Dogovor od Przhino
+5
reiter
defo
Hamad bim Khalifa
трендафил
хан Ацо
9 posters
Страна 3 of 6
Страна 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dogovor od Przhino
Ostanatite, sprema sudot vo Njujork otishle kaj bate Sashe i Goca brk...A zad prislushuvanjeto vekje doznavme deka stoi pastirot ti...Shto drugo ne ti e jasno??? Slobodno prashaj...
PS. Samo hrabro Trendafole...Mozhebi nekogo i kje ubedish deka Buank e kuif...
PS. Samo hrabro Trendafole...Mozhebi nekogo i kje ubedish deka Buank e kuif...
Гостин- Гостин
Go pushtija Grujokio po voda...
Хан: Огромен број набљудувачи на изборите во април 2016 година
Хан порача дека доколку се применат сите точки од договорот од Пржино, дури тогаш би се одржале избори. Тие избори, во април 2016 година, ќе бидат мониторирани од огромен број набљудувачи од сите меѓународни организации и институции како ОДИХР, Советот на Европа, Европската комисија или Европскиот парламент.
Гостин- Гостин
Od druga strana se zasiluva pozicijata na SDSM...
Питела: Разочарани сме, Груевски треба да го заврши договорот! (ВИДЕО)
Ховит: ВМРО-ДПМНЕ со најголема улога во кршењето на Договорот
Питела: Разочарани сме, Груевски треба да го заврши договорот! (ВИДЕО)
Ховит: ВМРО-ДПМНЕ со најголема улога во кршењето на Договорот
Гостин- Гостин
Тео напиша:Go pushtija Grujokio po voda...Хан: Огромен број набљудувачи на изборите во април 2016 година
Хан порача дека доколку се применат сите точки од договорот од Пржино, дури тогаш би се одржале избори. Тие избори, во април 2016 година, ќе бидат мониторирани од огромен број набљудувачи од сите меѓународни организации и институции како ОДИХР, Советот на Европа, Европската комисија или Европскиот парламент.
Тоа е она што го плаши Грујошеску. Затоа и се прават сите опструкции. Да излезе опозицијата неспремна на уште една изборна кланица. Тоа нема да помине и конечно после долги години во Македонија ќе имаме навистина регуларни избори.
Гостин- Гостин
mumley напиша:Тео напиша:Go pushtija Grujokio po voda...Хан: Огромен број набљудувачи на изборите во април 2016 година
Тоа е она што го плаши Грујошеску. Затоа и се прават сите опструкции. Да излезе опозицијата неспремна на уште една изборна кланица. Тоа нема да помине и конечно после долги години во Македонија ќе имаме навистина регуларни избори.
Грујо е почнат да се спрема за избори бар според мене и започнува да го „купува“ народот со возови и слични ефтини трикови.........
Ванхауте: Договорот блиску, утре работна група
Мене ме интересира, што всушност ќе значи овај договор и какви скриени членови носи тоа ќе е интересно да се знае. Дали е договорена амнестија за 10 годишниот криминал.
defo- Број на мислења : 3586
defo mnogu ubavo ti tekna ...pa celo vreme dogovorot od przino se zboruva ,no nikoj ne ja ima slushnatosodrzinata celosna vo toj dogovor .....ima li na internet neshto od toj famozen dogovor ....
osa- Број на мислења : 16597
Aj cestito nov minister za policija! Pa ushte od Kumanovo!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
новиот министер ги има ли сите овластувања или секоја одлука ќе мора да помине низ одреден процес во содејство со дпмне?Hamad bim Khalifa напиша:Aj cestito nov minister za policija! Pa jushte od Kumanovo!
Договорот е точно како што се очекуваше. Никој не мислеше дека со парче хартија Грујошеску ќе биде срушен. Ова е само приготвување на рамноправен терен за битка каде СДСМ и народот ќе ја покажат својата супериорност и определба за зачувување и унапредување на државата.
Гостин- Гостин
Po komanda na Katica: IMA DA SE HAPSIIIIII! I T O C K A !!!reiter напиша:новиот министер ги има ли сите овластувања или секоја одлука ќе мора да помине низ одреден процес во содејство со дпмне?Hamad bim Khalifa напиша:Aj cestito nov minister za policija! Pa ushte od Kumanovo!
mislam deka e "slab " izborot !!!!! trebashe nekoj POGRLAT (PORECHIT,PREFRIGAN ,DOSETLIV ,POOTRAKAN ,......) ovoj mislam deka ke go prenesat "zeden preku voda" .....spored mene Remenski ,pa i mojopt omilen SDSMovec Petre Shilegov mislam ke bea mnogu pojaki ...ajde ke vidime ....chestitki veke koga go izbrale (naznachile de od sdsm)Hamad bim Khalifa напиша:Aj cestito nov minister za policija! Pa ushte od Kumanovo!
