Порака за ГРАДОНАЧАЛНИКОТ
5 posters
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Порака за ГРАДОНАЧАЛНИКОТ
za u meana kalifu "bujrum " samo da te razoruzaat moite luge od obezbeduvanje ...
p.s......praska si e praska ,ama sekirche si e sekirche .....
p.s......praska si e praska ,ama sekirche si e sekirche .....
osa- Број на мислења : 16597
Mora da trenirame strogokja za koga "NIE" kje dojdime na vlast. Osven toa segashniov grk na vlast ja razrabotil nanazad 10 godini, funkcionira kaj makedonceto 100%
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
p.s Kazi im na tvojte od obezbeduvanje: ako dojde nekoj tip so majbah cvik i vo zolta proliv maica na V, da ne go tresat mnogu!. (moze i vo svetlo kaki boja - normalno na V izraz)
ama toa ne e tvoj "stil na oblekuvanje "...a ti toa mu go shtitish g'zot na gujo ...
Gospod ni go dade, da ja vodi makedonija vo svewtla idnina.......
Osa! Prethodnive 4-5 posta ne se moi! Izjavuvam deka se seceni, lepeni i prelepuvani, nakratko - hakirani i od zolto kombe prakjani!!! Najverojatno se raboti za stranski sluzbi potpomognati od Soros!?
p.s. I samata primeti deka toa ne e moj stil! Poz...
p.s. I samata primeti deka toa ne e moj stil! Poz...
ajde pa sega ....cvikash kalifu ....ili .....ne e bitno shto imav si kazav .....jas de
Bog da cuva od zenska osveta!!!!
se razbira .....ti kazav praska si e praska ....
Севернокорејски методи на тортура врз граѓаните на Ново Лисиче, Скопје
Таман ќе успееш да задремаш после будењето од оџите во 5 наутро, во 7:30 се случува ова. Гледајте што ги буди секое сабајле граѓаните кои живеат во новите згради во скопската населба Ново Лисиче.
Автор: Драган Невеселов
Andrew • 7 hours ago
Да да, кон 07:20h. Секое утро. Барем да стават по некој тренер пред зграда да извежбаме колективно да не е за џабе станувањето.
Mite Stojanovski Andrew • 3 hours ago
...ili barem znameto da go digate !!!
Bizing • 4 hours ago
taman cojs da se mocas i pa ke si legnis.
mrcator • 5 hours ago
tortura direktno od gradonacalnikot konevski... si izmisli samiot i si dade izjava na TV deka RODITELITE taka barale... jas sum eden od roditelite, nikogash nikoj nishto ne me prasha, tuku samo mi soopshtija... casovite im pocnuvaat vo 8, a vo 7:20 decata izleguvaat od doma zaradi taa himna... sekoj den... SEKOJ DEN!! ajde vo ponedelnik neka bide, ama SEKOJ DEN!! ova mora da prestane... decata moi ja zamrazea himnata zaradi ova.. sekoj den im se krati od spienjeto po pola saat zaradi toa kejfuvanje na konevski!! shto e mnogu, mnogu e... sreka ne ziveam vednash do skoloto, inaku i stanot bi go prodal ako sekoe utro vo vo sedum i neshto, me bidi himna...
vo vojska koga bev sekoe utro se pushtashe himnata ZA KREVANJE NA ZNAMETO!! ama vo vojska... decava se vo vojska ili vo shkolo?
dragi • 5 hours ago
со тие згради ама баш како северна кореја хахаха.една од десетте најочајни земји викаат сме биле ,кореја не е меѓу тие
212 Guest • 6 hours ago
vide nekade kompas pa da mozes lesno da kazes dali e popladne ili sabajle
WTF • 5 hours ago
Што има лошо тука ??? Јас ќе кажам само браво за ова ... државната химна е нешто со што треба да се гордееме и да ја почитуваме .. северно корејски методи .. озбилно ? џамии ако ве будат боље ќе биде ??
Discusser • 4 hours ago
Само мало појаснување. Од карши е училиштето Александар Македонски и овие им ја пуштаат химната на сабајле. Северна Кореја бурек да јади!
