МНОГУ ЈАКО ПОГЛЕДНЕТЕ
+3
Dino
defo
osa
7 posters
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: МНОГУ ЈАКО ПОГЛЕДНЕТЕ
E, ama za bombite tvojot pastir lichno prizna deka se vistina...
Teo- Број на мислења : 5093
Во бомбите така сакал да прикаже тој што ги спремил. До сега ниту една од бомбите за кои зборуваш не е докажана и покрај тоа што до сега се потрошени 5 милиони евра народни пари за СЈО, плус којзнае колку од тајните служби на земјите од чадорот. А СЈО постои веќе 15 месеци. Дури отпушти двојца обвинители како вишок. Во минатата година во поголем дел прв полицаец беше Оливер Спасовски. Ни тој не докажа ниту една бомба.
Местолокација : Скопје
Pa pochekaj da zavrshat sudskite procesi...So chesni sudii a ne svarovski pushachi...
Груевски не знам дека е ослободен од судот по некое обвинение. Изгледа си сонувал нешто па ти се утувило во глава дека си го видел буден. Еве пак те прашувам за кое обвинение на Груевски зборуваш дека некој суд го одбил па да можеме да дискутираме. А за Заев знам дека не побара бришење на амнестијата за Глобал. Те молам не ми раскажувај соништа туку пишувај факти.
Kaj vide ti da pishuva deka tvojot pastir bil osloboden od obvinenie...Daj koncentriraj se te molam...
Пак си забегал. Ти бладаше за некаков пристрасен суд што не го осудил Груевски, па требало да го суди партиски суд на СДСМ. Но и во тој случај е потребно обвинение, А тикво нешто нема ни од СЈО. Ти се ставаш во улога и на обвинител и на судија, Без ниту еден доказ, само врз основа на твоите соништа.Teo напиша:Kaj vide ti da pishuva deka tvojot pastir bil osloboden od obvinenie...Daj koncentriraj se te molam...
Kade toa bre Trendafile...Ajde citiraj da vidam...Ti rekov koncentriraj se...Ushte ne e se izgubeno...Treba samo da gi otstranite mafijashite od chelo na dpmne pa na slednite izbori kojznae mozhebi kje bidete pokonstruktivna opozicija...
Пак сонуваш. Ако пишуваш дека некој е криминалец, значи дека си го осудил. Јас како криминалци означувам само осудени и амнестирани што ја прифатиле амнестијата. Да потсетам дека кај нас законот сега дозволува секој аболициран да побара укинување и да овозможи обвинителството да продолжи со евентуалното гонење. Груевски тоа го направи, а Заев и АХмети не. Па можам да кажам дека коалицијата на Аљи и Зоки е природна. Коалиција на амнестирани.
Значи ќе признаеш дека твојот пастир е криминалец веднаш штом ќе биде осуден?
Luxor- Број на мислења : 6622
Не знам за каков пастир зборуваш. Јас не сум член на ниту една партија. Нормално е дека ако едниот избор, Зоран Заев е амнестиран криминалец здружен со друг амнестиран криминалец кој спроведува странска платформа, да ја поддржувам македонската опција. Не можам да се лажам самиот себе си дека денес во Македонија се живее полошо отколку во 2006 година, кога имавме рекордна невработеност и далеку помала просечна плата со нешто повисоки цени. Кога ништо не се градеше а давачките беа повисоки. Не можам ни да се лажам дека сега сме подалеку од НАТО, откако ги исполнивме условите за прием, а не сме членка само затоа што алијансата не го почитува правото односно пресудата на судот во Хаг. Истото важи и за ЕУ. Не прифаќам кршење на моите човекови права и странци да инсталираат власт што ќе ни го смени името и идентитетот за да го избрише срамот од идиотскиот однос кон нас од страна на Брисел, а до скоро и Вашингтон. Не знам ни дали на тебе ти е пастир Џорџ Сорос или Зоран Заев, но тоа не ме интересира. Ме интересира зошто ти е тешко еднаш да напишеш дека и Зоран Заев треба да одговара доколку е виновен за Глобал наместо да се крие зад амнестијата. Да не го сметаш црпнатиот од Муртино за Господ, па со самото тоа за безгрешен?
Osven na bivshata SKJ ispostava SKM i na partijata na pastirot...Onoj de shto se odziva na ime Grujokio iden robijash od KPU Idrizovo.