osa напиша:mislam deka e "slab " izborot !!!!! trebashe nekoj POGRLAT (PORECHIT,PREFRIGAN ,DOSETLIV ,POOTRAKAN ,......) ovoj mislam deka ke go prenesat "zeden preku voda" .....spored mene Remenski ,pa i mojopt omilen SDSMovec Petre Shilegov mislam ke bea mnogu pojaki ...ajde ke vidime ....chestitki veke koga go izbrale (naznachile de od sdsm)Hamad bim Khalifa напиша:Aj cestito nov minister za policija! Pa ushte od Kumanovo!
povelete madam...po vasha merka!
Нека ни е со среќа, се надевам дека конечно ќе почне размотувањето на клопчето....редно е ...........
Kako popche...
Претседателот на Владата, Никола Груевски, предлага Собранието на Република Македонија да го избере Оливер Спасовски за министер кој ќе раководи со министерството за внатрешни работи и Фросина Ташевска-Ременски за министер кој ќе раководи со министерството за труд и социјална политика.
Гостин- Гостин
GRUJOSERIS>>>>>> sto ti se slucuva ? Pocna SDSM funkcioneri da proglasuvash za ministri ?!?!?!? Da ne premina od lesni i sredni na TESHKI???
Bre gledaj mu ja facata...Srchka kje go strefi...A nekako posebno indikativno mi e toa shto pozadi nego sedi noviot minister za vnatreshni raboti...
Гостин- Гостин
indikativno mi e toa shto pozadi nego sedi noviot minister za vnatreshni raboti...
TOJ STO KE GO APSI!!!!!!!!!
TOJ STO KE GO APSI!!!!!!!!!
Facata mu e ko da kroi planovi sto ke im pravi posle najnovite izbri. Kako ke se osvetue za ovaa blamaza.
Гостин- Гостин
E pa lesno mu e nemu da gi ceka izborite. So novite 500 milioncinja ko da se kupeni veke.
Гостин- Гостин
Spasovski mozhe mnogu da napravi ako se snajde vo novata uloga...Da se nadevame deka uspeshno kje ja obavuva rabotata za koja e izbran...
Експертите бараат Спасовски да дозволи меѓународна истрага за Куманово
Новиот министер за внатрешни работи има законско и уставно право да го расчисти скандалот со прислушувањето но и случувањата во кумановско, велат дел од познавачите на проблематиката, пренесува 24 Вести.
Како поранешен министер за внатрешни работи Павле Трајанов вели дека новиот министер има законско право да работи на овие случаи од кои зависи безбедноста на земјата а доколку некој од соработниците не покажува флексибилност законот предвидува можност за смени или било какви промени.
Повикувајќи се на наводите од извештајот на ЕК и универзитетскиот професор Владимир Пивоваров укажува на неопходноста од меѓународна истрага за случувањата во кумановската Дива населба. Вели за тоа е потребна соработка меѓу институциите но и странските експерти.
И од ЛДП денеска писмено јавно побараа отпочнување на независна истрага за случувањата во Куманово но и откривање на вистинските нарачатели на настанот во кој животот го загубија 8 полициски припадници а 37 беа ранети.
Меѓународната заедница до сега неколку пати бараше меѓународна истрага за случувањата во кумановско, но тогашниот министер сега веќе дополнителен заменик министер Чавков сметаше дека нема потреба од тоа. Неговиот став беше дека Македонија има институции кои можат да работат на проблематиката и да го расчистат целиот случај.
Гостин- Гостин
oto напиша:Facata mu e ko da kroi planovi sto ke im pravi posle najnovite izbri. Kako ke se osvetue za ovaa blamaza.
Facata mu e: "Ajde bre trajko davaj pauza mi tece niz nogavici!"
Курирте збудалеа...почнаа да го маваат Спасов, очигледно возот за идриз-бег е заминат.
defo напиша:Курирте збудалеа...почнаа да го маваат Спасов, очигледно возот за идриз-бег е заминат.
Abe odma go napraivte bugarin?!?!
Imash neshto protiv bugariteHamad bim Khalifa напиша:defo напиша:Курирте збудалеа...почнаа да го маваат Спасов, очигледно возот за идриз-бег е заминат.
Abe odma go napraivte bugarin?!?!
Protiv bugarite nemam nishto, ama imam neshto za bugarkite !
Страна 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страна 3 of 6