Здравко Резоновски • 4 hours ago
Да не се спрема коневски за премиер? Ова се вика тражили сте - трпете !!! И малку е ова, треба секое сабајле и да ги строи пред зграда на кревање знаме и секако утринска гимнастика .. бидејќи нели еден куп пари дадоа за кампањи за здрав живот !!!
Martin Ivanovski • 6 hours ago
Да да ова новата одлкука секое сабајле да се интонира химната пред да започнат часовите. одма позади зградата се наоѓа новото школо
IceRossinnant • 4 hours ago
Вака треба во секоја општина, во секој град, секое утро, за да се знае дека ние сме Македонци !!!
Таман ќе успееш да задремаш после будењето од оџите во 5 наутро, во 7:30 се случува ова. Гледајте што ги буди секое сабајле граѓаните кои живеат во новите згради во скопската населба Ново Лисиче.
Автор: Драган Невеселов
Andrew • 7 hours ago
Да да, кон 07:20h. Секое утро. Барем да стават по некој тренер пред зграда да извежбаме колективно да не е за џабе станувањето.
Mite Stojanovski Andrew • 3 hours ago
...ili barem znameto da go digate !!!
Bizing • 4 hours ago
taman cojs da se mocas i pa ke si legnis.
mrcator • 5 hours ago
tortura direktno od gradonacalnikot konevski... si izmisli samiot i si dade izjava na TV deka RODITELITE taka barale... jas sum eden od roditelite, nikogash nikoj nishto ne me prasha, tuku samo mi soopshtija... casovite im pocnuvaat vo 8, a vo 7:20 decata izleguvaat od doma zaradi taa himna... sekoj den... SEKOJ DEN!! ajde vo ponedelnik neka bide, ama SEKOJ DEN!! ova mora da prestane... decata moi ja zamrazea himnata zaradi ova.. sekoj den im se krati od spienjeto po pola saat zaradi toa kejfuvanje na konevski!! shto e mnogu, mnogu e... sreka ne ziveam vednash do skoloto, inaku i stanot bi go prodal ako sekoe utro vo vo sedum i neshto, me bidi himna...
vo vojska koga bev sekoe utro se pushtashe himnata ZA KREVANJE NA ZNAMETO!! ama vo vojska... decava se vo vojska ili vo shkolo?
dragi • 5 hours ago
со тие згради ама баш како северна кореја хахаха.една од десетте најочајни земји викаат сме биле ,кореја не е меѓу тие
212 Guest • 6 hours ago
vide nekade kompas pa da mozes lesno da kazes dali e popladne ili sabajle
WTF • 5 hours ago
Што има лошо тука ??? Јас ќе кажам само браво за ова ... државната химна е нешто со што треба да се гордееме и да ја почитуваме .. северно корејски методи .. озбилно ? џамии ако ве будат боље ќе биде ??
Discusser • 4 hours ago
Само мало појаснување. Од карши е училиштето Александар Македонски и овие им ја пуштаат химната на сабајле. Северна Кореја бурек да јади!
Здравко Резоновски • 4 hours ago
Да не се спрема коневски за премиер? Ова се вика тражили сте - трпете !!! И малку е ова, треба секое сабајле и да ги строи пред зграда на кревање знаме и секако утринска гимнастика .. бидејќи нели еден куп пари дадоа за кампањи за здрав живот !!!
Martin Ivanovski • 6 hours ago
Да да ова новата одлкука секое сабајле да се интонира химната пред да започнат часовите. одма позади зградата се наоѓа новото школо
IceRossinnant • 4 hours ago
Вака треба во секоја општина, во секој град, секое утро, за да се знае дека ние сме Македонци !!!
Гостин- Гостин
Честитки за градоначалникот на Струмица.
Струмица стана член на меѓународната Асоцијација на градовите
Од денеска општина Струмица е член на меѓународната Асоцијација на градовите – носители на порака на мирот.
Повелбата за полноправно членство му беше врачена на претседателот на Советот на општина Струмица, Јосиф Христов на собранието кое што се одржува во Куманово, а на кое учествуваат претставници од повеќе светски градови.
