А и Христијан Мицкоски ќе започне кампања „Мицкоски со граѓаните“. Па Јанушев, ова веќе не е партија, ова е секта „Мицкојавление“. Вие сте „водичи“, „месии“, учевте од најдобриот (азилантот), и сега ќе нѝ докажувате дека „учениците го надминаа учителот“?