се измешале работите во подчерепното ткиво.
A ти на што си бил изложен? Де кажи си, олесни си душа. Не трпи у себе.
Г-ѓа Министерка- Број на мислења : 54
Г-ѓа Министерка напиша:haskov напиша:
A ти на што си бил изложен? Де кажи си, олесни си душа. Не трпи у себе.
Tesko im e ministerke, mnogu tesko! A ke im bide se potesko i potesko. Duri nepodnoslivo! Eve makedonCEVO pusto, i ovie poleka, poleka gi izdrza! I normalno kako i sekoj kraj, ne e ednostavno niti lesno, pa zatoa imam potpolno razbiranje. Ama ako imam razbiranje - oprost NE! Taka da - GI ZNAEME i neka mu se mislat!
A ovoj pustiov pogore, bil izlozen na nesto kako dve zeleni iliti edna zolta! Ama ne e salata so z"ta rakija! Se na se 200 jurona! (prasanje i tolku dali mu davale! Pa iskreno da kazam- kravjiot izmet poubavo mirisa otkolku dpbnovskite 200 evrikji!
200 jurona??? Kalifu ne zaebavaj...Haskov e zombirano papagalche...Raboti za sendvich i sokche...
Гостин- Гостин
Teo напиша:200 jurona??? Kalifu ne zaebavaj...Haskov e zombirano papagalche...Raboti za sendvich i sokche...
Go shupcam bre Teo! Kolku da se nervira, oti ima nekoj sto zarabotuvale po 10 pa i 20 evra! Eden takov znam ...prekarot mu bese EjBise.... ...od Prilep!
Da ne si zamisluvaat deka se Silvaneva pa po 20k da si inkasiraat, i toa samo od sluzbeni patuvanja! Plata pratenicka, dnevnici, komisijski angazmani itd, itd plus! + tezgi, +avanti, +provizii od nelegalni dejanija! + poklon stancinja i nabacuenje rabota za sinovete vo blgarija +,+,+.......nema kraj na plusovete bre! Zelki kleptomanski...site pljusovi, krstoi da im se storat!!!!
Ejbisi ako dobro se sekjavam beshe platen po post...Vo toa vreme mu odbivaa samo DDV...Sega ke go zaebat povekje, ke mora da plati i 35% od honorarot...
Гостин- Гостин
EjBise bese platen po sekoj USPESEN kontra post. A posto takvi nemase ke DOLZI za sendvicite i sokceto + kamata!
ЕКСКЛУЗИВНО Писмо на синот на Љубе Бошкоски: Татко, ти ќе излезеш со крената глава, а твоите џелати?
www.ohridon.com/m-vesti/13022.html
www.ohridon.com/m-vesti/13022.html
zalosno ,ushte ne mu se nacicaa krvche ...a toj e zasluzen za nivniot "uspeh " na taa karta dobija koga go prechekuvaa ,i dodeka oni lapaat ,si dozvoluvaat i da se "osvezat"so cicanje krv
Ke cicaat naskoro nesto drugo, more i ke propushat a i ke se propijat......(ne mislam na cigari i alkohol)!
http://fokus.mk/ekskluzivno-moderna-vmrovska-trojka-podgotvena-da-se-spravi-so-kriminalnite-strukturi-vo-partijata/
Интересно е да се види и кој од внатре во самото ДПМНЕ ке му пресуди на Груески, во разговор со луѓе симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ, викаат јасно е дека песната на Груески и најблиската компанија е завршена.Е сега битно им е бар колку толку да се одржи партијата во живот, после се поевентуалното паѓање од власт,факт е дека во ДПМНЕ после сето ова ке има голема чистка.Самото ДПМНЕ во задниве години, поготово заднава година има изфрлено многу интелегентни и еманципирани кадри надвор од нејзе и заменато со главучи.
дали има јадро во ВМРО-ДПМНЕ кое може да се дистанцира од актуелното раководство, Лазаревик одговори:
„Се разбира дека има. ВМРО-ДПМНЕ е голема партија и не можете да очекувате дека сите луѓе што гласале за Никола Груевски денес се согласуваат со раководството.“
Интересно е да се види и кој од внатре во самото ДПМНЕ ке му пресуди на Груески, во разговор со луѓе симпатизери на ВМРО-ДПМНЕ, викаат јасно е дека песната на Груески и најблиската компанија е завршена.Е сега битно им е бар колку толку да се одржи партијата во живот, после се поевентуалното паѓање од власт,факт е дека во ДПМНЕ после сето ова ке има голема чистка.Самото ДПМНЕ во задниве години, поготово заднава година има изфрлено многу интелегентни и еманципирани кадри надвор од нејзе и заменато со главучи.
Изгледа почнаа. Ќе го искористат Хорхе како курир, кој ќе му пренесе на Грујошеску дека е готов. Се разбира Хорхе ќе биде користен и како марионета, но сега во рацете на странците, како залог за мирна промена на власта и дегрујовизација на Македонија.
На барање на странските амбасадори, средба кај претседателот Иванов
На барање на меѓународната заедница, претставници на ЕУ, НАТО, ОБСЕ и Америксанската амбасада, денеска се сретнаа со претседателот Ѓорге Иванов.
Целта на средбата, била странските амбасадори да ги изложат нивните видувања околу актуелните политички случувања во Македонија, дознава 24 Вести од канцеларијата на Европската Унија.
http://24vesti.mk/na-baranje-na-stranskite-ambasadori-sredba-kaj-pretsedatelot-ivanov
Гостин- Гостин
E ova e toa sto se cekashe so godini! Sigurno e deka delegacijava ne odi da dogovara proslava po povod jubilejniot den 'pobeda nad fashizmot" ili odlozuvanje na kojznae koja po red preporaka za eu priemot!
Ova se glasnicite isprateni direktno od golemite gazdi vo Vashington i Brisel! OVIE MU NOSAT PONUDA KOJA NE KE MOZHE DA JA ODBIE!
EPA NAZDRAVJE BRICENJE NA SUVO SO ZELENO TAPO DZAMCE!
Ova se glasnicite isprateni direktno od golemite gazdi vo Vashington i Brisel! OVIE MU NOSAT PONUDA KOJA NE KE MOZHE DA JA ODBIE!
EPA NAZDRAVJE BRICENJE NA SUVO SO ZELENO TAPO DZAMCE!
Човеков ме рани.........ја гледав секс, дрога и рокенрол
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 211 години затвор пресуди реѓимскиот северен суд
» Грујо во ќелија или не???
» Грујо реши да апси....
» БАРАЊЕ НА ГРУЈО
» Грујо ги плукна Обама и Меркел во лице
» Грујо во ќелија или не???
» Грујо реши да апси....