Во Асоцијацијата членуваат градови кои биле препознати по својот придонес за зачувување на мирот, соживотот, почитување на човековите права, слободата и демократијата. Пред потпишувањето на Повелбата, присутните на Собранието ја запознаа општина Струмица преку видео презентацијата која што ја подготви тим од Секторот за локален економски развој.
http://plusinfo.mk/vest/45503/strumica-stana-clen-na-megjunarodnata-asocijacija-na-gradovite-
Гостин- Гостин
Bravo za Zajko - CE GO BIDI !!!!
Посебно затоа што се спрема на ист начин и со истото залагање да ја води државата.
Гостин- Гостин
chestitki i od mene do najhrabriot Makedonec koj ja ima "vizijata za slobodna Makedonija"...ne se somnevam deka i drzavata ke ja napravi prekrasno mesto za ziveenje kako shto toa go napravi so gradot Strumica
а да дојдевте кај мене да ви дадам идеја ? да им забраните на сите КООПЕРАЦИИ да ги малтретираат граганите ...знаеш што е кооперација?тоа е маалско дуканче кое собира народ ,му го мие мозокот и го врбува за да гласа за цреповиве и тоа цели 10 години ..
а што не малтретираат ? па кога сака тропа ,лупа ,...сељаци у коска ....а моја идеа е да им определи време кога смее да тропа кога несмее
и наместо мене и на моите сограгани да ни помогне они глеј што ни прават
[size=30]УМС на ВМРО – ДПМНЕ собираше идеи од младите во Аеродром[/size]
Работен викенд за Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ. Тимовите за собирање на идеи од претставници од УМС, во текот на викендот разговараа со младите од Аеродром и Неготино.
Трибината во скопската населба Аеродром се одржа пред повеќе од 250 млади, на која се обратија Лука Кржалоски, Марјан Спасески – директорот на Агенцијата за млади и спорт, Димче Арсовски, Симона Јандревска и Ками Спасова, каде што ги претставија реформите и проектите од страна на Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ.
Младите од Аеродром своите идеи ги изнесоа пред присутните и развија дискусија, која на крајот резултираше со единствен заклучок, дека тие самите знаат како си ја изградат својата иднина и затоа своите идеи ги даваат за изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ.[/size]
а што не малтретираат ? па кога сака тропа ,лупа ,...сељаци у коска ....а моја идеа е да им определи време кога смее да тропа кога несмее
и наместо мене и на моите сограгани да ни помогне они глеј што ни прават
[size=30]УМС на ВМРО – ДПМНЕ собираше идеи од младите во Аеродром[/size]
Работен викенд за Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ. Тимовите за собирање на идеи од претставници од УМС, во текот на викендот разговараа со младите од Аеродром и Неготино.
Трибината во скопската населба Аеродром се одржа пред повеќе од 250 млади, на која се обратија Лука Кржалоски, Марјан Спасески – директорот на Агенцијата за млади и спорт, Димче Арсовски, Симона Јандревска и Ками Спасова, каде што ги претставија реформите и проектите од страна на Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ.
[size]Република Македонија и младите, заслужуваат просперитетна иднина. Заслужуваат бесплатно и квалитетно образование, заслужуваат истото да го искористат и да изградат свои кариери во ново отворените работни места. Исто така заслужуваат и да добијат подадена рака и партнерство од државата за да засноваат свои сопствени бизниси во кои ќе напредуваат. Македонија одамна тргна кон патот на успехот. Ние мора да работиме сите заедно за иднината на нашата и идните генерации, рече Лука Кржалоски, претседателот на ГК на ВМРО-ДПМНЕ.
Младите од Аеродром своите идеи ги изнесоа пред присутните и развија дискусија, која на крајот резултираше со единствен заклучок, дека тие самите знаат како си ја изградат својата иднина и затоа своите идеи ги даваат за изборната програма на ВМРО-ДПМНЕ.[/size]
Повеќе на оваа тема:
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Убиен градоначалникот на Боговиње
» ПОРАКА ОД СТРУГА
» ПОРАКА ОД СРЦЕ СО ТВИТ
» ТВИТ СО ЉУБОВНА ПОРАКА
» ПОРАКА ЗА ТЕХНИЧКИОТ ПРЕМИЕР И МИНИСТРИТЕ ВО ТЕХНИЧКАТА ВЛАДА
» ПОРАКА ОД СТРУГА
» ПОРАКА ОД СРЦЕ СО ТВИТ
» ТВИТ СО ЉУБОВНА ПОРАКА