"TOП ТЕМА" НА ТЕЛМА
+6
tmoro
Фири1
Kalinda
osa
reiter
Hamad bim Khalifa
10 posters
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: "TOП ТЕМА" НА ТЕЛМА
osa напиша:pak top tema ...gostin ilija dimovski ....bravo za nego ....e od ovoj treba da uchat vo SDSM kako se zboruva na intervju na TV ....i zamislete uspea duri i mene da me UBEDI deka nema nikakvi greshki vo izbirachkiot spisok ...ednostavno mu ja zatvori ustata na voditelot ...bravo dpmne ...bravo ile ...
E stvarno bravo za ilce gebelsce! Duri i Osa uspea da ja ubedish...... shto ostanuva za drygite ???
p.s. Kolku i da vrne vo Makedonija plitko...
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
reiter напиша:ако илија е толку убеден во она што бранеше зошто не прифати дебата со некој од спротивниот табор.Боби е само менаџер на емисијата ништо повеќе.osa напиша:pak top tema ...gostin ilija dimovski ....bravo za nego ....e od ovoj treba da uchat vo SDSM kako se zboruva na intervju na TV ....i zamislete uspea duri i mene da me UBEDI deka nema nikakvi greshki vo izbirachkiot spisok ...ednostavno mu ja zatvori ustata na voditelot ...bravo dpmne ...bravo ile ...
менаџер ај бре овој го стави во пивско шише....хе хе хе .....само онаа реченицата кога му вика ај ќути ми постави 15 прашања оставиме да одговорам ...или она ко го кара ко мало дете дека многу е ЛОШ и многу му е лош медиумот во кој работи
osa- Број на мислења : 16597
Koj kogo stavi u pivsko sise??? Aj be Osa ne go pravi Ilce gebelsce - Gebels hajlhitler jozev! Vo sto vide ziti se nekakov nastap na ilce velesanceto osven kurotresenje i pokazuvanje panika i nervoza. Daj malce sredi se i fati strana, krajno vreme e!
и богатинова се испокака,латас се напраи наудрен и кобајаги владее со ситуацијата но пред се треба да имаме на ум дека боби и богатинова не се политичари тие се само новинари кои ги следат упатствата од главниот уредник,ништо повеќе.Кажав дека треба две или три спротиставени страни од политички партии да дебатираат а не со новинар кој мора да покаже максимално почитување кон гостинот што не беше случај со латасовиќ.
Hamad bim Khalifa напиша:Koj kogo stavi u pivsko sise??? Aj be Osa ne go pravi Ilce gebelsce - Gebels hajlhitler jozev! Vo sto vide ziti se nekakov nastap na ilce velesanceto osven kurotresenje i pokazuvanje panika i nervoza. Daj malce sredi se i fati strana, krajno vreme e!
aman kalifu ...ti ja gledashe od pochetok?...eve reprizata ke ja gledash (
Moram da priznam deka makedonskata verzija na gebels e mnogu teshko svarliva. Sepak nekako uspeav da "dodrzam" a pri toa da ne nastrada nekoj del od domasnata pokukjnina vklucuvajki go i televizorot. Ednostavno kazano "UBI ME TUGJA SRAMOTA !" . A na lazovot vo obid, ilco ne mu veruvam ni na tockata od krajot na recenicata. Duri i da me ubeduva deka zemjata e okrugla i se vrti okolu sonceto! Ednostavno: BI GO ZAPALIL NA KLADA!
p.s. Me zacuduvash Osa - seriozno!?!?!?
p.s. Me zacuduvash Osa - seriozno!?!?!?
овој ли поентирал кај Боби и Телма?Ќе видиме како ќе поентира кај СЈО.
http://www.svedok.org.mk/mk/record.php?id=292
ШПИОН премина во СЈО, Илија Димовски „пријателска“ врска за грчки и унгарски служби напиша:
Toa e taa odvratna, lazovska faca na mungos, gnida i mrslul zakoraven. Toj i e simpatija na Osa!?!? Uste ne sum na cisto sto sakaze Osa da kaze so nejzinot: "Eve i mene me ilco ubedi, dobro mu kaza .... i tn." Se do sega si mislev deka samo zakoravenite dpmnovcive pred kooperacija mu veruvaat na maliot gebels vo peleni..... ama izgleda sum bil vo greshka! Da mozesh da mu poveruvash na ovoa kopile na gjaolot e VRV na nepoznavanje, neinformiranost i nerazbiranje na sostojbite vo Makedonija. Pa uste i javno da se pofalish so takvo nesto........Osa ke mora dobro da se podzamisli i da se izvini za pogorniot nejzin post, bidejki znam deka taka ne misli.