Мојата поддршка на Груевски е поради тоа што со него има шанси за мирно решение. Иначе потрајно решение би било со појавување на нов национален лидер кој би се појавил во евентуална револуција и кој би ги ликвидирал физички непријателите на Македонија. Како што правел Ќосето или партизаните по и во време на НОБ. Кај нас за жал и во НОБ како победник го добивме Лазар Колишевски инсталиран од Белград, како што сега има обид да се инсталира Зоран Заев од страна на Брисел, Лондон и Берлин. За среќа не и од Вашингтон и Москва, па имаме реални шанси овој пат да победиме. Еве ти овде една колумна.
трендафил напиша:Не знам за каков пастир зборуваш. Јас не сум член на ниту една партија. Нормално е дека ако едниот избор, Зоран Заев е амнестиран криминалец здружен со друг амнестиран криминалец кој спроведува странска платформа, да ја поддржувам македонската опција. Не можам да се лажам самиот себе си дека денес во Македонија се живее полошо отколку во 2006 година, кога имавме рекордна невработеност и далеку помала просечна плата со нешто повисоки цени. Кога ништо не се градеше а давачките беа повисоки. Не можам ни да се лажам дека сега сме подалеку од НАТО, откако ги исполнивме условите за прием, а не сме членка само затоа што алијансата не го почитува правото односно пресудата на судот во Хаг. Истото важи и за ЕУ. Не прифаќам кршење на моите човекови права и странци да инсталираат власт што ќе ни го смени името и идентитетот за да го избрише срамот од идиотскиот однос кон нас од страна на Брисел, а до скоро и Вашингтон. Не знам ни дали на тебе ти е пастир Џорџ Сорос или Зоран Заев, но тоа не ме интересира. Ме интересира зошто ти е тешко еднаш да напишеш дека и Зоран Заев треба да одговара доколку е виновен за Глобал наместо да се крие зад амнестијата. Да не го сметаш црпнатиот од Муртино за Господ, па со самото тоа за безгрешен?
i ti mislish deka ako stopati napishesh ista glupost taa ke stane vistina ...e pa nema bidi siguren ,jas ti kazuvam ...okolu global i Zaev samo da te potsetam ,javno beshe kazhano deka nema nikakva greshka vo vlasta na chelo so Zaev ...i sega shto ,ke tresesh gluposti i ke go narekuvash Zaev :crpnat ,glup ,kriminalec ...i shto mislish nekoj ke ti poveruva ??? pa vo toj sluchaj ti si ZABEGAL ...pod hitno na LEKAR ...ova jas shto ti go pishav STOPATI TI GO POSTIRASHE Teo so dokazi i argumenti ...
osa- Број на мислења : 16597
трендафил напиша: како што сега има обид да се инсталира Зоран Заев од страна на Брисел, Лондон и Берлин. За среќа не и од Вашингтон
Гладна кокошка просо сонува. Гледам Трамп го смени Бејли и не заборава на секоја прес конференција да потенцира дека цврсто стои зад криминалот на Грујокио.
Амбасада на САД: Партиите да ги почитуваат демократските процеси
„Се согласуваме со ставовите на генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, и на еврокомесарот за проширување и за добрососедство, Јоханес Хан, за формирањето влада. Сите партии треба да ги почитуваат демократските процеси и институции и да се фокусираат на нивната заедничка заложба - да се спроведат клучните реформи.
http://24vesti.com.mk/ambasada-na-sad-partiite-da-gi-pochituvaat-demokratskite-procesi
Luxor- Број на мислења : 6622
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ВАУУУУУУ МНОГУ ЈАКО
» МНОГУ ЈАКО СЕ СПРЕЧКАЛЕ ,НО КОЈ Е ПОБЕДНИКОТ ,ТОА У НЕДЕЛА
» ЗАЕВ НА ТВ 24 -ПОГЛЕДНЕТЕ
» 24 ОТВОРЕНО -НОВИ ЕМИСИИ ПОГЛЕДНЕТЕ
» МНОГУ ВАЖНО
» МНОГУ ЈАКО СЕ СПРЕЧКАЛЕ ,НО КОЈ Е ПОБЕДНИКОТ ,ТОА У НЕДЕЛА
» ЗАЕВ НА ТВ 24 -ПОГЛЕДНЕТЕ
» 24 ОТВОРЕНО -НОВИ ЕМИСИИ ПОГЛЕДНЕТЕ
» МНОГУ ВАЖНО