Вести од соседството
+28
Albatros
SHARENI
OPOZICIONER
Delta
TRAJCHE
Luxor
Dino
Teo
Kalinda
defo
chargerburnout
Simulant
Sotir
Фири23
Пат
Фири22
Фири20
Hamad bim Khalifa
Фири4
Arhimed
tmoro
osa
Естир
Боко
kiBik
Фири
хан Ацо
reiter
32 posters
Страна 11 of 16
Страна 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Вести од соседството
luхor напиша:Хацоне, имаш среќа што Тофи не е регистриран на овој форум.
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
luхor напиша:Тофи мрази чаршафи.
aha....
chargerburnout- Број на мислења : 89
znaete koja e razlikata vo vodenje sex i lubov?
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
lubov se vodi pod carsafot a sex nad carsafot
Хаха, голям шамар им отвъртяха на сърбите и особено на Раша с Черна гора! КЕЕЕЕФ!
Естир- Број на мислења : 846
Естир напиша:Хаха, голям шамар им отвъртяха на сърбите и особено на Раша с Черна гора! КЕЕЕЕФ!
Да, ама уште не се принети. Очекувам дека Русия ке створи уште ногу простотии. Па види на мапата дека Црна гора останува едини дел на медитеранскиот брег на Европа коj уште не е во НАТО. Мислим дека во Кремл уште сонуваат дека преко Црна гора ке им е влезот на оружье за Србия. Е те затоа очекуваам ногу провокации. Ке има цврста мобилизациjа на петоколонашите.
Simulant- Број на мислења : 29
Srbija gi zapochna pregovorite za vlez vo EU...
Прв чекор на Србија кон членство во ЕУ
Во Брисел, со отворањето на првите две глави, беше означен почетокот на пристапните преговори меѓу ЕУ и Србија.
Гостин- Гостин
E sea imate i druga mozhnost da ve primat vo EU - ko del od Srbija.Тео напиша:Srbija gi zapochna pregovorite za vlez vo EU...Прв чекор на Србија кон членство во ЕУ
Во Брисел, со отворањето на првите две глави, беше означен почетокот на пристапните преговори меѓу ЕУ и Србија.
kiBik- Број на мислења : 2537
Па така ќе биде, кога вие еден закон не можете да донесете во разумно време.
Гостин- Гостин
Be ti se' za pasoshi zboruvash!!! Zoshto vi se?! Da zememe da go reshime prashanjeto generalno - da zememe da ve zememe?
BTW, gledam golem interes vo Kajgana - nad 1,5 mln. gledanija ima temata so pasoshite...
BTW, gledam golem interes vo Kajgana - nad 1,5 mln. gledanija ima temata so pasoshite...
Обединување само ако државата се вика Македонија а премиерот Грујокио.
Инаку не сум погледнал на Кајгана одамна и не знам што се случува.
Гостин- Гостин
Aaaa, tuka ja premina tenkata crvena linija. Ne ve sakame togash!!! Stojte si vamu vo drzhavata na glupcite i ne ne zamarajte so Pinokio!luхor напиша:Обединување само ако државата се вика Македонија а премиерот Грујокио.
A inaku, ete:
http://forum.kajgana.com/threads/%D0%91%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%88-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%83%D1%80%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0.74574/
Што е сега? Не го сакате Грујо? Добро ајде, државаа Македонија а премиерот Боко. Може така?
Гостин- Гостин
КиБик, знаеш ли да ми кажеш, Каракачанов во владеачката коалиција е, или само има пратеници во БГ парламентот како и ЕУ пратеници?
Гостин- Гостин
VMRO-BND se vo koalicija so NFSB so ushte nekolku pomali partii. Tie opshto obrazuvaat t. nar. Patriotichen front i se vo Narodnoto sobranie so 19 pratenici. Pred toa Karakachanov beshe vo koalicija so Barekov za evropskite izbori i imaat eden ili dvajca (sum siguren za Dzhambazki, ama ne znam za nekoj drug) pratenici vo Evropskiot parlament.
Ne, bratche. Ako si zboruvame za utopii, jas poskoro si mislam deka kje se obedinite so Srbija vo nekoja slaba federacija. Vie si ste Srbi po mentalitet posle eden i pojshe vek "drugaruvanje" so niv. Jazikot vi e posrben, kulturata i umetnosta vi se srpski, gledtae naniv ko matichna drzhava, tv, radio, se' vi e so srpski privkus....luхor напиша:Што е сега? Не го сакате Грујо? Добро ајде, државаа Македонија а премиерот Боко. Може така?
I da. Vo vladeachkata koalicija se.kiBik напиша:VMRO-BND se vo koalicija so NFSB so ushte nekolku pomali partii. Tie opshto obrazuvaat t. nar. Patriotichen front i se vo Narodnoto sobranie so 19 pratenici. Pred toa Karakachanov beshe vo koalicija so Barekov za evropskite izbori i imaat eden ili dvajca (sum siguren za Dzhambazki, ama ne znam za nekoj drug) pratenici vo Evropskiot parlament.
Грешиш киБик. Македонија конечно доби независност и таква ќе остане. Единствено обединување за кое може да се зборува е она во рамките на ЕУ.
Гостин- Гостин
Kakva nezavisnost be Luxore, druzhe? Sigurno rano-rano se sheguvash...luхor напиша:....Македонија конечно доби независност .....
Страна 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» ЗАСТРАШУВАЧКИ ВЕСТИ ОД КИНА
» СПОРТСКИ ВЕСТИ
» Убави вести
» Разни вести од Македонија
» КОЗА НОСТРА ВЕСТИ :)
» СПОРТСКИ ВЕСТИ
» Убави вести
» Разни вести од Македонија
» КОЗА НОСТРА ВЕСТИ :)