Повелете, гола пропаганда на ДПМНЕ........и можда иден лидер на ДПМНЕ после Грујо.
P.s. I ne ne mi pagja napamet povtorno da go slusham (a kamoli da go gledam) ilce gebelsce od Vila Zora. A spored postot na Rajterot, za objavata vo "Svedok" se nadevam deka ke SJO ke go zaklucaat vo samica vo Idrizbeg, a klucot ke go frlat vo Vardar...... Ke gori vo pekolot- ovozemniot i onozemniot!
дали некогаш во овие десет години владеење на груевски сте слушнале некакво идеолошко мислење за вмро од него?Јас не.Ама ете владее со вмро што е апсурд за вмро-вци да ги води таков човек.Љубчо до ден денес повикува на дебата јавно со историчари по основ на историја но никој не се јавува.Ете за мене е тоа голем поен за лидер на ВМРО.А за нареден лидер доколку не е историјски поткован и како таков нема став во делот на историјата тогаш нема место за лидерство на ВМРО.Колку е иле спремен за лидер односно знаење од историјата незнам.Би ценел лидер на ВМРО кој секогаш ќе биде подготвен да разговара со секој во тој дел.
reiter напиша:овој ли поентирал кај Боби и Телма?Ќе видиме како ќе поентира кај СЈО.
Хм, сега го исчитав...вака срочено, изгледа само дека Димоски е „оштетен“ од страна на Ефремов, го користел за информациии. Пази овај е кловн, нема потреба од негово посматрање, овај е само глинен голуб, за одстранување на вниманието од криминали, од работата на СЈО, не паѓајте на вакви ситни штосови.
defo- Број на мислења : 3585
reiter напиша:дали некогаш во овие десет години владеење на груевски сте слушнале некакво идеолошко мислење за вмро од него?Јас не.Ама ете владее со вмро што е апсурд за вмро-вци да ги води таков човек.Љубчо до ден денес повикува на дебата јавно со историчари по основ на историја но никој не се јавува.Ете за мене е тоа голем поен за лидер на ВМРО.А за нареден лидер доколку не е историјски поткован и како таков нема став во делот на историјата тогаш нема место за лидерство на ВМРО.Колку е иле спремен за лидер односно знаење од историјата незнам.Би ценел лидер на ВМРО кој секогаш ќе биде подготвен да разговара со секој во тој дел.
So VMRO treba da se zavrsi vekje ednash. Mesto mu e vo muzejot i istorijata. Ova sega sto go pravat mrsulkovcive od Bube pa do segashniov pinokio se obicni pezemeci i jajari! Ne sluzi na cest i sovest na onie koj navistina izginaa za idealite za vecniot son na Makedoncite - SVOJA SAMOSTOJNA DRZAVA, vo koja ke ziveat i reshavaat za svoja sudbina samite!
Hamad bim Khalifa напиша:P.s. I ne ne mi pagja napamet povtorno da go slusham (a kamoli da go gledam) ilce gebelsce od Vila Zora. A spored postot na Rajterot, za objavata vo "Svedok" se nadevam deka ke SJO ke go zaklucaat vo samica vo Idrizbeg, a klucot ke go frlat vo Vardar...... Ke gori vo pekolot- ovozemniot i onozemniot!
ajde kalifu ne se zustri tolku ...kaj se onie od tvojata strana da izlezat i vednash da mu "repliciraat " na negovoto iskazuvanje vo emisijata Top tema?ajde neka se najde eden maz koj ke kaze deka MVR ne se naoga na taa adresa kaj shto ima mnogu glasachi zapishano? ajde neka dojde nekoj i da mu ja POBIE tezata deka onie od stranstvo se pishuvaat na adresata na bratuched mu ...
e za ova vikam deka e shampion ....ajde daj dokazi i pobij go moeto tvrdenje ...(sekako bazirano na iznesenoto od ile )
Kogo da pobivaat? Ilce gebelshanceto? Abe idi begaj. Zarem mislish deka cipiranite primaat od drugi talasni duzini? A moite kaj se? Koi toa moi ili vie cekate "moite " da vi vi ja vratat na tacna ukradenata drzava? A za toa vreme chekaci i klecaci - seir gledanje i za ilco navivanje? I sto da pobivam tvrdenja, dovolno e samo od vreme na vreme da se simnata rozovite i portokalovite tvrdenja...
Hamad bim Khalifa напиша:Kogo da pobivaat? Ilce gebelshanceto? Abe idi begaj. Zarem mislish deka cipiranite primaat od drugi talasni duzini? A moite kaj se? Koi toa moi ili vie cekate "moite " da vi vi ja vratat na tacna ukradenata drzava? A za toa vreme chekaci i klecaci - seir gledanje i za ilco navivanje? I sto da pobivam tvrdenja, dovolno e samo od vreme na vreme da se simnata rozovite i portokalovite tvrdenja...
e dobro eve pochekav i ne mi davash argumenti i dokazi samo onaka navredlivo zboruvash ...
eve sega ja sledam reprizata od vecherashnava TOP TEMA na Telma ....gosti pandov od GDOM i Hodzich od PROTESTIRAM ...voditel Bobi Hristov .......dobro bre ke svati li nekoj deka ovie od DPMNE se mnogu gnasni i ne biraat sredstva za da NAVREDAT i DA OMALOVAZAT samo da pridonesat da javnosta misli deka se CHISTI I SE SUPER ....abe ne im davajte moznost da TRESAT zeleni i da ve omalovazuvaat ...eeeeeeeeejjjjjj eden pandov ve nadzbore i tebe Bobi i tebe Hodzich....da ne i ti bobi mislish da bidesh del od Vlasta vo idnina pa go ostavash pandov da zbori 90% od emisijata ,a Ti i Hodzich da zboruvate tolku kratko ....
de bre Bobi ko so g.mna da ti e polna ustata molchish a ovoj go ostavash da trese zeleni i da navreduva se ,tebe ,telma ,mene i site koi ne mislat kako gujo i ne se od negova strana ...
Топ Тема 24 11 2016: Федерализација на Македонија - Изборен трик на Заев или алиби за Груевски
Интересна емисја, Љупчо, Цареска, Кекеноски, во елемент.
ma kakva federalizacija koga site pametite deka EDINSTVEN POLITICHAR MAKEDONEC KOJ ZBORESHE NA ALBANSKI E GRUEVSKI
OPOZICIONER- Број на мислења : 969
ajde da vidime shto ima da kaze LJubcho Georgievski vo TOP -TEMA na Telma ....eve ja sega reprizata
bravo care ,no odvreme navreme "beresh zeleni" ,togash ko nekoj da te cheka na volej i te shutira nadvor od teren ,a potoa mnogu maka imash za da se vratish vo "igra",za lokalnite mora da prifatite i koalicirate so SDSM za da uspeete i da ja turnete ovaa vlast i na lokalno nivo ,ova e moj predlog ,se nadevam nekoj ke vi go prenese ,vie ke go prifatite i ke nizete uspesi
TRAJCHE- Број на мислења : 687
mislam deka blagodarenie na ova choeche ,denes horhe go dade mandatot ....kako vika LJubcho :do vchera beshe dolgogodishen chlen na SDSM i sega ke glumi patriot ...sramota ...
SHARENI- Број на мислења : 849
Денес јасно ви кажа
председателот на
победничката
партија
ВМРО ДПМНЕ
зошто прецедателот
го даде мандатот .
председателот на
победничката
партија
ВМРО ДПМНЕ
зошто прецедателот
го даде мандатот .
Kalinda- Број на мислења : 495
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Топик без топик, тема без тема
» НЕОПНАТА КРАВА (многу јака колумна што заслужува цела тема)
» Хорор тема: Македонско здравство
» ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА НАЈЖЕШКА ТЕМА ....
» ТОП ТЕМА СО ЗОРАН ЗАЕВ како премиер
» НЕОПНАТА КРАВА (многу јака колумна што заслужува цела тема)
» Хорор тема: Македонско здравство
» ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА НАЈЖЕШКА ТЕМА ....
» ТОП ТЕМА СО ЗОРАН ЗАЕВ како премиер
Страна 3 of 3